Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (124)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salut pepenasi si pepenase,
Vreau sa urez in primul rand un sincer si calduros "LA MULTI ANI!" pt primii copilasi aniversati,sa le doresc multa sanatate alaturi de familie si un drum al vietii presarat numai cu bucurii si fericire.
Imi pare rau ca nu pot tine pasul cu voi mai nou nici la citit darmite la scris.Deea nu mai sta o secunda locului,se catara peste tot,sus jos,se ridica din carut,leagan orice asa ca trebuie sa fiu tot cu ochii pe ea.Plus ca am facut iar o criza de mijloc din cauza ridicatului.
In fine sper sa-mi revin sapt viitoare in concediu desi m-as mira sa fie mai cuminte.
Avem si noi dintele 3 care ne-a chinuit enorm.
Cam astea-s noutatile daca le pot zice asa.
Superbi pepenasii din albume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

m-am uitat la poze...aveti niste copilasi extraordinarin de frumosi... sa va traiasca sanatosi!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor!

Imi pare rau ca nu reusesc sa tin pasul cu voi dar de cand cu vremea asta frumoasa nu prea mai stam prin casa.
LA MULTI ANI MATEI!
LA MULTI ANI ALEXANDRA!
si cu intarziere
LA MULTI ANI CODRIN, ANTONIA SI ALLESIO!

Vai ce repede a trecut timpul, parca ieri eram la povesti cu burticile si acum deja avem pepenasi de 1 anisor. Doamne ajuta sa fie sanatosi si voiosi! sa ne bucuram de ei. Cand vreau sa ma destind ma uit la pozele cu pepenasi. Sunt absolut superbi!

Noi ne punem la punct strategia pt drum pt ca de prin 20 iunie vrem sa mergem la mare, la Costinesti. Imi fac griji din cauza drumului pt ca Victor nu e obisnuit cu drumuri atat de lungi. Ideal ar fi sa putem face tot drumul intr-o zi dar daca vedem ca nu se poate o sa dormim o noapte in Bucuresti. Asa ca eu sunt cu gandul la apa si lopatele cu nisip

Victor e foarte bine, vesel ca deobicei, se catara peste tot, se ridica de orice prinde, vrea numai in picioare, mananca ok, a iesit si dintisorul nr 6, aleaga pisica prin curte, incepe sa ridice pretentii la jucariile lu' sor'sa si ne iubeste si ne bucura de nu ne vine sa credem, zau asa!

Cam atat de pe la noi, pupici cu sclipici (ca tot sunt in febra pregatirilor la costumul pt serbarea Anei)

PS Boti mi-ar face mare placere sa va vedem in perioada cat o sa fim la mare. Sper sa putem stabili o intalnire.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

mada foarte buna ideea cu albumul separat pt pozele de la aniversarea primului anisor.
kimmy ma bucur ca sotul incearca sa se schimbe.Bafta la analize!
ladymina parca ai descris-o pe Raluca.Nici ea nu mai are stare,tot timpul vrea in picioare,vrea sa mearga,nu mai sta deloc in tarc,premergator si nici in carut nu-i mai place.Cand sunt cu ea in casa tb sa fiu tot timpul cu ochii pe ea pt ca cotrobaie peste tot...
camy cum te simti?Abia astept sa admiram pozele cu puiutul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

La multi ani pepenasilor care au implinit un anisor sa fie sanatosi si frumos!

Boticelina , multumesc pentru bufniciosul mic. Ai citit ca au libero pe c'sale?

am reusit pana la urma sa comand jucarelele de lemn daca e cineva interesat, cind vin pun poze.

Ah, daca e cineva interesat am gasit o carte Descoperirea copilului scrisa de Maria Montessori si e in limba romana daca o vrea cineva, sa tzipe. Io am uitat parola de la yahoo, asa ca o am doar in calculator.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la multi ani matei! sa cresti mare, sanatos, voios, intr-o copilarie frumoasa

eu is prinsa in niste invatat...cam asa ma voi distra de-acu'...insa am apucat sa vad pozili noi , pup toti pepenasii si mamicile lor

am pus si eu pozi

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

MATEI

Alexandra

flo felicitari lui Alex

ooka ai PM

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Dara VOTAT

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MCOCA - din Franta catre Romania nu prea ai nevoie de nimic. Din Romania catre oriunde, ai nevoie de luna de pe cer
- declaratie ambii parinti, la notariat (staisa ma uit cum se cheama) - m-am uitat: se cheama DECLARATIE - cum ca tu si sotu, cu nume complet, CNP, domitzil, parinti, cunoscand prevederile codului penal blabla art 292 cu falsul in delcaratii tra la la suntem de acord bla bla sa calatoareasca fiica.
- in declaratie zici cine e fiica, ce cnp are si cand e nascuta, ce pasaport are si de cine eliberat...
- cu cine merge
- unde merge
- cand merge
(la "cu cine merge" scrie la fel, nume prenume bla bla pasaport, domitizl...)...
- mai trebuie bunicii CAZIER.

Atata.
Declaratia la noi la notar a costat vreo 80 de lei parca sau asa ceva - ba nu, m-am uitat, a costat 35 de lei.

Declaratia in doua exemplare si cazierul in doua exemplare, ca poa' sa le tune sa opreasca unul in granita si sa nu mai ai la intoarcere.

Bun, in cazul tau, daca copilu' are pasapot strainez, nu cred sa o intrebe cineva ceva. Asa are nepoata-mea, plus nume strainez, si a venit cu bunica-sa bine mersi in tara. Dar are si cetatenie, nepoata-mea. Frate-miu a venit cu nepotu-miu, si nu l-a intrebat nimic, dar nepotu-miu are nume strainez si are cetatenie straineza.

In cazul vostru, nu stiu ce sa zic. Ai intrebat la ambadasa? Faza e ca din pasaportul copilului nu rezulta DOMICILIUL (ma rog, la noi scrie Bucuresti), ei, si maica-mii i-a cerut si la revenirea in tara. La fie-ta ce scrie?
Daca da peste un zelos la granita (ma rog, la aeroport), sa zica, uite nene, esti romanca, fata e romanca, cum ai venit cu ea asa...?

Europenii sunt mai avansati, merg pe principiul ca pasaportul individual in sine reprezinta acceptul parintelui ca sa calatoreasca odrasla. Noi nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

multumesc pentru parola kamelya si gini, din pacate nu pot atasa fisierul pentru ca este prea mare, any tips?

mami de Sofi

Mergi la inceput