Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (124)
Raspunsuri - Pagina 19
flo1980 spune:
Boti multam de pont, parca tot tu ziceai ca au preturi mai mici ca-i mai nou? sau Anka?...
Ana_a asa e maare filosofie, el se tine totusi de colac, nu ii e teama, dar kkinca nu a facut...
Mai, dar de Oanasm mai stie cineva ceva? ca nu a mai scris de multicel...
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
ooka spune:
salu
am trimis 'descoperirea copilului' pe contul de yahoo. este cea cu expeditor 'transfer.ro'.
o zi buna sa aveti.
mami de Sofi
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooka salu am trimis 'descoperirea copilului' pe contul de yahoo. este cea cu expeditor 'transfer.ro'. o zi buna sa aveti. mami de Sofi |
Multam!
Ce mai face Sofi? bea laptic acum?
_
SunSmile spune:
Buna fetelor,
La multi ani Matei! La multi ani Alexandra Erika! Sa va dea Dumnezeu numai bine si frumos in viata!(asta pt ieri)
Vazut la tv ca ne-au ajuns sirenele cu bine acasa! Slava Cerului!
Iaca ne-am intors si noi din concediu. Cel mai frumos concediu de pana acum, categoric! Si am citit asa in viteza calului si pe foarte diagonala, pentru ca am multa treaba, un botez foarte important in weekend si ziua maimuticii de pus la punct.
Am vazut ceva si mi-am dat seama ca, aproape ca intotdeauna, eu cu exprimarea mea de "mare poet", am dat-o in bara. Siby, ai dreptate sa scrii ce-ai scris...asa se intelege. Stii ca ti-am mai spus eu odata ca nu ma pricep la cuvinte si m-ai contrazis. Ei, iata, sunt atat de plastica in exprimari si nu citesc niciodata inainte de a da send, incat fac magareli. Nu mi-as permite ever sa fiu atat de aroganta si autosuficienta incat sa emit jigniri la adresa mamelor cu bebe2,3,4, etc. Mi-as jigni in primul rand mama, bunica...Noh, da, imi cer scuze, ok? Sunt beteaga uneori!:). Si ca tot sunt la tine (si sper ca imi accepti scuzele pt aia cu bb2), am aruncat un ochi pe blog, l-am pus la favorite pt a arunca 2 ochi:) cand vremurile vor fi mai linistite. Cuvintele par a-si pierde greutatea in fata durerii unei mame si eu nu vreau sa spun banalitati sau...nu prea vreau sa spun nimic. Dar spun, inca o data ceva. Eu ii stiu povestea nasterii lui Vladi inca de cand ai pus-o pt putina vreme la inceput pe forum. Ca si povestea ta de viata. Apoi am vazut o poza cu Vladi, care m-a marcat. Si ti-am mai zis eu si alte dati ca are ceva in priviri care m-a hipnotizat. Eu cred ca un copil cu o privire care ascunde asa o blandete coplesitoare si atata intelepciune si puritate si frumusete, nu poate avea decat o viata minunata! Sa-i dea Dumnezeu ingeri protectori, mereu, asta ii doresc!
Si scuza-ma ca mi-am permis, n-as vrea sa rasucesc vreun cutit. Stiu cum e sa traiesti disperare si agonie si sa fii intr-un carusel cu mii de intrebari. Te imbratisez sincer, daca-mi permiti! Virtual, asa!
Sper ca in linii mari toata lumea e bine, sanatoasa si voioasa! Felicitari tuturor pepenasilor care fac diverse lucruri, care au facut primii pasi!
Vazut in goana si discutii interesante si frumoase si sper sa am vreme sa le citesc pe indelete! Felicitari pt asa atmosfera!
Vazut si poze si ma tooot minunez cat pot fi de frumosi copiii nostri! TOTI sunt mi-nu-nati!(vazut si febletea mea Irinuca, in concediu, delicioasaaaa). Si asa de mari...nu mai au fetisoare molcute de bebelusi ci trasaturi de copii poznasi! Sa ne traiasca fetelor, minunatii si dulcii pepenasi!
Ah si vad ca atat Camy cat si Dana vor avea baietei! Foarte frumos, sa aveti sarcini usoare si bebeloni sanatosi tun! Asteptam sa vedem si Monicul ce ascunde in burtica!
Vreau sa va multumesc din tot sufletul pentru urari si sa va doresc sa aveti parte inzecit de aceleasi lucruri! A fost minunat sa primesc urari pe forum, pe pm, pe mess, pe sms...uuuaaaauuu, mi-au dat lacrimile. Va multumesc, dragele mele! Si surpriza zilei de 22 mai a fost un telefon primit pe cand eu eram cu tati si comorica la sarbatorit. Dupa aloooo, a urmat un happy birthday 2 u cantat de finii mei trasniti din Uk. Toti 4! Am inceput sa bocesc in restaurant si i-am pus pe speaker, macar sa fie vedete in Creta:). Doamne, multumesc pt ca mi i-ai adus in viata, dragii mei!
Despre concediu ce sa zic...cele mai frumoase 2 sapt de vacanta de pana acum...asta ca sa ma repet. T. a fost cum e ea mereu, in mareeee verva, a fost prietena cu toata lumea, a mancat orice i s-a dat (mama nebuna i-a dat iaurt in avion..iaurtul lor, lingura lor de plastic, doh) si s-a indragostit de iaurtul cretan, a dormit de-a rupt, a alergat in toate directiile, a lasat plaja cu 50% nisip, a inghitit muulta apa din piscina; in Egee a intrat dar nu foarte profund pt ca e incredibil de sarata si cum ea o pocneste cu mainile si picioarele, nu am vrut sa-si bage in ochi si s-o usture (ca ustura ca naiba). Am dat-o cu crema 50+ si gasesc ca asa e cel mai bine (pt ea, desigur), am avut pampersi de inot...dezamagitori; jucarele si colac am luat de acolo si le-am lasat acolo, unui copilas. Hmmm, a fost absolut bestial si m-as duce in orice colt al lumii cu ea, e clar ca e de 1000 de ori mai adaptabila decat noi. Acu....asteptam concediul din toamna, si atunci va intra si in mare/ocean, ce-o fi, ca inca nu stiu locatia.
Daca aveti intrebari, fetele care merg in concediu, si credeti ca va pot ajuta...cu mare placere! Numai scrieti mai vizibil cumva, caci eu nu am vreme si sa-mi sara in ochi!
Am pus si cateva poze (cam foarte multe dar promit ca le sterg in cateva zile) sa vedeti familia de zuzu!
Va pup cu drag!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
flo1980 spune:
Sun ce concediu grozav ati avut! 
Vazut si celelalte bubuline dragalase Alex de maitreyi si florile lui Mada irl!
_
Chuny spune:
Sun, scriu si eu rapid inainte sa plec la treburi. Ma bucur ca ati avut asa o vacanta frumoasa! Si ma mucur mult de tot de restul mesajului si ca ai inteles exact ce am vrut sa spun
Flo, felicitari !!!
Mai vin!
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
Tecky spune:
Salutare!
De dimineata am fost la controlul de 11 luni cu Raluca si are 9,200kg si 75 cm (credeam ca are mai mult)
.Dr mi-a zis sa-i intrerup vigantolul cu 2 saptamani inainte sa mergem la mare si 2 dupa pt ca isi ia vitamina D odata cu expunerea la soare...
.Trebuie sa-i cumpar vaccinul pt 1 an.
SUN bine ati revenit!Superbe pozele.Se vede ca v-ati distrat!
AnnaBaby spune:
Apropo de Vigantol ca a zis Tecky mai inainte, eu nu am mai gasit si am luat in loc Vit d3, dar nu am apucat sa intreb dr daca se da aceeasi doza de 2pic pe zi. E la fel, nu?
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
flo1980 spune:
Pleci la mare Tecky? Unde?
Sib 
AnnaB poti da cum scrie in prospect...
_
ariadnabr spune:
Neatza si de pe aici,
Multumim de urari de sanatate, Sonia e bine acum, da' vaz c-a luat-o asta mica cu tusea. Vestea buna e ca nu vomita desi tuseste!
Si sper s-o tina! In rest, toate bune si mumoase, asteptam si noi soarele inapoi, c-am avut vreme friguroasa si ploioasa.
Am vazut c-a revenit Sunisor
vazut si poze, asa pe nemancate, pup la maslina
Ma bucur ca ati avut un concediu frumos 
Am cam pierdut firul la discutii asa ca nu ma bag ![]()
Va pupam insa dulce si-o tulim afara ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia