*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (57)*
Raspunsuri - Pagina 12
monicus spune:
h t t p : / / w w w. c h i c b e b e .r o /p r o d u c t s /4 4 9 - l _ r o s s i _ t a r c u r i / 2 8 8 2 -lrossi_tarc_pentru_joaca_astro.mbs?utm_source=lady4ever&utm_medium=pagina_produs&utm_campaign=lady4ever
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicabo monicus pune te rog siteul cu spatii intre ele, ca sa nu-l considere reclama Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Leeloo multa sanatate lui Damian si sa dea DD sa nu se mai repete alrgia
.
Criss spor la facutul pozei si a pasaportului
. Raphael la fix 6 luni avea 6,320 kg...acum la 7 luni jumate sper sa fii ajuns la 7 kg, aflam peste 2-3 zile cand mergem la vaccin.
Flory mult succes la controlul din septembrie si sa dea DD sa fie totul bine 
Julia
felicitari
felicitari
si pt tine si pt Maria. 2 motive mari de sarbatorit 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
ISABELA
Povestea nasterii
Olivia26 spune:
Criss, felicitari pt cele 6 kg, mica mica da' gagiii roiesc in jurul ei si nici ea nu se lasa...lista deschisa ha?
Pupam 2 pustoaice frumoaseeee!

Olivia
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
mamiseli_11 spune:
Julia felicitari pt reusite!

Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Olivia26 spune:
Oceanborn
Ami
, unde ai disparut iar? Asa imi transmiti o stare de liniste si de bine cand citesc ce scrii.
Dandusa

Mav, Eli, cum mai stati cu 

Olivia
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
flori76 spune:
Fetelor,va multumesc mult pt primire si pentru urari 
Cred,intr-adevar,ca s-a saturat cu marul si branzica,pentru ca la masa de la 1 nu s-a trezit(el,care parca are ceas in burtica,se trezeste fix la ora de papa
),abia la 2 i-am dat sa pape.Am incercat si 2 lingurite de supa,dar n-a fost prea incantat.Mi se pare ca mai mult ii plac piureurile si ma intreb cam dupa cat timp pot sa incep sa-i dau?
Mi se pare tare grea faza asta cu diversificarea...era tare usor cand papa numai laptic,mai ales ca el a fost tare mancacios,nu a facut deloc nazuri pana acum.
Pupici si o zi buna.
------------------
Flori
Rares Teodor 08.12.2008
Asa a venit pe lume Piscotel
oceanborn spune:
Criss da, in iulie venim in ro, abia astept! pupam fete frumoase(si noi
, nu doar grasanul David )
Flori noi am inceput direct cu piureuri pt ca am avut un reflux destul de urat si asa ni s-a recomandat..si asta pe la 4 luni si 3 sapt.. la inceput e mai greu dar in scurt timp te obisnuiesti...
mami de Thomas
mamiseli_11 spune:
Flori fetita mea nu a agreat supa si a mancat direct piureurile. Referitor la greutate, Miruna are 8 kg la 7 luni si e fetita, baietelul tau nu e gras deloc. Stai linistita. Pupici si rabdare multa ca dive e tare grea pt parinti ![]()
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Otiliav spune:
Gata cu pasaportul, o sa aibe o poza "mocuta" adica nu i se vad buzele
.
Vesti proaspete din laboratorul de diversificare. A papat 60 ml cu drag si inca 10 ml in sila. Dupa aceea i-am pus cereale peste si a mai papat 10 ml, ii placea dar nu mai putea.
I-am facut morcov+pastarnac+telina+dovlecel azi. I-am scos cartoful dar nu cred ca el ii displace. Cred ca a mancat putin mai mult pentru ca am facut piureul in blender.
Asa ca-s multumita ca a deschis singurica gurita si a papat fara sa ma rog de ea, si repede.
Flori, daca citesti de la inceput capitolul vei vedea ca sunt multi cozonacei care papa in jur de 60 de ml. La kilograme se aseamana copilasii nostri, Elisa avea 7,7 kg si 68 de cm la 6 luni si da are pulpite si copanele dar e la medie. La aceeasi inaltime si varsta Ana avea cu 600 de grame mai mult, ea intra la grasani.
Julia felicitari tie pentru post, Juliei pentru admitere si lui Tudor ca-i cumintel si papa bine.
Olivia, to adica cat
?
mamicei multumite.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 OO si sa nu uit am ajuns si noi la 6 kg , Despre mancare ce sa zic ..mananca de toate si face un scandal daca nu ii dau repede cum vrea ea , dar vad ca asta e ritmul ei de crestere in greutate la lungime e ok avea 66 cm la 6 luni iar maine facem 7 .Mie acum mi se pare grea dar cand va ajunge la 9-10 kg nu stiu cum o voi mai putea tine in brate .Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez si nu numai PovesteaNasterii |
Felicitari pentru pragul de 6 kg. Te superi daca-i spun Degetica? Asa finuta si frumoasa normal ca are atatia admiratori.
Leeloo, ar fi bine sa descoperiti cauza.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

, Despre mancare ce sa zic ..mananca de toate si face un scandal daca nu ii dau repede cum vrea ea , dar vad ca asta e ritmul ei de crestere in greutate la lungime e ok avea 66 cm la 6 luni iar maine facem 7
.Mie acum mi se pare grea
dar cand va ajunge la 9-10 kg nu stiu cum o voi mai putea tine in brate .
Paula Sofia DN 18.11.2008