Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (124)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI ANI MATEI DE NATI!

LA MULTI ANI ALEXANDRA DE ADELAIS!

SA AVETI O COPILARIE FRUMOASA SI SA INSENINATI VIATA PARINTILOR

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

??? Fac cinste la toata lumeeeaaa!

Mcoca
Nu ma gandeam intr-adevar sa reusim asa repede, ce-i drept coopereaza si el, ca pana acum urla...

Anka buuuna esti la casa omului!

Cand vedeam prin magazine, nu luam, ziceam ca am timp, acum cand vreau, nu mai gasesc
Am vazut pe un site un fel de scara si reductor, insa ce baie sa am eu sa incapa, ca e destul de spatios

Deci sa iau din ala de pus pe dedesupt?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Neatza gagix

Daca nu intrati pe la psiho, va zic eu ca sunt 2 subiecte care mie mi s-au parut f f interesante:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137161&whichpage=1

si

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137190&whichpage=1

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

'neatza

Ileanna, uelcom bac!!! cum a fost la mare???Vreau poze!!!Eu am citit subiectul de la PSI despre copilul utopic Celalalt doar l-am frunzarit ca na...dupa 2 copii nu prea are rost sa ma intreb ce trebuia sa stiu inainte sa-i am Dar subiectele sunt interesante.

flo, aoleoo...cata inginerie si cu kk asta de bebe!! Noroc ca Stefan sa asezat din prima pe colacel care zice anka ca se misca in toate partile fara suport de picioare si cam intr-un juma de an sa pus direct pe colacul mare fara nici un reductor. Sunt curioasa cum va fi cu Matei, sper sa nu ma puna el la cheltuit bani pe olite

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Neata!

Flo, am vazut la Dedeman colac de WC cu tot cu reductor. Adica erau 3 straturi, fixate in aceleasi balamale: colacul normal pt parinti, deasupra colacul pt copil, apoi capacul. Erau tare haioase, cu desene, unul era cu un elefant, altul cu un soarece si cred ca erau in jur de 65 lei.

Si tot la Dedeman au jucarii de exterior la preturi ceva mai bune decat in alte parti: cort casuta (bete+prelata de musama) 40 de lei, ladita de nisip ca a noastra in jur de 60, tobogan cam 90 de lei, un set f simpatic de camping cu masuta mica, 2 scaune mici si umbrela cu 60 de lei...

Ooka, si eu vreau cartea. Intra pe www.transfer.ro, incarc-o acolo (max 1G, dar nu cred io ca-i mai mare de 1 giga) si apoi trimite linkul pe mailul comun sau poate merge direct pus in forum sa descarcam si noi carticica.

Truli da,da, da, venim la intalnire. Numarul meu de tel e pe mailul comun dar ti-l pot trimite si pe privat daca vrei. In sfarsit ne cunoastem, cuscra

Ana si mie mi-au placut culorile alea tare mult. Si acum... am nevoie de ajutorul lui Stefan: am gasit in pod o sacosa mare cu niste piese care se pot imbina, numai ca eu nu stiu ce ar putea sa-mi iasa cu ele, adica doar sa le imbini asa de dragul de a le baga una intr-alta... Roaga-l pe Stefan sa se uite in albumul meu de pe picasa la cateva poze cu piesele pe care le-am facut ieri si sa-ti zica daca a mai vazut asa ceva si ce s-ar putea face cu ele...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

ana sunt tot la mare, am de gand sa stau 1 luna si ... mai am din ea .
Subiectul cu ce as fi vrut sa stiu inainte de nastere nu l-am luat deloc ca in titlu. Mi-a placut tare mult si mi-am simtit bine sa vad ca multe din sentimentele confuze de dinainte si de dupa nastere, le au si le-au avut si alte mamici.

Mergi la inceput

ooka si eu vreau cartea.

boti ziceai ca itzi arati fundul si pe la Vama

Mergi la inceput

Ile sunteti on my to do list . Dar cum a fost un weekend cu multe evenimente (aniversare ccupil nasi, mers cu tot familionul la bunici la cules de capsuni si alea, alea) am lasat pe saptamana asta. Oricum mi-ar prinde bine sa stiu cam ce program aveti (mai mult Vladut) ca sa nu pic intr-un moment inoportun - adica doarme dupa amiaza, cand, unde va gasesc in rest? pe la plaja?

Hai ca vin azi... La ora 4 e bine? Zi-mi unde va gasesc si io te sun cand plec din Cta. Sa-mi zici si daca ai nevoie de ceva sa-ti iau, sa-ti aduc, daca tot vin... Stiu io, ceva ce nu gasiti in Mangalia...

Mergi la inceput

Ah, si sa va impartasesc revelatia mea de ieri. Nu radeti de mine, pleeeease...

Deci, de cand a implinit Garga 6 luni io fac ancheta printre cunostinte, mame, bunici, etc... vis-a-vis de cand ar trebui sa incep sa-i citesc copilului sau sa-i arat carticele cu animalute (carticele pe care le mangai io din cand in cand inca de la Craciun)... Toata lumea da diverse date, maica-mea zice un an jumate, cumnata-mea da din umeri, zice c-a uitat... Eu m-am apucat si i-am mai rasfoit cupilului in bot niste cartulii, binenteles c-am fost data la kkt.

Si acum... THE REVELATION: ieri ii dadeam sa manance infantei si numai o vad ca nu mai putea sa inghita si arata cu degetul disperata catre mine... Guess what? Aveam pe mine un tricou cu 3 catei din satin aplicati pe piept, foarte colorati, luciosi, moliciosi, care ne-au ruinat masa dar ne-au amuzat foarte tare.

Deci putem sa incepem sa rasfoim carticele cu animale fiindca le distinge

Poate ca multe ati trecut deja de pragul asta, poate i-ati invatat mai devreme sa arate sau sa distinga de fundal, dar io am fost tare fericita si incantata ieri si abia asteptam sa va povestesc...

Mergi la inceput