Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

mersic mult fetelor pt raspunsuri.Saritoare ca intodeauna

pana la urma am mers si ne-a intzepat,Saratzina nu a plans deloc .Dar mi-a zis dr de fam ca acum nu trebuia sa facem penta,voi care l-ati facut?
Si dupa o luna sa mergem sa ne faca si Priorixul daca vrem sa nu il mai cumparam ca e in schema de la stat.Sunt in dubii daca sa il facem sau nu,oricum am o luna sa ma gandesc
Martea trecuta am fost si la pediatru si am ramas masca;intr-o luna si 10 zile,cu aprox o sapt de greva a foamei 80% ca ceva ceva tot papa,a luat fata 500 g in greutate si 4 cm in lungime.Deci la un an fara 4 zile aveam 7900g si 73 cm ,o fi avand un puseu de crestere ?ca si Stanciu a zis ca e ff bine .In rest suntem cumintele,zambarete si dormicioase noaptea dar urlatoare cand vine ora de papa si nu-i servita d-soara.Daca o duc in bucatarie in scaunel si papa inca nu e in castronel......5 minute concert live .Si vrea sa pape singura,ii dau o lingurita mica mica de la niste borcane de condimente,si fata papa frumos cu ea si mami ii baga la greu cu lingurita,dar si ea baga destul la ghiozdan singura

Am mai citit pe mini diagonala din urma,am vazut ca Magnetisme pregatita pt o fapta nobila Bafta si tie si prietenei tale.e de admirat gestul tau.
Am vazut si suuuper poze de la munte cu Gabitza si super familia ei.Vreau si eu acolo,o sa iti cer detalii
Poze de la dezmotzari,ruperi de turta....toate superbe,dar fluturasa de MsBBsi pletosul de Leleeo m-au dat pe spate.cum a stat el cumintel la tuns Si noi la 1 an l-am dus pe tero la Ciufolici dar a facut fata febra musculara de cum l-a tinut si cred ca vreo sapt i-au tiuit urechile de la urletele razboinicului.Cre si acum urlaaaaaaaaaa la tuns.Bravo voua ca aveti asa copil cumintel.
Ylari,nu te mai invinovati atata,se poate intampla oricui.Cred ca e un semn sa te lasi definitiv de fumat .pt grasulina de Eva sa nu aiba buba.

Gata,a adormit in bratele mele,merg sa o pun jos si sa scot din cosul de la carucior cumparaturile ca am tras o fuga si pana in piatza de am luat una alta.Va pupic pe toti si toate

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

31sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Ylari draguta te imbratisez virtual si hai ca o sa fie bine! Si poate tu si Eva va lasati de tutun. Acuma serios... eu citesc din urma din odisee, lucrez la un "proiectel" si ajunsesem la cum te-ai lasat tu de fumat pt. Eva; poate asta e un semn ca trebuie sa o mai faci o data. Te pup, stiu cat e de grea vinovatia fatza de copil

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

La ce capitol e, ca poate ma inspira din nou...
S-a trezit, intre timp i-am mai dat un biberon cu ceai, mi-au zis lichide la greu sa eliberam tractul digestiv. Nu stiu ce sa fac, ii dau acum doar supa, tot cu bibe (zeama) sau ii fac piureul de legume?

Of...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

S-a trezit, intre timp i-am mai dat un biberon cu ceai, mi-au zis lichide la greu sa eliberam tractul digestiv. Nu stiu ce sa fac, ii dau acum doar supa, tot cu bibe (zeama) sau ii fac piureul de legume?

Of...

Ma abtin sa comentez nefericitul eveniment. Vreau doar, daca se poate sa te inspir in celalalt sens. Fumez de la 14 ani, inainte sa raman gravida eram la un pachet pe zi - in studentie am fost si la doua pachete pe zi. In fiecare zi imi zic ca un alcoolic anonim, "sunt fumatoare, din 1 octombrie 2007 n-am mai fumat, ma mai abtin o zi."
Nu zic niciodata ca m-am lasat, m-am mai lasat odata mult inainte de a ramane gravida si m-a tinut un an de zile si am reinceput, fiindca nu am constientizat ca defapt imi place sa fumez, imi place mirosul de fum de la mine si de la altii, imi place mirosul de fum in haine ...IMI PLACE!!! Asa ca acum spun SUNT FUMATOARE dar NU FUMEZ! Sper sa reusesc sa ma abtin, dar nu am sa zic niciodata..."nu mai fumez niciodata", fiindca nu stiu daca va fi asa si fiindca nu imi plac interdictiile, alea ma fac mereu sa le incalc

Simonixu stiu draga mea!!! Multumesc!!! Si lasa ca fac io savarina mai mica decat ce ai mancat tu p-acasa (ca nu am forme pentru savarine mari) si poate iti dau si tie...numa' asa de ciuda si invidie

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Of...

Ma abtin sa comentez nefericitul eveniment. Vreau doar, daca se poate sa te inspir in celalalt sens. Fumez de la 14 ani, inainte sa raman gravida eram la un pachet pe zi - in studentie am fost si la doua pachete pe zi. In fiecare zi imi zic ca un alcoolic anonim, "sunt fumatoare, din 1 octombrie 2007 n-am mai fumat, ma mai abtin o zi."
Nu zic niciodata ca m-am lasat, m-am mai lasat odata mult inainte de a ramane gravida si m-a tinut un an de zile si am reinceput, fiindca nu am constientizat ca defapt imi place sa fumez, imi place mirosul de fum de la mine si de la altii, imi place mirosul de fum in haine ...IMI PLACE!!! Asa ca acum spun SUNT FUMATOARE dar NU FUMEZ! Sper sa reusesc sa ma abtin, dar nu am sa zic niciodata..."nu mai fumez niciodata", fiindca nu stiu daca va fi asa si fiindca nu imi plac interdictiile, alea ma fac mereu sa le incalc

Simonixu stiu draga mea!!! Multumesc!!! Si lasa ca fac io savarina mai mica decat ce ai mancat tu p-acasa (ca nu am forme pentru savarine mari) si poate iti dau si tie...numa' asa de ciuda si invidie

Esme

Hmm si eu parca tot din 1 octombrie 2007 renuntatesm. Si eram atat de mandra ca nu m-am mai atins de ele... pana acum o luna. Of asta e. Eva e ok, s-a trezit si misuna prin casa. Sunt tare tare trista... Imi pare rau...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Laura vrem poze cu Mirciulica tuns Pana la urma s-a intamplat

Ylari pupam si noi Eva bretonata si fumatoare. Eu zic ca nu are ce sa se intample, urmareste-o, dai sa bea, cu a zis dr. E aiurea cand se intampla asa ceva, te simti vinovata, tb sa stam tot timpul cu ochii pe ei.

MsBB ce te-a apucat mai cu cititul despre mers? eu cred ca ne facem prea multe probleme, pt toate tampeniile. Eu ieri il intrebam pe dr 'si e bine ca la 11 luni, are toti dintii, 4 masele si 2 canini?' cica da ce am cu copilu?
Deci, conform chestiei aleia, Daria e si ambitioasa si puternica ca a mers singura la 9 luni.

BELLEANE, noi confirmam vorba aia 'te duci sanatos la doctor si te intorci bolnav'

Adriana ai doua fetitze superbe, nu pot sa cred ce a crescut Annika de cand nu am vazut-o.

Ma duc sa imi mai rasfat putin odoru. E si ea mirata cum de ii dau voie sa faca tot ce vrea

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

desiree voi tot constipate..of, of...nicicum nu-i bine..da-ne noua din constipatia Victoriei sa nu mai facem diaree sa dea Dumnezeu sa mearga tratamentul sa scapati de consti...

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine!

Am luat noi putin din diareea Mufitzei! Mi-a facut o kkitza de toata frumusetea de vreo juma de ora si acu doarme. Un picutz cam moale, tre' sa-i scad dozajul. Mi-a zis dr. sa ii adjustez eu doza. Macar asta functioneaza, nu-i mai dau 2 laxative combinate.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am fost la dr. fata e ok, rosu in gat deja s-a dus considerabil, continuam cu regimul, de maine ii pot introduce laptic treptat.

am citit ce a patit ylari...te cert..de ce te-ai mai reapucat de fumat daca reusisesi sa te lasi??? recunosc, si eu mai am "tentative" de-astea, am momente cand ma gandesc ce buna ar fi o tigara acum, asta pt ca, chiar daca au trecut mai bine de 2 ani de cand m-am lasat de fumat, tot am momente cand m-as repuca..nu te pacali singura...de la slimsuri o sa ajungi iar la tigari normale..te minti ca fumezi doar una, hai doua si o sa te trezesti dependenta iara...fa un efort, Evei o sa-i fie mult mai bine cu parinti nefumatori, scad sansele ca ea sa fumeze vreodata, ca de obicei copii fumatori sunt cei ai caror parinti au acest viciu...cat despre Eva si patania ei, fa asa cum iti zice dr. fii cu ochii pe ea la orice schimbare de comportament, stare. eu zic totusi ca n-are ce sa-i faca rau, insa nu se stie niciodata. hai, nu mai plange, fapta e consumata. toata treaba este sa ai grija de-acum incolo..si nu te supara pe mine ca te cert la faza cu tigarea, dar am trecut prin asta si sfatuiesc pe toata lumea care s-a lasat sa nu se mai apuce. si LMA sotului, fa-i o cina romantica sa-i treaca...

adriana ma facusi sa nu mai am rabdare pana-n 6 iulie mor dupa pozicile cu funduletul gol

felicitari pt mica proaspat bine cacacioasa Victoria de desiree iuhuuuuuuuuuu

Mergi la inceput

pun si eu aici videoul cu mufy mergareata...nu va speriati de dezordinea din camera, pe zi mereu e asa, ca insira mandra tot, numai sa nu vada ordine (opusul lui desiree si victoria parca era cu curatenia )..bineinteles ca a apucat-o vorbitul cand a vazut c-o filmez, ca pana atunci facea ture, dar am reusit s-o prind pasind otzara..e simpatica cum vorbeste ea de face spume la gura de atatea vorbe ce are sa le spuna..

http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/Video/?action=view¤t=MOV06835.flv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Da recunosc ca m-am apucxat si eu de fumat acum o luna , asta e dupa 2 ani ma- apucat nebunia, insa ca si Esme imi place mirosul de tutun , recunosc insa ca m-au ajutat si sa slabesc, este f. adevarat ca fumstul arde grasimile, si by the way nu exista nici un studiu stiintific care sa demonstreze ca fumatul are vreo legatura cu bolile cardiovasculare, deci ceea ce se spune despre tutun cum ca grabesc afectiunile cardiovasculare e ZERO, mai degraba factorii genetici sunt cei mai respobnsabili de aceste afectiuni adica daca ai avut sau ai bunici , parinti cu afectiuni cardiovasculare, respectiv hipertensine , angina pectorasa stabila sau instabila,infarct miocardic, etc, sunt sanse de 99,99% ca sa faci si tu aceleasi afectiuni.
Si eu ca si Ylari fumez doar slims-uri.
Ylari singurul lucru care i se poate intampla gogoasei este sa faca un pic de febra si atat, deci nu te ingrijora, asta al meu a mancat sticla si uite ce vioi e.................mama o sa-l duc la circ pe post de mancator de sticla , ca sa nu mai vb de par de caine pisica(persana) si toate gunoaile si scamele de pe jos, e sanatos tun, trebuie sa-si faca imunityatea al;tfel ce fac il cresc intr-un balon de sticla sau ce?
Se pare ca prietenei mele cea cu problema de a face copii, i s-a administrat o doza de mamut de hormoni pt a incerca macar sa mai ramana insarcinata, ei bine acum se pune problema ca la un FIV sa poate sa tina sarcina sa nu o piarda.
Pupici la mamici si bebici.

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

am si eu o nelamurire...am fost sa dau comanda de turta pt fata...nasa e din Horezu si acolo nu are de unde, asa ca fac eu comanda de aici. acolo, aia aveau colac (pt motz la baietei) si turta de mireasa (singura care era fara gaura inauntru) eu am vrut turta plina, nu colacm asa ca am luat turta de mireasa, a zis ca e facuta din aluat de paine..are ceva daca am luat turta miresii???

Mergi la inceput