*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (57)*
Raspunsuri - Pagina 10
lorellay spune:
hello..nu am citit nimic..sper ca e toata lumea bine..
la multi ani bebeilor ...
sunt pe fuga rau..
npoi facem masaj, kinetoterapie...de luni..avem 10 zile de facut...suntem terminate amandou dupa abea 2 zile..di dat peste cap program somn, masa...plange intr-una...eu rupta...mereu pe drum...ca sunt 15 km pana la pitesti... acolo la spital e jale...nu va spun ce problreme au copii...plang mereu cat stau acolo..
va pup
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
dandusa spune:
Mirtha,
ziceai ca Eva papa bucatele de carnita.ai putea sa ii pui si cateva legume fierte taiate cubulete mici.n-o manca din prima...dar perseverezi.schimbi forma,sortimentele.intr-o zi i le pui in pahar,in alta zi intr-o farfurie colorata etc.
te apreciez f mult pt felul tau.esti informata si vesnic dornica de citit despre copil etc.,dar ma gandesc ca ar trebui sa aplici doar o parte din ele si restul din tine.instinctul tau,mai exact.schemele de care scrii tu,mi se par atat de complicate,recunosc ca mi-ar fi greu sa le urmez
cred ca asta te tine putin in stres.incercand sa urmezi schemele,uiti ca Eva este o fiinta scumpa care are drept de alegere.are preferinte ca si tine si sotul tau.poate prea devreme,este adevarat...,dar Eva-i una singura.lasa cartile deoparte,urmareste interdictiile importante si urmeaza-ti instinctul.'sfatuieste-te' cu fata ta scumpa si va fi mai bine,ai sa vezi
ca si noi...,si ei au zile in care prefera/nu prefera 'n' chestii.nu-s mici robotei care sa pape dupa un meniu anume,chiar daca-i variat.ei stiu mai bine ce le cere organismul si singura modalitate de a ne 'explica' noua este,refuzul.
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
isaelena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Isaelena cum ii dai morcovul? Miruna il mananca fara probleme dar este in general in piureul de legume si cred ca se amesteca gustul lui cu celelalte, mai ales cu telina care e parfumata. Andy daca alegi sa ii faci cereale in casa, nu cred ca trebuie sa te chinui cu orez dat la rasnita. Mai bine faci orez cu lapte (3 parti lapte praf reconstituit, o parte apa), il pasezi cand e fiert si gata cerealele in casa. Eu va povesteam ca fica'mea refuza cerealele cumparate si ii fac asa, orez cu lapte, ii mai pun si un fruct acolo (portocala, mar, piersica) pt aroma si haleste de n-are aer. Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele Mirunica |
Morcovul il daiu suc... momentan suntem la etapa asta... eu i las fi dat fiert, dar pediatra insista sa ii dau intai sa suc
MULTUMIM DE RETETA DE CEREALE IN CASA...O sa o punem si la noi pe blog, cu numele tau!
BraveGirl spune:
EVA,
ALEXIS!!!
Felicitari Miruna pt dintisor! Mamiseli, eu nu prea trag sperante ca va manca zanica mea prea curand. tzitzi rules 
azi i-am facut iar mar cu cereale si a papat cam 70g. deci ea cam atat vrea:50-70. nu o fortez. ii voi da mai des borcanel.
azi ii fac iar spanac cu carne de gaina.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
babyzapi spune:
LA MULTE LUNITE EVA
Mamiseli
felicitari pt primul dintisor al Mirunei 
Lorellay spor cu masajele si kinetoterapia 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
ISABELA
Povestea nasterii
flori76 spune:
Bine v-am regasit!Ma mai primiti la voi?De cand am nascut nu stiu daca am apucat sa scriu aici(chiar nu-mi amintesc),insa cred ca stiti cu toate povestea mea...
Va admir ca va faceti timp sa mai scrieti si aici,eu efectiv nu am timp...Recunosc ca nu-l las pe Rares aproape deloc singur,efectiv stau numai cu el permanent.
Rares se dezvolta destul de bine zic eu:are 7,500kg si 65-66cm,insa nu stiu de ce pare cam grasut si asta ne obsedeaza efectiv(stiti ca bb-ii cu SD sunt predispusi la obezitate...).A inceput sa se rostogoleasca,sta in fundulet dar sprijinit...sper ca e bine pt varsta lui.Mai greu e cu problemele la inimioara.Am fost din nou la Tg Mures si se pare ca o sa fie nevoie de 2 interventii
Rares creste,insa aorta nu...asa incat probabil ca o sa fie cazul sa-i faca un shunt pentru largirea aortei...Asta in septembrie se v-a decide...Speram din toata inima sa ne ajute DD sa nu fie cazul...
Am inceput si noi diversificarea,insa e cam cu cantec,ca nu prea vrea sa pape cu lingurita.Am inceput cu mar,cu piersicuta,dar se cam stramba,insa de ieri i-am bagat si branzica calcica si parca papa mai bine.Sunt insa nedumerita ca intrucat el nu papa cu pofta,nu stiu daca papa de-ajuns.Azi,de ex,a papat 60gr mar cu 2 lingurite branzica....O fi de-ajuns?Ca n-as vrea sa-l indop si cu lapte degeaba(el laptele nu-l refuza,mananca cat ii dau).De azi incepem si cu supa,sper sa pape.
Am mai citit din cand in cand pe aici(poate 1-2 pagini din cate un capitol),aveti copilasi mari...
Va dorim multa,multa sanatate,sa cresteti mari si frumosi.
------------------
Flori
Rares Teodor 08.12.2008
Asa a venit pe lume Piscotel
bertha spune:
Bine ai revenit, Flori!
Cum vine aia sa nu te mai primim?!
Mie nu mi se pare grasan tare Rares, e baietel si e normal sa fie mai greu decat fetitele. Tinem pumnii sa aveti in sept vestile pe care vi le doriti. Din cate stiu eu, clinica de la Tg Mures e renumita pt profesionalismul personalului, deci cred ca poti avea incredere in echipa de-acolo.
Referitor la mancare, pot sa-ti spun ca as face party daca ar manca Ioana mea 60ml de orice, si, fiind subiectiva, nu-s deloc in masura sa apreciez.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
monicus spune:
Monicabonoi am dat pe tarc 38 ron.. este patrat, adica este ff spations si incape siun spatiu de joaca... de la aceasta firma am luat
http://reclama/products/449-l_rossi_tarcuri/2882-lrossi_tarc_pentru_joaca_astro.mbs?utm_source=lady4ever&utm_medium=pagina_produs&utm_campaign=lady4ever
si ca sa iti dai seama uitat-te aici cum sta micutza noastra in tarc.
http://family.webshots.com/photo/2052182950103865441QgwbFn
Sper sa iti fie de folos informatiile.Exact pe culoarea asta am cumparat http://www.reclama.ro/camera-copilului/pat-tarc-copii/tarc-de-joaca-europa-brevi.html
Pupici multe pentru o mamica draga...

| Citat: |
| citat din mesajul lui monicabo Fetelor, merci pt raspuns cu privire la tarc. Monicus, as vrea sa te intreb pe tine: Cat ai dat pe tarc, de la ce firma este, daca se strange usor? E mai mare decat un patut de dormit, nu? Merci, plange copilarimea si revin mai incollo, ca mai aveam de zis. Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui monicus Monicabonoi am dat pe tarc 380 ron.. este patrat, adica este ff spations si incape siun spatiu de joaca... de la aceasta firma am luat http://reclama/products/449-l_rossi_tarcuri/2882-lrossi_tarc_pentru_joaca_astro.mbs?utm_source=lady4ever&utm_medium=pagina_produs&utm_campaign=lady4ever si ca sa iti dai seama uitat-te aici cum sta micutza noastra in tarc. http://family.webshots.com/photo/2052182950103865441QgwbFn Sper sa iti fie de folos informatiile.Exact pe culoarea asta am cumparat http://www.reclama.ro/camera-copilului/pat-tarc-copii/tarc-de-joaca-europa-brevi.html Pupici multe pentru o mamica draga... ![]() ![]() ![]()
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) pozele mele Povestea nasterii |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
http://www.reclama.ro/camera-copilului/pat-tarc-copii/tarc-de-joaca-europa-brevi.html
Am facut si noi vaccinul de 6 luni... am reactiona bine un pic am plans in rest parca s-a comprata ca si cum nu ar fi intepat-o nimic. Acum ne-a dat si noua pediatra voie sa incepem diversifiacrea adca sa papam si noi legume. O luam treptat... avem 68 cm si aprox 7 000g... Stam binisor.. sar se putea si mai bine.. dar asta este... Speram sa fie bine.
http://www.reclama.ro/camera-copilului/pat-tarc-copii/tarc-de-joaca-europa-brevi.html
LA multi ani cozanaceilor care astazi implinesc lunitze frumoase.
Pupam dulce.
pozele mele
Povestea nasterii

Ana Maria - 13 noiembrie 2008