*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (57)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

ce i-am povestit otiliei pe mess.
e prea tare ca sa nu va radetzi si voi

sa-l vezi pe barbatu-meu ce panarama
si-a uitat pin-ul la card
si ma suna din benzinarie, dupa ce a alimentat, care are memoria stearsa, si efectiv nu s-il mai aminteste

io eram in parc
dupa 15 min, ma suna iar.. abia ajunsesem inapoi in parc
am uitat cheile in masina si am parcat la mama naibii

a doua zi, si-a pus cana de cafea pe masina, a deschis sa isi puna geanta....la primul semafor, da sa aprinda tzigarea, si cauta cafeaua.... apoi vede o dara cafenie pe luneta

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Voi cum le dati galbenusul, cu ce-l mai amestecati? Eu am incercat ieri sa-i dau cartof cu un sfert de galbenus dar nu a vrut deloc pt ca nu-i place cartoful...a pus un pic limbuta si......am desfacut borcansul

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

olivia
galbenusul e naspa, cah
i-l dau cu orice si il refuza cu stoicism

Mergi la inceput

Suna incurajator... De fapt, daca nu mananca el cartof, ce mai visez si eu sa haleasca ou

......deci asa e viata cu 2 nazdravani si vad ca e afectat si sotul

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Olivia, Sara papa galbenusul in piureul de legume...pana acum n-a refuzat decat o singura data papa, cand nu am avut telina si ardei...in rest rupe, mai sunt zile cand mai raman 2-3 lingurite, dar rar.In general papa cam 300-350 gr piure de legume cu ou sau carnita de pui sau vita.Si fructele cam aceeasi cantitate, poate un pic mai putin.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Multumim frumos, mamici, pentru cuvintele frumoase la adresa grasanului nostru Am fost la cantarit si masurat azi: 9,740 kg si 74 cm , doar 500 de grame luate luna asta, era timpul sa mai incetineasca ritmul

Ginye o imbratisare si un , stiu cum e, hang in there, o sa treaca si durerea curand..

Spiridus imi pare rau pentru lantisorul tau, eu asa am aruncat un cercel, se rupsese cand eram in oras, l-am gasit atarnat de bluza si l-am pus in geanta in servetel..cine sa-si mai aminteasca sa nu-l arunce? Nu eu

Azi mi s-a facut si 'instructajul' in privinta expunerii bebelusilor la soare, va scriu si voua, e interesant:

1.Bebelusii nu trebuie expusi la soare. Copii mai mici de un an nu trebuie expusi direct la razelel soarelui.

2.Aplicati crema de soare copiilor mai mari de un an. Aplicati crema dimineata inainte de a iesi din casa. Reinnoiti aplicarea la fiecare 2 ore si dupa baia in apa. Pentru copiii mai mici de un an se recomanda a nu se folosi crema de soare, ci hainute cu maneci lungi, comode, aerisite si pantalonasi lungi.

3.Expunerea progresiva la soare. Incepeti cu expuneri scurte pentru a lasa timp pielii sa puna in functiune mecanismele naturale de aparare.

4. Evitati orele fierbinti 11-15.

5. Nu va lasati pacaliti de circumstante si false impresii. Norii si vantul pot crea iluzia securitatii. Trebuie tinut cont, insa, de elementele exterioare ca prezenta apei si a nisipului care reflecta razele soarelui.

6. Palarii, sepci si ochelari de soare. Ochelarii de soare trebuie sa aiba lentile omologate ce permit filtrarea razelor UVA si UVB.

7. Copii trebuie sa poarte tricouri. In special in apa copii trebuie sa poarte tricouri pe care le vor schimba odata iesiti din apa deoarece un tricou ud va absorbi mai puternic razele soarelui

8. Cautati umbra. Umbrelele si copacii va protejeaza de soare.

9. Beti mult si des. Pentru a lupta contra caldurii razelor solare corpul transpira, asa ca dati copiilor apa sau ceai pentru a preveni deshidratarea.

Sper sa va foloseasca!
Pupici la mamici si cozonacei!

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Mergi la inceput

a inebunit toata casa, e clar
i-am pus lu fi-miu, 'al mare, orez cu lapte..asta a avut el chef sa haleasca la ora 2
dupa vreo 5 min a venit la mine cu farfuria goala: mami, tot
boooon. (me ,happy; io-te la el, kiar i-a placut)

ma duc la baie acu jumade ceas:
!!!!!!!!!!!!olita plina cu orez cu lapte!!!!!!!!!!!!!!!!

(unde-i mah, omuletele ala care rade?)

Mergi la inceput

Aoleu Ramo, pai tre sa mai fac vreo 2 copii ca s-o ajungem cu totii pe Sara la halit. Al meu daca haleste suta de grame, dau petrecere de bucurie Cred ca Sara si cu Victor de nebunica is cei mai mancaciosi

Mergi la inceput

imi cer scuze, ma tot loghez ..da' nu ma tine mine
sctiu 100 de mesaje
tocmai ce cautam zilele trecute ochelari de soare pt plozi
ia participatzi si voi la sondaj, si spuneti pe unde ati gasit unii ok?

gata. bye, bye ca s-au trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Olivia . Ieri i-am dat si eu galbenus cu dovlecel si fenicul. A ras tot . Poate ii place si lui Davidut, eu iti tin pumnii Azi a papat 300 g de fructe dimineata si 250 supita la pranz. Sa vedem diseara, o sa-i dau branzica si avocado.

Spiridus am patit-o si eu cu PIN-ul, eram la casa si pe masura ce tipa trecea produsele prin scanner eu imi dadeam seama ca nu mai stiu PIN-ul, am crezut ca lesin, pana la urma a treia incercare a fost cea buna, dar m-au trecut toate apele. Asta era dupa ce vreo 3 luni nu am folosit cardul meu, numai pe al sotului, ca mi-era lene sa iau si portofelul meu la cumparaturi.

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Mergi la inceput