Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 17
leeloo2004 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Am vazut poze de la "Dezbuclatzirea" unui baietel blondutz... al cui - nu mai stiu! Nu ma certati. Dar stiu ca parca-i alt copil! Nu seamana, dom'le! Ori mamica ne joaca feste si are chef de glume si a pus pozele a 2 copilasi diferiti sa ne pacaleasca _ Mami de Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Da, da, dar cred ca festa mi-au jucat-o mie la frizer...am dus un baietzel-fetiza si mi-au dat un baietzel...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
MsBB spune:
M-am luat cu vorba si am uitat sa fac si eu urarile pt astazi :
La multi ani - multi, multi ani fericiti IUNIA TEODORA, SILVIA-COSMINA , VICTOR STEFAN! 

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Alex@Sara spune:
Buna ziua si de la noi.Am intrat pe fuga sa va intreb ceva,sper sa imi raspundeti careva,daca e ok sa ii fac Infarixul Sarucai desi are niste mucisori(ii pun de max 2 ori/zi Sterimar in nasuc)fara niciun alt simptom de raceala-febra,tuse sau altele.Am sunat la dr de fam si a zis ca e ok,sa mergem sa ne intzepe.Voi ati facut careva asa?Mersic mult pt eventualele raspunsuri
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
31sapt+ 
Lorich spune:
| citat din mesajul lui Alex@Sara Buna ziua si de la noi.Am intrat pe fuga sa va intreb ceva,sper sa imi raspundeti careva,daca e ok sa ii fac Infarixul Sarucai desi are niste mucisori(ii pun de max 2 ori/zi Sterimar in nasuc)fara niciun alt simptom de raceala-febra,tuse sau altele.Am sunat la dr de fam si a zis ca e ok,sa mergem sa ne intzepe.Voi ati facut careva asa?Mersic mult pt eventualele raspunsuri ![]() tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 31sapt+ ![]() |
Eu iti spun ce as face eu (stiu ca-n prospecte scrie ca e ok)-as mai astepta ca nu e mare graba. Sa fie 100% sanatoasa beton. Asta as face eu (is mai panicoasa de felul meu)
si sanatat multa!Leeloo sanatate multa Ariciului mic. Nurofen nu-i dai? I-ar mai lua din durerea de dinti.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Adriana_78 spune:
Leeloo, merci de detalii - am si pus mana pe harta sa ma dumiresc ce si cum si unde -
v-am spus ca mie imi place sa studiez harta - sa ma uit dupa strazi, parcuri, zone, vizes si eu cu ochii deschisi.
Lorich, hai sa ne intalnim in parc - iti dai seama, ce o sa se joace ai nostri copii, dupa descrierile noastre - unul hais, altul cea - sau crezi ca se iau de mana si colinda amandoi parcul, fara sa se uite in urma, dupa mamicile lor?![]()
Elenuca, ma cam nedumerise intrebarea ta - vad ca a lamurit Gabi - noi suntem aici in Buc, am fost doar doua sapt. in Viena de Paste, nu am trimis paturica din Viena, n-a fost nici un deranj, i-am dat-o Laurei at. cand am vazut-o ultima oara
Micaela, hai mai, ca mai e pana luni, abia e joi azi. Sunt convinsa ca Daria o sa se faca bine pana la plecarea in vacanta!
Insanatosire rapida!
Desirre, tinem pumnii sa aiba efect noul "laxativ" sau ce-o fi. E naspa rau si cu diaree, dar nici constipat nu-i bine
Am auzit hm hm uu -- fug repede la Annika - patul gol (patul conjugal) Annika disparuta - e de coma piticuta asta mica - fugise din pat usurel-usurel si s-a dus in camera cu rufe (ca acum de frica furtunii le-am intins in casa) - era f. ocupata, le-a dat jos de pe sarma,le-a pus intr-o cutie, a pus lighenasul din plastic in pat - tare haioasa
Danicris spune:
| citat din mesajul lui Adriana_78 Am auzit hm hm uu -- fug repede la Annika - patul gol (patul conjugal) Annika disparuta - e de coma piticuta asta mica - fugise din pat usurel-usurel si s-a dus in camera cu rufe (ca acum de frica furtunii le-am intins in casa) - era f. ocupata, le-a dat jos de pe sarma,le-a pus intr-o cutie, a pus lighenasul din plastic in pat - tare haioasa |
Adriana, ce fata harnica ai ! Cum te ajuta ea sa strangi rufele !

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
chinabulina spune:
alex@sara, eu nu i l-as face. dupa cum spunea si lorich, nu-i nicio graba. si noi l-am amanat, ca saptamana trecuta, cand trebuia sa-l facem, avea muci si pediatra ne-a spus sa mai vedem peste 2 saptamani, sa fie sanatoasa-tun.
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
aldaesme spune:
Eu i-am facut vaccinele de un an cu tot cu muci. Daca stau sa astept pana nu or mai fi cred ca as putea sa mai astept vreo doi ani. Noua atat doctorul de familie cat si cea cu care ii facem vaccinurile ne-au recomandat sa ii facem vaccinul avand in vedere ca nu avea nimic...in afara de secretie nazala. Si eu sunt panicioasa...in celalalt sens...adica sub nici o forma nu mai vreau sa faca bolid e astea minunate de-ale copilariei si cum a mea merge la cresa sansele sunt mari de tot...nu mai zic de ce...
In alat ordine de ide azi sunt intoarsa cu fundul in sus...Ieri i-am facut lu' bietu' Simonix seara nu tocmai vesela da' aveam musai nevoie sa plang pe "umarul" cuiva.
Aseara cand am ajuns la cresa mi s-a spus ca a murit taticul unui coleg de grupa de-al fetei, Tri vietnamezul. Asta fiind singurul parinte cu care ma vedeam zilnic, povesteam despre copii, copii se inteleg bine... Acu' a ramas copilul...pe care nu il va mai lua niciodata taticul lui de la cresa...si care pana acum TOTDEAUNA de taticul lui a fost adus si dus de la cresa. Si mama... singuri intr-o tara straina, cu bunicii la mii de km in Vietnam...ooof
Esme
YLARI spune:
Oooooooofffffff... sunt o idioata nenorocita... Eva a molfait o juma de tzigare... mi-a prins pachetul de slimsuri. Noroc ca l-am luat de dimineata, stiam cate am fumat si cate trebuie sa mai fie in el.
De la medicover mi-au zis sa o urmaresc, dar m-au linistit ca e mica cantitatea... Totusi ma simt ca un ... fund.....

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
belleane spune:

Mufitei si Dariutei! Sanatate maxima.
Asa cum v-am spus si a mea face ceva mai moale de vreo 2 zile si mai des. Asa ca am inceput cu regimul cu orez/banana/morcovi@co. Nu face febra. Asta e bine. Eu cred ca fetele au luat ceva de pe la cabinete de pe unde au fost. Eu nu duc fetele niciodata la cabinet. Prefer sa platesc doctoritele destul de bine sa se deplaseze acasa. Cand e ceva mai putin grav imi dau indicatii prin telefon. Cand e ceva foarte grav o sun pe cea din spital ma interneaza automat. 

Eu nu i-am dat niciodata lapte special. Este pentru diferite varste? Ca daca nu-i trece nici azi ii scot si laptele obisnuit.
adaesme: sper ca nu te superi, sigur ca vreau descrieri ale retetelor tale. Sunt asa apetisante chiar si povestite. 

Ieri dupa ce am citit am atacat o ciocolata pe care o primisem de vreo 2 luni. O tineam cu mandrie la pastrare. Deci rusine mie....![]()
![]()
![]()
magnetism: Esti super! 
atat pentru ceea ce faci pentru prietena ta cat si pentru ca ai grija de tine.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

noastra!