Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, e buna orice turta, nu-ti face atate griji. Sunt asa multe obiceiuri si traditii prin toate colturile tarii, asa incat oricum ai face este bine. Voi sa va simtiti bine si sa fiti sanatosi, restul sunt detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Iulia, e buna orice turta, nu-ti face atate griji. Sunt asa multe obiceiuri si traditii prin toate colturile tarii, asa incat oricum ai face este bine. Voi sa va simtiti bine si sa fiti sanatosi, restul sunt detalii

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Adriana, m-am ramolit, e clar..puteam sa jur ca esti plecata din tara eu asa citisem la un moment dat, dar recunosc ca am sarit cateva capitole.. . In alta ordine de idei, superbe fotografiile, superbe si modelele.
Abia astept sa mergem si noi la mare, saptamana viitoare duminica o sa plecam, vreo 10 zile asa, daca e de acord si mandra.

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sunt bagata toata in facut bagajul, imbaiat copii, hranit copii, asa ca fac acum capitol nou, ca nu mai apuc dupa aceea. Maine dimineata plecam la Constanta, pentru marea dezmotzare

Deci:

Capitolul 106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Desirre, tinem pumnii sa aiba efect noul "laxativ" sau ce-o fi. E naspa rau si cu diaree, dar nici constipat nu-i bine

Hm, da a functionat tratamentul, acum am scapat de constipatie, sa vedem cum scapam de diaree Maaaai dragelor, am iesit cu ea afara, dupa plimbarica ma luase foamea (era 2pm si nu mancasem inca) asa ca am intrat intr-un fast food, ca McDonald's. Si o vad la un mom. dat pe Victoria ca face kk, m-am ridicat deja sa plec, ca nu mai aveam decat un singur servetel umed si in 10 minute as fi fost acasa cu ea. Cand ma uit sub scaunelul inalt pe care statea ea ii curgea kkitza pe la picioare! Bineinteles ca am luat-o cu scaun cu tot am dus-o in baie (unde, normal! nu aveau statie de schimbat bbi ) si am dezbracat-o pe ghiveta, am spalat-o cu o paturica ce o aveam in geanta special ptr. schimbat, am aruncat body si pantaloni si sosetute si paturica si noroc ca aveam o geaca de-a ei la mine, am adus-o acasa in geaca, scutec si invelite picioarele intr-o paturica.
Am ajuns acasa, am bagat-o direct la baita, acum doarme. Ies si eu la o tigara si apoi va citesc din urma.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput