Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Elenuca, ai primit paturica? i-am dat-o Laurei s-o dea Simonei, sa ti-o dea tie, sa i-o dai Lizucai ...

Annika mea e cam ca Robert (Lori) uneori pleca singura prin parc, nici nu are treaba cu noi, nu se uita sa vada unde suntem, e f. increzatoare, cerceteaza tot, nu se sperie si nici nu plange daca nu ne vede.
Si prin casa mai sta singura si se joaca si de multe ori cu surioara mai mare -- insa, are si ea zile cand sta doar lipita de mine si se tine scai de mine si vrea numai in brate si daca o las jos, incepe sa planga.
Adriana

vai iubita, nu trebuia sa te stresezi cu paturica, nu era un capat de tara, cu Simo nu m-am mai intalnit de ceva timp, nici pe aici n-am mai vazut-o , draga de ea nu mai are timp probabil.

va pup, cand mai veniti in Romania?

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pai Adriana e in Romania :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

mai, eu nu mai intru pe forumul asta . pai eu trebuie sa tin regim acum, cu pietroiul meu la fiere, mi-e frica sa mananc orice sa nu mi se faca iarasi rau ca ma omoara durerile, mi-e foame incontinuu... si vine de-alde esme cu povesti delicioase cu torturi si mai delicioase... pai, esme, eu n-am fost in stare sa citesc decat primele randuri, apoi am sarit la mesajul urmator, apoi iar m-am intors, iar m-am razgandit, iar am citit mai departe, iar in final mi-am salvat pagina la "favorites" ca poate fac si eu ceva delicios intr-o zi (si mai da si alta data retete si idei, ca mie imi place de mor sa citesc, desi cred ca ma ingras chiar si numai citind )
micaela, daca nu a stat in soare sa fie un pui de insolatie, cred ca e un pui de virus. pupam Dariuta sa-i treaca repede, sa aveti o vacanta de vis

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Eu de ex. nu o inteleg pe soacra mea la 82 de ani. Are diabet dar nu e cine stie ce, adica ia medicamente tine regim. Frate pai la varsta ei daca mi s-ar arata de o prajitura zau ca nu m-as abtine.

mami de Edvin Sebastian

Bravo ei, indiferent de varsta! Pt ca daca ar papa dulce... ar incaleca pe-o sa si si-ar spune povestea asa (ti-o spune fiica si nepoata de diabetice care nu s-au omorat cu regimul si nu au facut bine mergand cu principiul "io mananc, pot si sa mor")

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Da, nu zic nu.Insa glicemia ei e mai mica decat al sotului de ex. totusi nu a vrut sa manance macar o bucatica de tort de ziua ei. Adica...e un pic exagerata.

mami de Edvin Sebastian

Da, ai dreptate. Si soacra-mea are un pic de diabet si ptr. aia, de cate ori vine la cina la noi, papa cate o feliuta miiiiica miiica de tort.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Pana nu se trezeste Victoria scriu rapid: am fost ieri cu ea la pediatru si mi-a dat un alt laxativ, mai sigur, care nu creeaza dependenta. A zis sa i-l dau 3 luni si apoi daca tot constipata e, facem testul cu bariu; pana atunci nu crede ca e cazul, ca nu pare a fi o cauza medicala care cauzeaza, ci pur si simplu cica bebeii se constipa fara explicatie sau cauza medicala. Sa dea Dumnezeu sa fie cum zice el. Am inceput tratamentul azi dimi, sa vedem cum o fi, ca cica dureaza 3-6 LUNI ptr. rectul unui copilas asa mic sa revina la marimea normala si sa se trateze permanent constipatia.

_

Mergi la inceput

Am vazut poze de la "Dezbuclatzirea" unui baietel blondutz... al cui - nu mai stiu! Nu ma certati. Dar stiu ca parca-i alt copil! Nu seamana, dom'le! Ori mamica ne joaca feste si are chef de glume si a pus pozele a 2 copilasi diferiti sa ne pacaleasca Pupam baietelul frumos.

_

Mergi la inceput

Iulia, imi pare rau sa citesc vestile de bolnaviori. Ai grija la Mufitza sa nu se deshidrateze. Aici este o solutie electrolita ptr bebei impotriva deshidratarii. Ii zice Pedilyte. Pe acolo nu gasesti ceva???

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Desiree si Elenuca...despre baietelul lui Leeloo este vorba: ariciul devenit baietel smecheras! Super arata si bravo lui ca nu a plans la frizer. Iasmi se sperie de jetul de aer venit de la feon...intoarce capul si l-ar baga si in nisip daca ar stii ca acolo scapa de el!

Eu merg la somn...maine am o zi grea. Si curatenie si mancare...

Nu inainte de a-i ura sanatate muuulta Dariei si putere mamicii ei!

Iulia bine ca sunteti mai bine...imi pare rau ca sunteti si voi bolnavi. Off...stiu atat de bine ce inseamna asta ca mi-e efectiv groaza sa si scriu!

Va pe toate cele care m-ati incurajat. Stiu si eu ca o sa iasa bine. Insa na, trebuie sa ma agit si eu, ca o mamica de fetita de 1 anisor ce sunt! E prima ei aniversare dom'le! Oricine s-a agita!

Np buna tuturor!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dragele,

Nu am timp de conspect, nu mai am timp de nimic.
Am vazut pozicile lui Leeloo. II sta tare bine tuns. Si eu l-am tuns ieri, singurica, dupa baie. Imi place ce a iesit, desi ma temeam de incercare.
Danicris ca intrebasei de noi. Pe aici, dar cu treaba, cu plimbari cu nebunii d-astea.
magnetism succes prietenei tale cu bebe! Tu esti o prietena adevarata!
IUlia, Micaela sanatate Mufitei si Dariutzei.
celorlalti copilasi bolnaviori le doresc sa se faca repede bine!

Edit: Elenuca, Adriana paturica e la Sis tre sa ma tin de capul ei sa o dea inapoi

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inais

Desiree si Elenuca...despre baietelul lui Leeloo este vorba: ariciul devenit baietel smecheras! Super arata si bravo lui ca nu a plans la frizer. Iasmi se sperie de jetul de aer venit de la feon...intoarce capul si l-ar baga si in nisip daca ar stii ca acolo scapa de el!

Eu merg la somn...maine am o zi grea. Si curatenie si mancare...

Nu inainte de a-i ura sanatate muuulta Dariei si putere mamicii ei!

Iulia bine ca sunteti mai bine...imi pare rau ca sunteti si voi bolnavi. Off...stiu atat de bine ce inseamna asta ca mi-e efectiv groaza sa si scriu!

Va pe toate cele care m-ati incurajat. Stiu si eu ca o sa iasa bine. Insa na, trebuie sa ma agit si eu, ca o mamica de fetita de 1 anisor ce sunt! E prima ei aniversare dom'le! Oricine s-a agita!
Np buna tuturor!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Multumesc! Asa e, era baietelul lui Leeloo. Cat despre agitatie... eu eram atat de agitata si de emotionata, ca am uitat sa pun parte din aperitive pe masa Le-am pus ulterior, cu restul de mancare si normal ca mi-au ramas (o tava maaaaare de legume si un platou de biscuiti cu branzica Philadelphia si rosii/castraveti). Asta e! Nasa Victoriei (si fina noastra, noi i-am cununat) a zis ca ea si-a amintit, dar nu stia ce intentii am eu; putea macar sa intrebe, dar nu-i bai! Nu a flamanzit decat nashul , ca venise de la lucru flamand.

_

Mergi la inceput