Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (124)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ieri nu mi a mers netul,asa ca urez si eu cu mii de scuze pt intarziere un
LA MULTI ANI!!!!cu multa,multa sanatate lui matei de nati!!! sa craesca mare si sanatos,ca frumos am vazut ca este!

si la multi ani pt alexandra!

am vazut poze dar nu nominalizez acum ca tb sa schimb un cacacios.

FLO,felicitari pt reusita cu olita!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna pepenasilor si mamicilor de pepenasi!!

Am vazut pozele noi puse de voi, nu va mai enumar, dar le-am vazut pe toate, da? Exact cum am mai spus si in alte dati, ma voi repeta pentru a va spune ceva ce probabil stiti deja.. toti pepnasii sunt minunati!Superbi!
Ma bucur sa vad ca au inceput deja concediile, ca pepenasii nostri se adapteaza la orice situatie.... si Maya e la fel!!
Le urez concediu placut fetelor care urmeaza sa plece!!Sa aveti parte de o vreme extraordinar de frumoasa! Si noi vom merge la mare, probabil in iulie.. nu ne-am hotarat inca.

pentru zilele trecute ALESSIO MICHELE si Alexandra ERIKA, multa sanatate si numai inpliniri!

Maya e bine, ii da cel de-al 5-lea dintisor, deci mananca si mai putin decat inainte, dar ne-am obisnuit!! Merge din ce in ce mai bine, tot pe varfuri, de-abia dupa 15 minute de mers incepe sa puna tot piciorul si sa calce pe el.Dar cu rabdare perseveram.

Anka, sunt intru totul de acord cu tine referitor a incaltaminte si nu numai... si la jucarii specifice varstei lor(Maya dintr-un mobil de jucarie-evident chinezesc de la taraba, a ramas in gura cu un buton, noroc ca am fost cu ea in camera, pe faza si i l-am putut scoate.... sowwwww...) dar si la imbracaminte, si aici ma refer in principal la materialele din care sunt confectionate lucrurile, nu neaparat la marca acestora, dar si la calitatea acestora. Am si eu ca noi toate, diversi pitici... Astia-s unii dintr ei!!!

Le invidiez pe fetele care reusuesc sa le dea si pepenasii molfaie singurei diverse.... Maya nu accepta decat piure.. iar de molfait singura vrea, insa nu va spun ca se ineaca, iar eu ramanand cu sechele de cand s-a inecat cu lapte... ii dau destul de rar, cu foarte mare atentie... si tot mi se ineaca!!!Are ea ceva cu inecatul!!!!Offf !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

125

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Mada faine jocurile si site-ul e dragut, m-am jucat si eu putin aseara
Flo felicitari pt reusita, noi avem colac din ala care se pune deasupra si n-are probleme cu el, plus treapta de la ikea
Fetele care ati fost la mare de care chiloti de baie ati avut? Sun de ce n-au fost buni? Capri stiu ca tu ai luat de la DM cum au fost?
Ma bucur ca le-a placut pepenasilor la mare, ca am niste emotii sper sa-i placa si sa n-avem probleme.
Ma duc s-o culc, ca nu ma mai inteleg cu ea

Mergi la inceput