Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani!!!!

IUNIA, SILVIA si TUDOR

Magnetism felicitari pt deciyia de a o ajuta pe prietena ta! Tota admiratia pt ca esti o adevarata prietena!

Ylari eu cand aveam 1 an si jumatate am prins pachetul de Carpati al tatalui meu care il punea intre elementii de la calorifer sa se mai usuce, ca asa era pe vremea aia. Am papat la tutun de mama mama!!!!!

Micaela multa sanatate Dariei! Pupam printesele!

Leelooo moama ce baiat frumos ai, am admirat toate pozele !!!!! Aseara l+am tuns si eu pe Tiberiu si abia am reusit, l-am facut castron. Nu imi place deloc pt ca i-am luat prea mult din breton dar sper sa creasca repede. Am zis ca daca il duc la coafor nu sta si....acum imi pare rau! Tudor e un frumos frumos !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

M-am dus pana la Medicover.
Eva e ok acum dar cica abia dupa 3 ore incepe absorbtia (care se face din intestin) Si ca sa o monitorizez, sa nu saliveze abundent sa nu tremure, sa nu faca tahicardie (asta presupune sa ii iau pulsul si asta nu sta deloc... nu stiu cum o sa fac)
Oricum, ideea e ca Iuby nu stie ca fumez, m-am reapucat de curand, de stres, de nervi, rahat, caut scuze, de idioata ce sunt...
Dra de la Medicover a zis sa vin mai pe seara sa o mai vada cineva. Mi-a zis ca probabil sa nu faca nicio reactie, sunt si destul de slabe, se subtiri, bla, bla, dar poate sa faca o alergie
Of... nu stiu ce sa fac, tremur toata, nu reusesc sa imi revin, as vrea sa il chem pe al meu acasa dar mi-e sa nu se sperie sa faca vreun accident pe drum, ceva, nu stiu, nu mai judec corect... atata m-am straduit mereu sa am grija de ea, nu a fost bolnava niciodata fetitza asta a mea, doar o data rosu in gat si de 2 ori muci si isi face rau din cauza mea of ca nu ma mai opresc din plans.....................

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Repede repejor intre doua sedinte: pentru Alex&Sara - eu i-am facut vaccinul lui Robert peste mucishori, ba chiar el si tushea. Il amanasem deja de doua ori si medicul a zis ca e ok, daca e iarna si bebe e mucios non stop ce faci ? nu ii mai faci vaccinul ever ? :) Deci l-am facut (si eu am aceleasi temeri ca si Esme + veneam in tara, si nu voiam sa plec cu el nevaccinat) - nu a avut nici febra, nici maraiala, nici nimic, a trecut fara sa ne dam seama ca l-am facut.

Eu l-as face daca doctorul e ok si daca cupilul nu face febra. Dupa vaccin il poti dopa cu paracetamol

Esme - mii de poti sa ma suni oricand - ieri am vorbit hmmm 1 ora si un sfert la tel Savarine nu am ......... pe care le-am baut hac hac :)

Fug la IBM iar avem trening

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Ylari - fii barbata Este rau ca te-ai reapucat de fumat dar sigur te poti lasa. Este rau ca nu i-ai spus sotzului, dar se poate repara. Cu Eva, sunt convinsa ca nu va fi nimic, bine ca ai fost la medic, o monitorizezi, esti atenta la ea si va trece, iar altadata ... nu va mai exista o altadata Trebuie sa iti pastrezi calmul, raul e facut, important e ceea ce faci de acum incolo. In primul rand fetitza, ai grija de ea si nu ii transmite si ei starea ta de panica. Incearca macar. Dupa ce se va rezolva asta o sa le rezolvi tu si pe celalalte, zau Incet incet - nimeni nu e perfect, dar tot ne putem schimba in bine. Cat despre fata bolnavioara, va fi, cu siguranta, intr-o buna zi si vei avea nevoie sa fii tare pentru ea sa o poti ingriji. Si vor trece toate rele.

Hai, capul sus !!! Chiar nu are rost sa plangi - foloseste-ti energia pentru Eva; Uite, pupic de la Robertix

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Alex Sara, si eu am facut vaccinul cu un pic de mucisori - sincer l-as fi amanat pana era sanatoasa tun - insa cum treaba asta cu sanatoasa tun e relativa si nu mai puteam sta mult in tara, l-am facut asa picut raciti - n-a fost vreo problema.

Ylari, te cred ca iti faci griji - da ai auzit-o pe Andrada, a supravietuit unor tigari de Carpati - nu cred ca Eva o sa pateasca ceva, fii optimista!
E greu sa le prevedem pe toate - apropo mare atentie la detergenti - chiar sunt periculosi
Lara a mancat cand era mica o punguta din acelea cu bobite de Silica Gel (o gasise intr-o geanta de la camera video, cred ca sunt si in cutiile de pantofi), pe care scrie clar DO NOT EAT - ne-am speriat la fel, am sunat la Intoxicatii, unde ne-au linistit, insa pt. siguranta noastra, asa ca si tine, am mers si la spital unde ne-au asigurat ca nu e nimic grav , nu o sa pateasca nimic - si asa a fost, n-a avut absolut nimic.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor va multumesc.
Acum doarme, sunt langa ea si e ok.
Oricum o sa mai mergem si mai pe seara cand vine sotul la Medicover, asa ne-a zis. I-am spus ce s-a intamplat, s-a suparat va dati seama (azi mai e si ziua lui - frumos cadou i-am facut)
Sigur va fii bine dar sunt speriata, tremur toata. Se uita la mine cu niste oki saraca... Eu idioata am incercat sa o fac sa verse, apropo, mi-au zis cei de la Medicover ca e total contraindicat sa faci asta ca se poate ineca... sunt... in ultimul hal...
Doamne... pana maine cred ca ma urc pe pereti, oricum la noapte nu dormn, clar o sa fiu cu okii pe ea...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Ylari, bine ca Eva este ok, important este sa o tii sub observatie. Haide, zimbeste, lasa ca a trecut deja, sigur Eva nu va avea nici o problema. La multi ani sotului tau, sa fie sanatos si sa aiba grija de fetele lui.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Nu i-am mai dat si Nurofen pentru ca i-am dat paracetamol supozitor si diclogesic tot supozitor... Pentru dinti i-am luat un gel special, pansoral ii zice si ii mai dau - dar la toate astea, inclusiv nurofen, efectul dureaza doar o perioada de timp...dupa care o luamd e la capat...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Am selectat si eu cateva poze din excursia noastra de weekendul trecut de la mare, pt. cine vrea sa ne vada, revada
POZE MAREA NEAGRA

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ylari draguta te imbratisez virtual si hai ca o sa fie bine! Si poate tu si Eva va lasati de tutun. Acuma serios... eu citesc din urma din odisee, lucrez la un "proiectel" si ajunsesem la cum te-ai lasat tu de fumat pt. Eva; poate asta e un semn ca trebuie sa o mai faci o data. Te pup, stiu cat e de grea vinovatia fatza de copil

Leeloo of, micutul aricel, il pup cu drag! Sanatate multa! Si lui Robert i-a iesit dinte nr. 2 cand a fost virusat si eu am zis ca de atata panadol+nurofen nu prea a plans... de fapt a plans, dar eu ziceam ca de dureri de gat si nas..cine stie cu adevarat?!

Edit: Adriana multumim de poze!!!! Superbe! In primele cel putin am zis ca-l vad pe Robert... sunt sigura ca tot asa va face in nisip, am vazut ca Annika a papat si fructe de mare, da ?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput