Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (124)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DIANA - la CIRESE si VISINE, daca pui o lingura de otet in apa cu care speli fructele (1 lg la 2 l de apa), IES TOTI VIERMISORII.

Acuma, daca nu mai aveti oaresce pitici si dupa... ca deh.. au stat ei acolo... Dar na, daca nu vreti sa aruncati atata amar de fructe, incercati asa.

Eu nu pot sa sufar dulceata, si nici gemul.. Numai cand ma gandesc cat sunt de dulci, ma ia cu tremurici... Dar dupa compot sunt topita! Toata vara fac compot, din fructe combinate, cu mere, cu piersici... Mmm, as bea numai compot. Pun foarte putin zahar.

Eliza nu bea nimic cu zahar. Nici ceaiul. Deci ii convine si ei asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Matei

Alexandra

Flo felicitari pentru succesul cu olita!

Kimmy . Ai primit sfaturi bune de la fete asa ca nu ma mai bag.

Anna noi am avut muci 2 sapt. In prima am facut ca la carte da-i cu aspiratorul - care stie ca e bazzz- dar plangea putin cat o aspiram si dupa ce inchideam tacea. Apoi ii puneam picaturi sau spary dar tot vax atata timp cat am scos-o pe vreme rece si vant - mama tanara si fara minte. A doua saptamana am lasat-o in pace si macar era f vesela ca nu o mai aspiram si doar o stergeam cu un servetel sau cu mana cand vedeam mucii in gura. In acest timp tot i-am dat seara nurofen sau panadol dar pana la urma cred ca a trecut de la sine.
Apropo de antibiotic, ca eu nu i-am dat niciodata dar nici nu a a racit decat acum cand am intrecut masura si am dus-o in body la metro unde era frig si apoi tot prin body pe afara seara pe la 8 cand nu era tocmai cald . Am cam dat-o in bara.
Dar sa revin. Are sotul un caz acum in spital un baiat de 15 ani cu miocardita si puls 200 de la o raceala in gat cu nu stu ce microb care netratat a ajuns la miocard . Super aiurea si interventia asupra lui nu a avut succes asa ca nu stiu ce sa faca pentru ca, cu un puls de 200 in ceva timp isi strica inima.
Deci in viitor cred ca voi fi mai open minded cand e vorba de antibiotice, dupa ce consult vreo 2 dr ca sa-mi fac o parare despre diagnostic.
Mona dar fina mananca carnati fara probleme . Pupam tunsulicul!

Trebuie sa ma apuc si eu de bagaje ca plecam la Bacau si apoi la mare asa ca vor fi destul lucruri de carat.

Ma duc la poze!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

FLO _ felicitari pentru olita! Oricum, nu te stresa... Ia-le incet.
Cu acumulatorii - incarcatorul e ok. Deci mai raman variantele:
- sa fie stricat incarcatorul si nu acumulatorii (am patit asta anul trecut) > daca ai cum sa le faci o proba pe incarcatorul altcuiva, dar sa aiba aceleasi "inscrisuri", sau pe aproape...
- sau da, sa fie deja "imbatraniti" acumulatorii, si atunci iei altii.
Noi am luat unii SANYO, anul trecut, si ne tin inca destul de bine. Ca pret, au fost ok, mai ieftini decat VARTA sau SONY. Daca pretul e de doua ori mai mare, nu inseamna ca te si tin dublu...
Aparatul nostru de acum merge cu 2 baterii. Cel de dinainte mergea cu 4. Mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu ideea ca trebuie sa ii incarc ceva mai des. Oricum, nu ii incarc zilnic.

CAPRI - welcombec! uiteasem ca sunteti la mare!
Vezi ca am scris pe undeva, am luat umbrela bej, fix culoarea carutului, de la KIKA, cu filtru UV cu tot, 38 de lei.

Ne incaltam si ne caram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

[center] La Multi ani Matei! Sa traiesti, sa infloresti si sa duci numai bucurii parintilor tai! Nati si James, sa va traisca feciorul!

Deci, noi am avut o super mini-vacanta, am fost la bunici in fiecare zi, copilul si-a facut de cap nu gluma. Am pus si poze

Ooka - ai la poze o dedicatie speciala, enjoy!

Diana "carnitzele" din cirese si visine mai ies si daca scoti coditele fructelor si le tii cateva ore in apa rece.

Mi-au placut tare mult site-urile cu jucarii pe care le-ati gasit, eu in we am trecut pe la Praktiker si am luat niste cozi de lopata, grebla (pt cilindri) si niste balustri cu sectiune patrata de 44 mm pt cuburi si acum bunicu are job , dar ii place, imediat a pus botu... Vreau sa vorbesc si cu un vecin care e navomodelist sa ne faca si niste puzzle-uri tridimensionale si m-am scos. Poate pun de-un biznis

Flo felicitari pentru succesul cu olita! Ma gandeam ca poti chiar sa-i faci un chart cu buline lui Alex in care sa se regaseasca majoritatea chestiilor pe care le bifeaza peste zi (a mancat singur, s-a imbracat singur, s-a spalat pe dinti - chestii pt care primeste buline bune) si singura noutate sa fie olita, sa vada ca el face multe lucruri bune si ca se descurca incet, incet si cu asta...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
LA MULTI ANI pepenasilor sarbatoriti azi!
flo ma bucur mult ca Alex a inceput sa faca la olita!Felicitari!
ankalaura am notat trucul cu otetul.
Boti superbe pozele,are Nancy niste ochisori dementiali
Ma pregatesc sa hranesc copilul si sa iesim afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MULTI ANI MATEI, sa cresti mare si frumos!!!!
LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!!!
FLO felicitari pt olitza!!!!Hai ca incet incet scapati voi de pampersi, poate se molipseste si Davidu
Mada
Capri bine ati venit ce dorr imi e si mie de mare, vrem pozeeee
DIana si mie imi place dulceatza de visine, defapt e singura...dar din cauza de "vietuitori" nu prea mananc nici visine nici cirese..brrr
Apropos de incaltari am vazut ieri niste sandalute si pantofiori de la ortopedica...sunt perfecti,usori, picau ca turnati mi-au placut tare, si erau 180 ron, asta ca informatie ca noi am probat ne-am dat cu sandalutzele prin magazin dar nu am luat inca.
Clara a invatat cum face vaca si pisica si exerseaza toata ziua, merge prin toata casa, cade se loveste si o ia de la capat, nu mai sta deloc in carutz, se ridica in picioare in timpul mersului, nu sta in ham deloc...asa ca spatele meu e franjuri..dar na, cine are fata mare
Gata pauza, va pupacesc ma duc la invatzat

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Matei si Alexandra La Multi Ani sa fiti fericiti si sa aveti o zi minunata alaturi de familie.

Caprioara welcome back sa va fie de bine concediul pupici.
Gini super pozele, ce scumpica e cum doarme pe plaja iti vine so papi.
Struluta cavaleru tau e un scump, imi place cum papa el bomboane.
Boti superba printesa cu cirese la urechi. Ce fain se joaca in piscina si la nisip. Super dulce albastrica.
Mina ce mare a crescut printesa si ce lungaiii. Super tortul pt baschetbalistu familiei.
Iriss super pozele de la acvariu si faine pozele cu micii tipatori. Aveti soundtrack tare fain la drum lung.
Anna ce nasuc carn mic si dulce aveti voi,super scumpa printesa echipata de plimbare.
Dma ce fain ii sta printesei cu rochitica si ochelari, smechera toata.
Flo felicitari pt reusita super so tineti tot asa. Super simpatici cavalerii, ce frumos bea asta micu din canitza. Is geloasa.
Tecky da ce domnisoara aveti voi acolo, pare asa mare, imi place freza. Plimbare placuta.
Dr.anca antibioticele au si ele rolul lor da trebuie date dupa analize si un control riguros sa fie sigur ca asta trebuie, nu asa din burta. Sa speram ca nu mai raciti cat de curand.
Atata am apucat sa vad din ce e mai nou, am facut album separat pt pozele de la zilele de un an puneti acolo sa putem pune la slideshow.
Dana spor la invatat si felicitari pt sunetele de animalutze si mers.
Fug la matza mergem la nani revin mai incolo.

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Multumim frumos fetelor de felicitari!

Nu am iesit nicaieri azi, ploua si e urat,... noi oricum i-am facut petrecere de 1 an in Romania cand am fost, cu toata familia.
Merg sa hranesc sarbatoritul urlator, are o foame in el de imi mananca si urechile.

sanatate maxima va dorim la toti si multumim inca odata pt felicitari.

Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Matei, La Multi Ani !! Sa cresti mare, frumos si norocos !

Am urmarit si eu dicutziile, cateodata mai in diaganala, dar totusi.

Noi wk asta am plecat prima data singuri dupa … 1 an. A fost bine, dar greu in acelasi timp, ca mie mi s-a facut un dor teribil de Maya. A fost wk test pentru vacantza cea mare, cand Maya va pleca in ro pentru o luna. Apropos de asta, am sunat ieri la primarie sa intreb de autorizatia ce iesire din teritoriu (cum Maya va voiaja cu bunicii) si aia mi-ai zis ca daca are pasoport, si merge in uniune nu mai are nevoie de nimic. Voi ce stiti ?

Aseara am facut lista definitiva pt aniversare : 30 de adulti si 6 copii . Asa ca e musai sa fac bufet. As avea nevoie de sfaturile vostre pt meniurile piticilor (adaptat piticei mele, bien sûr).

Jucarii de lemn : de ce e trendu asta cu jucarille din lemn ??? M-am uitat si eu pe site-uri si multe din ele le avem si noi din plastic, si mi se pare ok, mai ales ca daca mai cade peste ele nu i se intampla nimic ….

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

LA MULTI ANI!
Matei si Alexandra

Am trecut noaptea bine, Alex nu a mai tusit si a dormit bine.
Asta cu mersul la gradi si eu am zis asa, sa nu il duc ca e Andreea mica. Pana ce a inceput copilul sa ma intrebe in fiecare zi cum e la gradinita si cand il duc? M-am hotarat mai ales atunci cand au racit amandoi, fara ca el sa fie in colectiv. Deci se poate intampla oricum.

Mada buna ideea cu jocuri noi, o sa caut si eu ceva pe care sa i le dau in vacanta prin rotatie sa nu se plictiseasa.

Mergi la inceput