Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Dragele,

Edit: Elenuca, Adriana paturica e la Sis tre sa ma tin de capul ei sa o dea inapoi

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Hiii cum zici asa?
Serios dc stiam ca-i a Elenucai, cum te stiam pe tine innebunita dupa paturici am crezut ca ai surplus si-mi dai mie...acum vara si roz.
Elenuca, scumpa, la prima intilnire ti-o dau. Vrei azi sa ne vedem?Sa pui poze neaparat de la mot, abia astept sa le vad!
Micaela, sanatate Dariucai!!
Iulia, si voua tuturor dar in special Mufitzei sa va puneti repede pe picioare
Inais, tinem pumnii s aiasa bine, sunt sigura ca va iesi bine de altfel cu asa prezenta fermecatoare(Iasmi)
Lorich ce dragut cu pietricelele de la Dariuca!Bai eu tb sa spal carutul iar, are 2 sap de cind l-am spalat, dar pt ca merge si-l pun incaltat si pt ca ii dau sa pape in carut(si culare deschisa) se face ca porcul(carutul)...Hmm
Leeloo, super pozicile de la mot.
Nu stiu ce mai era ce voiam sa mai zic...va pup pe toate

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Neata,
Hai ca dau eu azi ca si asa am nevoie de cateva cani bune.

Noi am ajuns aseara la urgente la medlife, doctorita aia suspecteaza o gastroenterocolita. Mama ce ma enervez cand vad ca doctori nu stiu ce are si ma agita si pe mine.Ea ne tot zicea sa ramanem in spital,da ma gandesc ca na, e particular, nu cred ca era neapart nevoie, nu intelegea de ce nu ii scade febra...
Iulia uite ce ne-a spus noua sa-i dau sa manance: lapte fara lactoza,orez fiert+carne fiarta; orez fiert+branza de vaci; mar copt+ branza de vaci: piure de morcov cu carne; ceai de menta.
Poate stiai, dar m-am gandit sa iti spun.

Nici nu ma mai gandesc la vacanta, daca nu se face bine, nu ne ducem, asta e.

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata si de la noi.
Raportez una bucata bretonata, mi-a casunat si am bagat foarfeca in bretonul ei ca ii intra in oki. E asa simpatica acum, manca-i-as bretonu'
Miha, of, cand trebuia sa plecati in concediu? Deci gastroenterocolita? Eu nu inteleg doctorii astia, cum pun diagnosticul, se uita asaaaaa, la cupil si decreteaza? Nu se pot face niste analize? Nu stiu, of... tare rau imi pare, hai sa vezi ca isi revine, stiu eu. Uite o doza noua de pupici vindecatori de la Eva bretonata.
Laurita vad ca si tu te-ai facut frizerita? Pupam pe Mirciulica, ne e tare dor de el...
Iulia, voi ce faceti? Toate bune? Scoate pe Mufy la raport!
Desiree, doamne ajuta sa scape Victoria de constipatie.

Eu caut verighete. Da, nu avem verighete ca am tot cheltuit banii pe altele, dar acum mi-a casunat si am gasit cateva modele frumoase tot acolo de unde mi-a luat si inelul de logodna (de ala am, am zis ca macar de-ala sa imi cumpere )

Va poop!!!

Stau pe-aici, sa va citesc, fiti fara grija!

Aaaaa, eu ma pregatesc de concediu, m-am interesat cica e bine sa iei 14 zile inainte de a te expune la soare betacaroten. Cica bronz frumos si rezistent, plus ca actioneaza si ca protector solar. Asa ca am luat azi prima pastiluta, sper sa nu devin portocalie fara bronz

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Danah - tin pumni sa nu fie nimic serios cu alergia lui Alex!

Elenuca - , multumesc pt aprecierile la adresa mandrei mele . Astept cu nerabdare pozele de la dezmotzarea voastra.
Este tare cu atatea preparate in doar 5 ore . Pai mie atat mi-ar lua doar sa-mi pregatesc ingredientele si eventual sa mazgalesc vesela si toata bucataria => ce mi-ar lua vreo 5 ore de curatenie .

Citat:
citat din mesajul lui elenuca
Fug sa-i fac o MSB (mamaliga cu branza si smantana) bineinteles o iau cu mine in bucatarie... uf... viata mea...

F tare iti dai seama ce am citit eu , da?
Trebuie sa-ti zic ca la nastere cupilul nostru a fost varat in super-glue dupa aia ni l-au inmanat . Noi si la buda suntem atent supravegheati de mandra. E jale sa o lasi undeva singura - se ineaca de plans daca indraznesc sa intru in baie de ex si sa o las singura in camera la ea. Vine intr-o clipita la usa - bate cu palmele si daca nu-i dau voie se albastreste de

Dani - hihih nu te-am ratat eu pe tine . Chiar ca am fost tare zapauca zilele astea dar eu de mult asteptam vesti de la voi - bine ca doar alte activitati v-au tinut deoparte. Mama lor de importuri . Multumesc si tie pt aprecierile tale , sunt toata un cand citesc . Condurii mei sunt niste sabotzei de vara - cu talpa de lemn dar totusi comozi. M-am simtit tare bine in ei, chiar mi-a fost dor sa revin la vechile incaltari.
O poza cu rasfatzel ceva ?

Ylari - stii reclama de la Altex? Aia cu " n-ai lasat tu Gicutzule lumina aprinsa?" Instaleaza si tu o camera in debara unde sta borcanul de miere si cand vine ursul la miere
Zi locul , data, ora cand incepi training-ul , vrem si noi. Cum zic rudele mele cred ca o sa mearga in 4 labe pana la .... majorat

Micaela - pt mesajele duse in raiul mesajelor
Abia astept sa va revad cu tolba plina de povesti cand veniti din vacanta. Sunt cu pe voi - vrem si noi sa ne hotaram unde sa mergem - asa ca astept multeeeeeee detalii.
am citit despre "boacana" Dariei. parca re-traiesc evenimentele de sapt trecuta cu mandra mea. Tot asa pe miercuri parca a apucat-o voma si febra si apatia. Febra insa nu a facut asa mare, max a avut 38,5 si intradevar ce m-a speriat crunt a fost starea ei de apatie totala si orele nefiresti de somn.
Noi pana la urma nu ne-am lamurit ce a fost , mergem pe supozitia pediatrei care a mizat pe o indigestie urmata de deshidratare => febra si apatia de la glicemia scazuta. Mandra nu-mi mai manca ori bea nimic nimic.
Ca si Gabitza - med de fam si pediatra s-au gandit direct la o insolatie dar nu era cazul la noi.Ori asta ori o enterocolita- dar pana la urma nici asta n-a fost. Cum zice si Lori, seamana f bine cu ce s-a intamplat sapt trecuta cu Andra.
sa fie doar o mica indigestie si sa plecati sanatosi in vacanta. Sper ca astazi veniti cu vesti mai bune.
Uf - acum am citit ultimul tau mesaj ( pana termin eu de citit din urma cred ca plecati si in vacanta ) imi pare tare rau sa aud ca ati ajuns la urgente. Face kk mai des?

Inais - zi si tu ce nebunie! Uite cum v-ati schimbat planurile la loc comanda. Bafta cu pregatirile! Iti inteleg emotiile - sunt sigura ca o sa fie minunat

Lori -
Citat:
citat din mesajul lui Lorich
Pt ca daca ar papa dulce... ar incaleca pe-o sa si si-ar spune povestea asa ...
uite la asta nu m-am gandit niciodata - inaltarea la cele sfinte cu indulcita .
Acum serios vorbind, cred ca trebuie sa fie tare sa te abtii de la atatea bunataturi mai ales daca candva le-ai dat de gust.

Iulia - ufff sper ca astazi e si mai bine Mufitza. Bine ca papa totusi mai de regim asa - chiar daca nu accepta mucilagiu - usor usor o sa-i da-ti voi de capat cu asta. Ai incercat cu cereale pe baza de orez, din cele fara lapte? poate asa serveste?
Abia astept sa aud cum a fost petrecerea voastra si sa vad poze cu Mufitza si printesa Belle . Sper sa se faca bine pana atunci si voi si ea!

Desiree , lasa fii fara grija, sunt sigura ca mancarea uitata a trecut pe planul doi cu asa mandrete de fata .

Sis-urilor cam trageti chiulul

Bai , dau send ca nu de alta ajunge mesajul meu cand or fi copii mari , plecati deja la fac .
In functie de mandra... mai revin...

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza. incerc sa scriu, dar am fata lipita cu super-glue de mine..

fata iar facu diaree de dimi, dar parca mai consistent si doar odata..ieri era ca pe banda si mi-a facut de 5-6 ori in 5 min, deci, tot e un progres. eu sunt cam terminata de somn, nu m-am odihnit bine, la 5 se trezi mandra de foame, ca aseara mi-a refuzat mucilagiul (cel care tinea loc de laptic) si s-a cam foit toata noaptea. sper sa recuperam pe zi somnicul.

micaela tot cam asa ii dau si eu, doar ca morcovul i-l dau ca supa-crema in loc de supica de la pranz, carne nu i-am dat ieri, azi insa ii dau, i-am mai facut mar copt cu orez, acum de exemplu papa banana mixata cu biscuit simplu fara zahar si orez fiert. cat despre branza de vaci, stiam si eu, insa dr nu mi-a zis sa-i dau inca. azi mergem si sa vedem ce zice. i-am dat aseara cereale de-alea simple de orez si a papat saracuta dar n-aveau niciun gust. sanatate Dariei, ooof, sigur e vreun virus ceva prin aer de ni s-au imbolnavit copilasii..

msbb am cereale de-alea, a papat saracuta dar n-au gust. cat despre petrecere, am mutat-o duminica, e mai bine asa, sa am timp sa ma pregatesc, ca acum nu pot face nimic asa-s de incurcata cu copil+sot bolnav (eu nu ma mai pun in calcul) si tot sper sa ne facem bine pana duminica

virginia, am citit ieri postarea ta dar n-am avut cand sa scriu...eu am fost pe centru intre 3.30 si 4.30 dupa-masa ... nu-mi amintesc sa te fi remarcat, ca la cate mamici trec prin parc.. plus ca ma simteam si rau, asteptam sa vina cornel sa ne pescuiasca sa mergem la dr. dar de ce n-ai venit la noi? trebuia sa vi ca nu musc. hai mai intra pe la noi, mai povesteste-ne. cum te pregatesti de petrecerea de 1 an al mandrei???

am vazut ieri poze cu puisor duuulce de leeloo doaaamne cata diferenta, zici ca-i alt copil fara bucle, nu mai pare bebelus, zici ca e flacau mare, gata gata sa mearga la club

desiree voi tot constipate..of, of...nicicum nu-i bine..da-ne noua din constipatia Victoriei sa nu mai facem diaree sa dea Dumnezeu sa mearga tratamentul sa scapati de consti...

inais da, stiu, si tu ai trecut prin asta, e nasol rau cu tot familionul racit multumim pt gandurile bune lasa nu te stresa cu petrecerea, o sa iasa ca la carte, ca am vazut ca esti o perfectionista

ylari asa face si a mea..merge perfect, prin casa merge singurica (am prins-o in sfarsit s-o filmez) dar afara nu-si da drumul la manuta. adica sa ma tina de deget, lejer, n-o sustin eu sau ceva. am incercat cu jucarii dar nu vrea. ham, nici vb..cum simte ca i-l pun, se arcuieste, sa aseaza in fund si nu mai merge deloc. o sa incerc cu jucarie de-aia gen baston cu jucarie ce scoate sunete in varf, se gasesc pe la librarii, pietze, etc, am vazut la copilasi si pare interesata. dar daca n-am mai iesit in parc cu boala asta...apropos de socru care a papat mierea evei...sa-i stea in gat!!!

elenuca multumesc pt sfaturi buna ideea cu glucoza.

cat despre copil care chiraie cand iesi din camera, mai nou plange dupa bunici cand ii vede ca pl;eaca..aseara cand a plecat socru-meu, chiar daca era la tac-so in brate, a inceput sa planga si arata spre usa pe care a iesit socru-meu. asa face defapt dupa toti pe care-i vede ca ies pe usa...mi-e imposibil sa fac ceva in alta camera fara sa las usa deschisa sa vina si ea. dac-o inchid, am un adevarat concert..si nici nu se calmeaza usor, asa ca mai bine evit s-o supar

hmmm ... time's up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Fii-mea e suspect de cuminte , sta si roade la o carte - studioasa lu' mama, studioasa . Profit si ma lunjesc la scris hihihi.

Ca tot m-au starnit rudele lu' peshte m-am apucat de documentat , sa vad care e treaba,sa vad ce zice cartea despre capacitatile motrice ale de 1 an.

"Mersul :
Multi factori influenteaza varsta la care un incepe sa mearga singur:ereditatea este probabil factorul cel mai important, fiind urmata de ambitie, greutate (cat de mult cantareste copilul), cat de bine poate ajunge in anumite locuri tarandu-se, boli si experiente negative. Un copil care se imbolnaveste ceva mai tare tocmai cand incepe sa mearga este posibil sa nu mai incerce timp de mai multe saptamani. Altuia care tocmai a invatat sa mearga si a cazut ii poate fi frica timp de multe saptamani sa stea singur fara sprijin.
Majoritatea copiilor invata sa mearga la 12-15 luni. Unii ceva mai puternici si mai ambitiosi pot incepe chiar si la 9 luni. Un numar destul de mare de copii sanatosi nu incep sa mearga pana la varsta de 18 luni sau chiar mai tarziu. Nu trebuie sa faceti nimic pentru a va invata copilul sa mearga ( nota copiatorului* ) Atunci cand muschii, nervi si spiritul sau sunt pregatiti, nu veti mai fi capabili sa-l opriti ( dispozitivele denumite premergatoare nu ii ajuta pe copii sa mearga mai curand si nu sunt sigure)."

Comentand pe marginea acestui text , as zice ca fii-mea e puturoasa ca ta-su , cica el a mers singur pe la 1,2 ani, ambitioasa ioc - se pune in si urla sa o iau de acolo Bine, cand are ea chef de dus merge ca soldatii in coate, ca un catzelush, se tine de mobila, se leaga de picioarele mele si mergem sincron - cumva cumva tot ajunge unde vrea.

Ei - doar nu s-o duce la gradi in 4 labe , nu?

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Mihaela multam de cofi. Am intrat cat am putut de repde sa vad vesti d ela voi... oooof, la urgenta! Hai ca poate trece pana luni, nu? Sa plecati totusi si-n vacantica; please tine-ne la curent (te caut io si pe mess)

Iulia pupam cacacioasa mica, bine ca (,) coopereaza si papa de regim!

MsBB direct la Andra m-am gandit cand am citit de Dariutza!
Cu diabetul, mi-e groaza, am ciuda ca nici eu nu m-as putea abtine, cand stiu ca nu e voie, aia vreau!

Adriana abia astept sa ne vedem in parc, sa vad cum s-ar juca copilasii.

Desiree bafta mare cu noul tratament!

Merg sa-i fac papa, apoi poate iesim, ca dupa trebuie sa fac bagaje, plecam si noi pt Marea Dezmotzare (nu e f mare, ca avem parul mic )

La multi ani Iunia, Silvia si Victor! Va doresc o copilarie si o viata minunata!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

eu cu problemele mele am uitat sa urez si eu La multi ani sarbatoritilor nostrii sa fiti sanatosi si sa aveti petrecere frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani IUNIA TEODORA, SILVIA-COSMINA, VICTOR STEFAN! Pacat ca mamicile voastre nu au mai trecut pe aici sa ne povesteasca ce pui frumosi si grozavi sunteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Leeloo, ce scump e Tudor tuns - asa tuns seamana f. bine cu tine
Unde anume e Diesel? pe ce strada? ma gandesc sa mergem si noi acolo, daca spui ca e frumos

Adriana

Terasa e in Floreasca - pe partea cu Spring Time, dupa intersectia cu Mircea Eliade (venind dinspre Stefan cel Mare) - dupa intersectia semaforizata este cam la 50 m pe stinga - se face un drum asfaltat pep care in mod normal nu-l vezi daca nu stii... - la inceputul drumului este un semn rosu cu Ursus si scrie terasa Diesel, dar trebuie sa te uiti bine dupa el...strada coboara catre lac - mie imi place mult acolo, iar mincarea este foarte buna (patronul este din Rep. Moldova, mincarea este apropiata de cea bucovineana care e o minunatie!!! De incercat placintele dulci cu mere sau brinza, placintele sarate cu brinza, carne sau varza, piinea de casa, cozonacul, ciorbele, si specialitatea lor, "gaina umpluta"...

Tudor al meu m-a disperat - are o eruptie masiva de dinti sus - unul e iesit binisor, doi abia au spart gingia, al patrulea e super-umflat, plus ca e si racit, ii dau antibiotic...o fericire!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput