*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (57)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Intrebari:
1. Ce iaurt dati cozonaceilor? As vrea sa incerc si iaurt, lui Darius ii faceam in casa, asa as vrea sa fac si cu galuscuta, sa vedem ce parere are si dansa
2. Ce cereale papa cel mai bine copilasii vostri? Eu am incercat pana acum 3 tipuri, 2 Milupa din cele care au lapte praf in compozitie si se amesteca numai cu apa + Orez cu roscove Nestle. Nu se da in vant dupa niciuna, asa cum stiu ca fac toti bebelusii. As incerca si altele, astept idei, va rog.
Multumesc!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

1.Iaurt i-am facut si in casa cam asa cum ziceai tu la modul de preparare (eu am turnat din ochi iaurt in lapte) a iesit cam acrisor dar Miruna la mancat tot . Am si cumparat Paco (e firma locala) si acum am in frigider Covalact iaurt gras si imi place. Nu e acru deloc, e fin asa si ii place si Mirunicii.
2. Chiar azi ziceam de dimineata ca Mirunii nu i-au placut cerealele din comert neam dar mananca f bine orez facut in casa.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Voi le-ati dat pepene galben sau verde? Cel verde cum se da?

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

N-am incercat inca nici un fel de pepene. Cel galben cred ca se face bine pasat dar cel verde daca il bagi la blender iese suc nu piure. Poate un pic cu furculita?

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Da, mamiseli, asa ma gandeam si eu, cel galben merge pasat dar cel verde care oricum e mai mult apa...oare nu merge si sa le dam bucatele de pepene verde sa le pape singurei?

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Beeeii, a mancat grasanu' 350 g de piure de legume . Ii pusesem cam 200 de grame intr-un castronel, cand am vazut ca le-a papat pe-alea am zis hai sa mai incerc o lingura din ce ramasese in blender. Apoi inca o lingura, inca o lingura si termina tot..Ptiuu, sa nu-l deochi

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Mergi la inceput

Asa daaaa copil mancacios, bravoooo!
Hmm, ia spune ce i-ai pus in piure, ceva potiuni magice??? Vrem retetaaa.

Eu nici nu indraznesc sa ma prezint cu mai mult de 100g Fructe a mai halit cate 150g ca ii amestecam 2 si iesea mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Olivia, Sara papa jumatate de pepene galben cu branzica, cam 250-300 gr.
Voi in ce combinatii le dati fructele?Eu pana acum i-am dat cate 1 fruct cu branzica...mar, pepene galben, piersica.
Am emotii, maine naste o prietena...are gemeni obtinuti prin FIV.Dimineata la 7 este programata pt. cezariana.Este deja internata la Municipal si are mari emotii pt. marea inatlnire.Imi spunea ca daca n-are laptic, puiutii nu primesc lapte praf, ci doar glucoza

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Ramo, ti-am zis ca e cam greu de egalat mancacioasa ta

Fetelor, care e faza cu taiatul motului? Tb neaparat sa astepti pana la un an? Noi mergem in tara cand va avea dav cam 9 luni si nasii sunt acum acolo, oare nu se poate taia la 9 luni? (cred ca pare stupida rau intrebarea dar habar nu am)

Mergi la inceput

Olivia am golit tot ce mai aveam prin congelator: 2 cuburi fenicul, 4 cuburi brocoli, 2 cuburi carnita de pui, 3 cuburi morcov, plus 2 cartofi mici fierti acum si o rosie oparita. Si ulei de masline si putina apa in care au fiert cartofii ca sa mai subtiez minunea ce-mi iesi. Asa ca nu stiu daca e bine sa faceti ca mine, eu am noroc de un maaare mancau, altfel nu-mi explic

Mergi la inceput

Intrebare-ntrebatoare: apa plata pentru bebelusi trebuie sa fie cu un continut bogat de minerale, calciu, magneziu si altele sau sa aiba continut scazut din cele enumerate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

bre, pepenele galben nu e ala care nu se da sub 1 an?
parca e din clasa alora cu alergii

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput