Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (124)
Raspunsuri - Pagina 17
mcoca spune:
Anka, mersi
. Eu intrebam in principiu, ca m-a uimit aia. Maya are pasaport frantzuzesc, slava domnului, ca m-ai dat pe spate cu ce trebuie.
Mada, asa e e mult si cred ca o sa fie greu. Inca nu am luat biletele :). Dar chestia e ca ma gandesc ca pt ea o sa fie bine, la munte, la aer curat decat in Lyon vara .... Daca eu as sta acasa ar fi altceva, ca macar ar sta cu mine, dar asa ... Si ms pt site 
Vicky si
Maya (27.06.2008)
maitreyi spune:
bebe meu se alimenteaza singur
shhh ![]()
i-am facut pasta de branza facuta de mine cu morcov crud, dovlecel si castravete si am intins-o pe paine taiata cubulete. totul pe farfurie in fata ei si acum se distreaza 
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Gabriela82 spune:
la multi ani Matei, sa ai o viata frumoasa si sa aduci multe bucurii parintilor!
la multi ani Alexandra!
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
flo1980 spune:
Mada_mxm, Kamelya multam, 
Nu mai zic ca azi a facut de 3x la Wc
si inca nu avem reductor, am gasit unul de se pune sub capacul nostru, eu vreau din ala de se pune pe capacul nostru ..
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
anaxena spune:
buna seara
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Marina_1609 spune:
hello
in sfarsit am net
sunt in urma rau....incerc sa recuperez.
Am vorbit azi cu GALLY si este bine, Xenia alearga prin toata casa si Galea dupa ea.... Va saluta si abia asteapta sa isi puna net.
De Narci inca nu stiu nici eu nimic. zicea ca ma suna sau intra pe net cand ajunge. o fi obosita...
ma duc sa ma uit la poze si apoi ma culc
pup
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
ana_a spune:
mcoca, parca tu intrebai de jucariile de lemn. Nu este un trend
, jucariile de lemn cred eu ca au fost si vor ramane intodeauna mai "calde" mai naturale, mai non toxice. Sunt de departe mult mai preferate de copii mei, prin zgomotul pe care le produc cand se lovesc una de alta
si in plus sunt mult mai rezistente. De lovit se lovesc la fel ca si cu cele de plastic. Ma rog, este parerea mea.
Botiiii linkul acela cu acuarela in tub cu burete este SUPER!!!Vreau si eu, neaparat, insa nu stiu cum sa fac sa le cumpar ca nu vad sa fie "magazin" Am sa trimit un mail acolo sa vad ce primesc, eventual si un telefon, ca nici preturi nu am vazut afisate. Insa chestiile alea par a fi super....mersi tare mult de link.
proud mummy
Caprioara spune:
Helau,
Nu am reusit sa citesc din urma
. Deh, am avut treburi de facut: gatit, spalat, cumparaturi, teme, etc.
Dar vreau sa urez si eu
La multi ani
!
pepenasilor care au facut 1 anisor zilele astea:
Allesio, Alexandra si Matei!
Sa fiti sanatosi si norocosi!
Fug la nani.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
ankalaura spune:
FLO - reductor de pus PE colacul toaletei, nu mai gasesti. Adica sa fie si FIX. Gasesti alea buretoase de fasaie cand se aseaza copilul si se balangane in toate partile.
Noi am luat de la metro, cu vreo 3 ani in urma, apoi au disparut complet, desi am cautat din nou, cand s-a crapat ala.
Alea CORECTE de pus pe toaleta, cu marginea foarte lata, cat sa vina complet peste marginea colacului de om mare. Se fixeaza de exterior... nu stiu cum sa explic.. O sa ma uit sa vad daca avem vreo poza cu fata pe tron...
Alea care se pun tot deasupra, dar sunt inguste, nu sunt bune de nimic, risti sa cada copilul, pe cuvant! Deci tot mai bune sunt alea de pus dedesubt, desi faci operatiuni de pus si scos colacul non stop...
Si cu alea e cantec... Unele sunt rotunde, altele ovale... Sa mor io ca cel mai bine e sa te duci cu mulajul de la veceu cu tine.
Noi am luat unul cam rotund, si tronul nostru e oval, asa ca punem caterinca aia deasupra si se misca si se batzaie de numa'. Noroc ca Eliza face pisu fara, dar la kk ii trebuie colacul 
Nici nu iti da prin cap cata inginerie e cu reductoarele astea pana nu te duci sa cumperi...
Si cu olita... Erika refuza sa se aseze, am mai zis asta, deci ura! olita si sanatate!.
Dar, m-am intrebat, cumva nu e olita buna?
Avem una cu partea e asezat nitel curbata, dar e cam mare. Mai avem una, cu partea de asezat mai dreapta, dar mica. Pe ambele refuza. Am zis eu ca aia curbata e prea mare, si aia buna e prea dreapta.
Asa ca am probat la Kika toate oalele de copii, drepte, curbate, mici, mari, si am avut acelasi refuz al copilului, care se agata disperat de mine, ca si cand cine stie unde vroiam sa o pun... 
So...la noi... nu e oala de vina, ci copilul. O sa pun oala inapoi sus in debara, si o mai dau jos primavara viitoare, poate o conving atunci sa stea. Asta daca nu cumva o sa probam direct reductorul
Aaaa... si inca un sfat pentru toaleta si reductor, mai ales pentru cine nu vrea sa stea pe reductor. Luati si ladita pentru picioare. Mai ales baietii au o senzatie aiurea sa stea pe tron la kk, sa le atarne picioarele. Fetele mai stau, ca ele stau mereu, dar baietii fac figuri. Deci luati ladita, sau treapta, sau scaunel special, e 20 sau 30 de lei la Ikea si o fi si in magazine, sau daca nu aveti de-aia, puneti un lighean cu susul in jos, cat sa stea copilul cu picioarele pe ceva, nu in aer suspendat pe ditamai veceul inalt aproape cat el...