*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (57)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Salutare!

Eva de Mirtha, Alexis de alexa

Mamiseli felicitari pentru dintisor!!!

Lorellay mult noroc sa se termine repede cele 10 zile sa va reveniti la normal

Flory tin pumnii sa fie totul bine in septembrie

Julia16 felicitari la dublu, pt fetele destepte si un cozonacel Tudor vorbaret si mancacios.

Olivia iuhuuu pupam Davidutul mancacios

Leeloo multa sanatate lui Damian.

Criss chiar seamana in poza aceea cu Bruce Willis, zambetul ala in coltul gurii e mortal, Victor avea doar o luna atunci cand l-am surprins zambind asa strengareste Acum deja e rotund la fata(si nu numai) si i s-au schimbat trasaturile, dar poza aia ramane la loc de cinste, chiar sunt curioasa ce o sa creada el cand o fi mare, daca o sa vada asemanarea.

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Eva
Alexis

Nebunica, mai, ce-ai tu cu Bruce Willis?

Julia, felicitari pt dubla reusita!

Otilia, bravo-bravo pt papat frumos si bine!

Flori, poti sa-i dau piure cand vrei, supa goala nu o prea agreeaza niciun bebel.

Babyzapi, in tineretea bebeilor tu povesteai de cei 3 S: stranut, sughit si... nu-mi aduc aminte nr 3, am o prietena buna cu un bb mancacios de 2 sapt si era speriata de atata sughit, am vrut sa ma dau mare cu 3S, dar am reusit numai cu 2.

Mamiseli, e o grsunica mica Mirunica cea frumoasa si papacioasa!

Leeloo, sper sa fi depasit toate pb si sa va reintrati in normal.

Ioana a mancat azi o cant rezonabila pt noi de piure de legume cu carne de pui, cre'ca-i carnivora ca tati.
Sunt deja 12 zile de cand a iesit primul dintisor si al 2-lea se incapataneaza sa apara, desi da semne evidente ca e pe drum.

Intrebari:
1. Ce iaurt dati cozonaceilor? As vrea sa incerc si iaurt, lui Darius ii faceam in casa, asa as vrea sa fac si cu galuscuta, sa vedem ce parere are si dansa
2. Ce cereale papa cel mai bine copilasii vostri? Eu am incercat pana acum 3 tipuri, 2 Milupa din cele care au lapte praf in compozitie si se amesteca numai cu apa + Orez cu roscove Nestle. Nu se da in vant dupa niciuna, asa cum stiu ca fac toti bebelusii. As incerca si altele, astept idei, va rog.
Multumesc!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Bertha de Victor vorbeam . AL treilea S cred ca e de la Strabism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Olivia, to adica cat ? mamicei multumite.

Oti, cam 100g sa zic asa; am un vas de 180g si era un pic mai mult de jumatate...nici eu nu-l vreau prea grasan, deja mai are doar o cuta la bulane, i se vede gatul...se cam duc slaninile la cate calorii consuma...Felicitari pt legumele halite

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Nebunici, vezi ca Bertha te intreaba cum de l-ai inghesuit pe Bruce

Edit: Sotul stie???

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Bertha, si pe mine ma intereseaza iaurtul si i-as face de casa cu laptele cel mai gras pe care-l gasesc. Cum il faceai? Pui lapte fiert si racit cu o lingura de iaurt si-l lasi la temp camerei sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Nebunica, stiu ca de Victor se vorbea, da' faceam si eu putin misto de tine, cum fac si de mine toti ca Ioana are ochi albastri si noi toti ii avem caprui E drept ca exista niste strabuinici cu ochi albastri, da' cica-i cam departe.

Otilia, si eu uitai azi legumele pe foc, imi aminti doar cand un miros suspect de ars ajunse in dormitor. Nu stiu daca mai salvez oala asta, ca am mai ars-o de cateva ori si cand era Darius bb.

Olivia, puneam intr-un borcan de 400g cam un deget de iaurt cumparat, apoi lapte fiert si racit la temp camerei deasupra. Puneam borcanul seara intr-un vas cu apa calda si dimineata era iaurtul gata. Cand faceam asta era iarna, de-aia puneam in apa calda, cred ca acum s-ar face si doar lasat la temp camerei. Lapte mereu am folosit numai nedegresat, de 3.5%.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Bertha ma faceam si eu ca ploua, mai citeste sotul pe-aici si ma prinde cu mata-n sac. Acuma m-ati dat de gol si tu si Olivia...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Criss da, in iulie venim in ro, abia astept! pupam fete frumoase(si noi, nu doar grasanul David )

Mergi la inceput

Voi le-ati dat pepene galben sau verde? Cel verde cum se da?

Mergi la inceput