*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (57)*
Raspunsuri - Pagina 6
monicus spune:
Multumim frumos draga mamica.. ce mai si tu ai o cozanacica tare chipesa.. si seamana atat de bine cu tine...... dupa mine toate trasaturile... Pupici

| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Mirtha vazut poze frumoase si dragastoase in parc si..la aparate Pupam si alti cozonacei frumusei de Monicus si Nebunica-zapacica care stau deja in fundic ..noi mai lucram la asta Dandusa... wow ce mami bine , pai are cu cine semana Crinuta ta !Mai vroiam sa zic ceva dar mi-e prea somn , poate maine , somn usor ![]() Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez si nu numai PovesteaNasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
dandusa spune:
Spiridus,
stiu ce zici,sora mea.acum cateva zile,am mutat mobila,schimbat piesele intre ele,din sufra in dormitor.am mutat calc stricat,bla,bla.a venit Claudiu dimineata si s-a speriat,crezand ca ne-au pradat hotii
eram plinaaaaa,dadeam pe afara...,nu aveam cum altfel sa-mi exteriorizez nervii,plansesem de-o speriasem pe Crinuta,asa ca m-am pus pe mutat.transpirata,gafaita,da' relaxata frate
cu lantul,imi pare tare rau...,da' asa a fost sa fie,totu-i cu un scop sa stii
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
Otiliav spune:
Of mai Spiridusule ce ghinion. Macar daca se bucura cineva de el.
Si eu ma ofticam de un biberon, imi era lene sa merg sa iau altul.
Acum i-am luat canuta ca-i fata mare.
Dandusel, eu am de gand sa-i dau iaurtul in parcul de langa noi. Pana ajungem de abia se incalzeste putin. Seara e musai sa ies cu Ana, de fapt si ei mica lafel ii dadeam in parc.
Acum cu fructul dupa noi la pasapoarte nu am chef. Ca-i aglomerat, dosarul in mana.
Ca tot discutam de fructe. Exista vreo logica anume sa se dea dimineata/seara. Eu i le-as da dupa-amiaza asa cum imi plac si mie, si atunci ce sa-i dau dimineata, cerealele?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
monicus spune:
Eu am tarc cumparat de la babexpo.. si este cam 1m si ceva pe 1 metru si ceva.. este patrat .. l-am cumparat asa ca sa pot pune spatiul de joaca... si sunt tare incantata de achiztie... te poti uita la poze la semnatura.. am pus acolo poze cum sta printesa mea.. in tarc.. merita investitia.
| citat din mesajul lui monicabo Buna, Mamiseli, sunt prezenta! Multumim pt urarile de 7 luni Si eu urez La multi ani tuturor cozonaceilor sarbatoriti in perioada asta!Dandusa, tare scumpa Crinuta (si) cand era mica! Mirtha, intr-adevar nu prea e bine sa faci o "fobie" cu mancarea... o mai poti si lasa in pace o perioada... si mai incerci dupa aceea. Acum, nu sunt eu prea in masura sa dau sfatiri ca per ansamblu am avut si am copii destul de mancaciosi, insa se mai intampla uneori sa nu aibe chef. Mamiseli, cu cazaturile se intampla, nu-ti reprosa... totul e sa iei masuri pt viitor. Anca27, multa sanatate voua tuturor. Fii alaturi de sotul tau si veti trece cu bine de perioada asta! ![]() Auzi, si ca o curiozitate, de unde vine numele de "Zibe"?bertha, la multi ani pe Darius, cu intarziere! E plecat acum? Gynie, succes la a doua operatie! cand e? Spiridusule, mai poti, mai poti? Bravegirl, sunteti la mare acum? distractie placuta! Malinas, tu ce mai faci? Sunteti bine? Am si eu o intrebare la voi: aveti vreuna tarc de joaca pt bebe? Cum e, le place, cat e de mare, ca dimensiuni, cat a costat de unde l-ati luat? M-ar interesa pt cea mica, caci a inceput sa umble de-a busilea, sa se ridice, si cum o mai am in grija si pe Andreea nu merge sa stea in patut si cu mine langa ea, iar in sufragerie nu poti sa o lasi singura acolo cat de putin din motive de securitate... La andreea, fiind primul copil, ne-am descurcat cu patutul, ea in patut, jucarii, eu pe langa ea...acum nu mai pot face acelasi lucru cu "micu-micu-amaiia" cum ii zice sora ei mai mare. Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
oceanborn spune:
Otilia azi i-am luat cereale pt micul dejun Mellin baby colazione(breakfast), cu vanilie...maine incerc, se eu as prefera fructele la amiaza
mami de Thomas
lauramiron spune:
Eu stiu ca fructele ar fi bine papate pe stomacul gol, ca sa nu intre in combinatie cu alta mancare si sa deranjeze digestia, ca ele fermenteaza primele. Banuiesc ca asta ar fi logica, adica se presupune ca dimineata stomacul e gol. Dupa amiaza e dupa masa de pranz cand trebuie sa se digere, stiu eu, legumele, carnita etc
Poate daca se face o pauza mare intre pranz si masa de fructe.....
| citat din mesajul lui Otiliav Ca tot discutam de fructe. Exista vreo logica anume sa se dea dimineata/seara. Eu i le-as da dupa-amiaza asa cum imi plac si mie, si atunci ce sa-i dau dimineata, cerealele? Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |
ginye55 spune:
Monicabo
cand aflu data exacta va anunta.
Sunt zombi. De trei nopti piciul nu mai doarme noapte din cauza dintilor. se trezeste urland la fiecare juma de ora. 

Ziua vrea numai la mine in brate. Daca dispar din peisaj incepe sa urle. Cu mancatul e mai bine. A reinceput sa pape ca inainte. In continuare refuza sa stea in fund. Ma mira totusi faptul ca daca sta sprijinit in fund se apleaca dupa jucarii si se ridica foarte bine. Si totusi....nu sta singurel. Face pasi. Scoate tot felul de sunete, dar nicio silaba. De cateva zile isi trage nasucul.
A inceput sa rada si singurel cand se joaca cu jucariile. Cam atat despre noi.
Babyzapi
ochisori de Raphael. 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Oceanborn e coada mare domne la Paula, o sa se faca un casting, o preselectie ceva
...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
ISABELA
Povestea nasterii
Olivia26 spune:

Mai, mai, mai nu poate pune omu' ochii pe-o gagica misto
ca imediat se baga golanii pe felie 

Olivia
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Of, dive asta, mare bataie de cap...
Si al meu prefera fructele dar mie imi pare bine ca papa fructe ca zic eu ca au mai multe vitamine ca-s crude. Legume ii dau mai nou din borcanel (am gasit in sfarsit Hipp) in care pun o lingurita de ulei de masline cum zicea alra; papa max 100g dar eu sunt multumita, nu insist niciodata, cum intoarce capul ii spun "bravoo, sa-ti fie de bine mancarica" si halesc eu restul
... ma saturasem sa-i tot gatesc si sa nu manance deloc sau doar putin, adevarul e ca erau cam naspa (stiu pt ca v-am zis ca pana la urma ajungeau in stomacul meu ca sa-i arat ce bunatate pierde
), n-am aici blender si ramaneau niste bucatoaie de ziceai ca-s taiate cu drujba
Am observat totusi ca nu-i place deloc cartoful chiar daca era pasat bine, am incercat de mai multe ori dat tot o sa mai incerc. Noi suntem oricum inca la inceputuri, inca nu i-am dat nici iaurt, nici branzica, nici carnita, dupa ce ne intoarcem in Cirpu mai vedem.
Mai nou se ridica si el in picioare, se tine de tot ce apuca dar nu prea il tin balamalele si mai ia cate un
de pamant
oricat de atenta incerc eu sa fiu tot se mai loveste da' n-a plans.
Mi-e tare drag ca in putinele minute cat mai sta in tarc, pun mana pe plasa de la tarc si pune si el manuta lui pe interior, parca mi-ar raspunde la toata iubirea mea, puiul lu' mama, nu mai pot dupa el
Nebunica, v-am admirat pozele
, manca-l-ar mama pe el de grasun, tare dulce e
Iar Eva e asa scumpaaa
, cred si eu Mirtha ca-ti vine s-o pupi toata ziua.
Bafta cu dive, insearca sa fii mai relaxata, stiu ca e greeeeu dar o sa vezi ca o sa pape si legume pana la urma ca ea e o mancacioasa din fire...eu nici nu-mi mai fac planuri in legatura papatul ca oricum nu-mi ies
, ca el mereu face cum vrea el ca doar e stapanul
![]()
Olivia
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Paula Sofia DN 18.11.2008
Si eu urez La multi ani tuturor cozonaceilor sarbatoriti in perioada asta!