Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Alessio
Alexandra
Matei
sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii!!!

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Irolf pai na asta e sg solutie sa nu se plictiseasca si cum acuma e mai mare am zis ca niste jocuri ca www.toysandlearning.co.uk/orchard-toys-red-dog-blue-dog.htm" target="_blank">asta si www.toysandlearning.co.uk/orchard-insey-winsey-spider.htm" target="_blank">asta. Plus niste puzzeluri cum e www.toysandlearning.co.uk/early-learning-numberjacks-2.htm" target="_blank">asta. Si vreau sa ii iau si niste plastilina sa ne juca sa facem diverse forme.
Si cand tot cautam jocuri am dat peste alt www.funbrain.com/" target="_blank">site pt copii cu jocuri distractive si educative.
Vicky wow o luna fara printesa, eu nu creca as rezista. Uite www.annabelkarmel.co.uk/recipes/party-meals/party_food_bashful_sausage_hedgehog" target="_blank">aici ceva idei de meniu pt party potrivit pt copii, alegi urm reteta din meniul din stg.

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, Alessio, Matei, Alexandra!

Nu am citit tot, din cauza de Irinuc cu multa energie. Am citit insa cu mare aviditate ce-ati scris de educatia copiilor. Se pare ca habar n-am cum se creste un copil, poate s-o prinde ceva si de mine.

Anna, asa a fost si Irina inainte sa plecam in vacanta, ii curgeau mucii rau de tot si eu o aspiram toata ziua. La hotel am aspirat-o o data, de doua ori pe zi si nu stiu cum dar i-au trecut. S-ar putea ca aspirand-o des sa-i fi stimulat secretiile, dar eu gaseam asta ca o solutie salvatoare. Sanatate multa!

Iriss, pentru vacanta asta am avut un buget mai restrans. Am mers la un hotel de 4 stele in Turcia (echivalent 3 stele in Romania), se cheama Esdem Garden (sau Asdem Garden). Am gasit o oferta last minute si am platit cu totul 600 euro cu tot cu taxe (2 persoane, Irina nu a platit nimic la avion sau hotel, a platit doar taxa de viza). In pretul asta au fost incluse transport, transfer la hotel, cazare, masa all inclusive. A fost foarte bine, personal foarte amabil, mancare buna, totul ok. Evident nu e lux ca la 5 stele, dar a fost in regula. Acolo am mai cheltuit pe excursii optionale si pe halva si mult rahat. Plaja in zona Kemer este cu pietris sau nisip amestecat cu pietris. Pentru Irina am avut de-acasa doar lapte si cereale, ea nu mananca borcanele. Asa ca a mancat din mancarea noastra, carne la gratar, legume din tocanite sau salate, fructe, etc. Eu nu am bagat-o in piscina, doar in mare. Nu am avut scutece pentru inot. Pe plaja statea cu scutec normal, iar in apa fara. Ce mi-a folosit pe plaja a fost prosopul poncho, ceva de genul www.towcho.com/acatalog/Pre-school.html" target="_blank">asta, cu prosop normal nu ar fi stat deloc. Iti zic de el, fiindca pana acum putina vreme nici nu stiam ca exista asa ceva, dar probabil ca multe fete au. Voi ati rezervat in Bulgaria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola!

La Multi Ani Matei si Alexandra! Sa cresteti mari si sanatosi!

Eu am cam lipsit la apel in ultimele zile, dar am recuperat tot. Din pacate nu mai tin minte mare lucru
Multumesc tuturor fetelor pentru raspunsurile, parerile si ideile pentru cum sa povestim de Mos Craciu

Felicitari tuturor bebelusilor mergatori- stiu ca erau 5 dar nu tin minte decat 4 asa ca mai bine nu nominalizez

Multa sanatate puilor bolnavi!

Ma duc sa ma uit la poze.

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Gini, sunt superbe pozele din vacanta, abia astept sa duc si eu zgatia la plaja.

Prosoape poncho se gasesc la oferta la Selgros, 12 lei, dar nu-s expuse, tre sa scormoniti in teancul de prosoape de plaja ca-s la gramada Io i-am luat anul trecut din Real, unul cu o gargaritza (of course) si unul cu Sponge Bob, dar inca nu le-am inaugurat.

Pentru cupii mai mari, daca vreti sa se amuze, sticle cu culori cu burete in varf (pe pricipiul cremelor de pantofi) www.profiart.ro/educationale.html" target="_blank">aici. Tot acolo au si culori nontoxice. Si www.picturaonline.ro/shop/accesorii-pictura/pensula-burete-pt-tamponat/prod_850.html" target="_blank">aici pensule cu cap de burete.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Gini ce misto prosopul poncho cred ca o ii iau si eu ca o sa plecam in concediu in iulie si mai am ceva cumparaturi de facut.
Capri sa ne povestesti cum a fost la mare si cum a reactionat ilinca prima data cand ai bagat-o in apa marii ,la fel si gini cum a facut irina>????
Boti esti tare ai si gasit prosoapele alea bine ca stiu unde sa merg.
LA MULTI ANI sarbatoritior zilei.
Eu am treaba am bagat la spalt si inca mai am o masina plus altele de facut.
Va pup pe toate si va rog un vot pentru denisa.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna fetelor!
Noi suntem bine,nu as vrea sa sar la concluzii,dar chiar cred,ca tati nostru nu e chiar dracu,si vad ca daca de 2 zile il tin in teorii si explicatii si il intreb tot felul,chiar arata dispus sa schimbe multe in atitudinea lui fata de mine.Oricum o sa va tin la curent,si ma pronunt abia dupa ce mai trece putin timp.
Acuma ii dau sa pape la pitica,apoi ne echipam,ca am de mers la servici dupa ceva adeverinte,sa pot sa-mi fac analizele necesare.La fel,va tin la curent cand aflu noutati.Doamne ajuta sa nu fie nimic grav la inima mea!

La Multi Ani Matei!Sa fii sanatos,sa aduci multe bucurii parintilor tai,pui mic si drag!
La Multi Ani Alexandra!

Fetelor,va multumesc inca o data!Sunteti tare dragute ,va imbratisez cu drag!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Kimmy ma bucur ca este mai bine cu sotul si sper sa iti iasa bine si analizele.

Mergi la inceput

Fetelor cine stie cuma ajuns Narcisa ??? poate scrie in urma si nu am citit eu cu atentie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Poate a ajuns Narci, dar cu fusul orar....poate se odihneste..
Oricum a zis ca ne scrie.

Anka multam de explicatii! Am incercat cu incarcator aceasi firma insa da, ai dreptate, acumulatorii is de vina

Dr.anca, Anka

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput