*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (57)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Buna fetelor,

In sfarsit mai apuc sa intru si eu. N-am terminat de citit.

Mirtha, sper ca Eva sa revina si sa manance ca acum o luna. Cred ca are ea asa o perioada, plus ca e si f cald.
Lorellay, va doresc sa aveti rezultate bune dupa kineto.
Flori76. Imi pare rau ca aveti probleme. Si eu cred ca la Tg Mures e o clinica buna. Va tin pumnii.

Tudor e tare mancacios. Ii dau si carne de pasare de saptamana asta. E tare scump. A inceput sa zica dea, ata, si ma bucur ca e vorbaret. Se taraste dupa jucarii. In fundulet nu sta fara sprijin, dar n-a implinit nici 6 luni.

Maria a dat luni examenul la Colegiul Goethe (scoala germana) si a intrat. Sunt f mandra de ea, dar si de mine, pentru ca am avut interviul vineri pentru noul post, iar ieri am fost anuntata ca l-am primit. Incep in septembrie, asa ca, mai am timp sa aranjez lucrurile cu Tudor.

Vroiam sa ies afara, dar ploaia ma tine in casa.

Va pup si pe voi si pe cozonacei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Julia, felicitari pentru amandoua reusitele!

Citat:
citat din mesajul lui julia16
Maria a dat luni examenul la Colegiul Goethe (scoala germana) si a intrat. Sunt f mandra de ea, dar si de mine, pentru ca am avut interviul vineri pentru noul post, iar ieri am fost anuntata ca l-am primit. Incep in septembrie, asa ca, mai am timp sa aranjez lucrurile cu Tudor.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

monicus pune te rog siteul cu spatii intre ele, ca sa nu-l considere reclama

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Cameliam,. Multumesc!

Andy, nu stiu zau, in locul tau, cum as fi trecut peste problemele pe care le ai cu Andrei. Ma gandesc la tine, si-ti doresc sa ajungi, in sfarsit, la un medic care sa te ajute. Si Tudor se lasa pe spate asa cum zici tu.

Leeloo, cum e Damian?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Buna seara!
Noi am venit azi acasa in bucuresti si joi plecam iar la mare.
Otilia, noi avem apartamentul in Navodari, pe malul marii. Dupa ce treci de Mamaia, au inceput astia sa construiasca in draci.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Corina, ce va mai plibati voi! Imi place. Si noi plecam saptamana viitoare in Olimp 6 zile. Sper sa fie vremea buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Eva
Alexis (Alexa, mai baga un ochi si pe la noi )

I-am facut azi dovlecel cu galbenus, a halit tooot (i-am facut cam 1/3 de dovlecel cu un sfert de galbenus) (nebunica ginye mercic pt idee)

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Eeeeii poveste lunga cu printul meu cel razgaiat. A vomat in jeturi miercurea trecuta, apoi joi a reluat episodul de doua ori. De luni tot facea temperatura, fapt pus pe seama dintelui ce sta sa sparga gingia. Dar cand cu varsaturile...am intrat in panica, am mers dimineata la urgenta la Medicover. Pentru ca era vineri, nu i-au putut face coprocultura ca laboratorul nu lucreaza vineri-sambata. I-au luat urina care a iesit ok, si a relevat doar ca e copilul deshidratat. Slabise insa de la 8200 gr la 7650 gr in 3 saptamani. Ieri cand am fost la medic iara, avea la loc 8200 si mi-e greu sa cred ca ce a slabit in 3 saptamani, a pus la loc in 3 zile, deci prima masuratoare nu a fost buna.
Intre timp, i s-au injectat ochii rau, ziceai ca l-am tinut in curent, nu mai avea albul ochilor, ci rosul ochilor. Am ajuns sambata seara la urgenta la oftalmologie. Mi-a zis ca organismul e slabit oricum, si mai mult ca sigur ca e un virus ce a prins teren propice. Varsaturile se oprisera, dar ochii aratau groaznic, se inrosisera si pleoapele, banuiam ca e alergie (soata are alergie la floarea de iarba). A trecut pe Nettacin de 4 ori pe zi, si nisste siropel care sa ii mai ateneueze din mancarimea ochilor. Azi vad ca s-a trezit cu ochii limpezi, sa dea Domnul asta sa fi fost tot. Coprocultura a iesit bine, toate relele negative. A tinut si regim alimentar, acum mananca iarasi normal.
Tot dr ne-a dat ieri un siropel cu vitamine care sa ii mareasca apetitul, pentru ca in continuare NU MANANCA. Asta trebuie sa i-l dau de 3 ori pe zi. Azi i-am dat pentru prima data ficat de pui, in piure de cartof cu 2 linguri de iaurt si branzica de vaci care sa indulceasca gustul ficatului, si a mancat tot, ceasca de cafea era apoape plina. Am intrebat daca e ok sa ramana pe 4 mese, ca am observat ca asa mananca mai bine, si a zis dr ca e perfect in ordine,atata timp cat mananca mai bine decat in 5 mese. O sa vedem la cantar saptamana viitoare pe 23, cand mergem la doza 2 de Prevenar. Fug ca e copilul jos la soacra-mea un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Julia asa mamica, asa fetita Felicitari x 2! ma bucur ca Tudor e mancacios!
Flori bine ai revenit! eu zic ca de inceput 60ml e f bine, Rares, mancacios mic ! multa multa sanatate va doresc!!!!!
andy si eu sper sa gasiti un dr care sa gaseasca cauza firicelelor de sange din kk! oricum e bine ca Andrei creste frumos si e vesel!
Bravo mancacios mic, David de Olivia!!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Andy

Leeloo, sanatate multa puiului, sper sa nu fie grav

Flori, sta bine puiul tau cu greutatea si nu e prea grasut. Eu zic ca papa bine, incet incet o sa pape mai mult, e bine ca bea laptic. Sanatate multa, multa!

Mamiseli, Bebecris, felicitari pt .

Oti, bafta la pasapoarte. Are personalitate Elisa, papa numai ce vrea ea

Julia, felicitari pt reusite, fete destepte si Tudorelul va ajunge rapid din urma .

Corina, cum a fost spanacul, a avut succes?

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Gagici ce m-ati binedispus , eram cu asa o mare durere de cap dar citindu-va cum o disputati pe fie-mea aproape mi-a trecut .Babyzapy bine face nora ta chiar ma gandeam la tine si la Olivia cum le-ati facut poze pt. pasaport , asta tre sa facem noi acum , o sa va aratam ce a iesit
Oceanborn pazea ca venim peste voi ca de aia ne facem pasaport ..pacat ca voi veniti in tara in iulie parca nu?
Nebunica-zapacica , multi pupici si sa sti ca avea dreptate cine a zis (nu mai retin ) ca seamana al tau voinic cu un actor , mie mi se pare ca seamana cu Bruce WILLIS in prima poza din album , mai ales la zambet .
Pupici de la Paula la toti gagii ei David , Thomas , Raphael ..si lista e deschisa
OO si sa nu uit am ajuns si noi la 6 kg oare mai are cineva sub 7 kg ?? chiar sunt curioasa , Despre mancare ce sa zic ..mananca de toate si face un scandal daca nu ii dau repede cum vrea ea , dar vad ca asta e ritmul ei de crestere in greutate la lungime e ok avea 66 cm la 6 luni iar maine facem 7 .Mie acum mi se pare grea dar cand va ajunge la 9-10 kg nu stiu cum o voi mai putea tine in brate .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput