Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mihaela, a stat cu capul descoperit la soare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

deci, are febra 39,8
nu stiu de la ce, ca in filme, am fost azi la dr nu aveam nimic si acum... as rade daca nu as plange.

Daria

Vai de mine! Ma temeam cand ai scris sa nu fie vreun virusel, semana nitel cu povestea Andrei parca, tot asa cu voma din somn, apoi febra. Sper in continuare sa nu fie virusel. Pupam

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

deci, are febra 39,8
nu stiu de la ce, ca in filme, am fost azi la dr nu aveam nimic si acum... as rade daca nu as plange.

Daria

asa am patit si noi ieri..e viroza. mi-a vomitat in masina inainte sa ajugem la pediatra. roaga-te sa nu fie cu diaree

la noi, s-a mai legat kk dar tot des face si cate putin asa. a papat o supica de morcov la pranz si acum un mar copt cu orez. banana nu vrea si pace. i-am scos laptele, ii dau mucilagiu de orez. mi-a mai facut un 38.6 pe la pranz dar am dat nurofen si paracetamol supozitor si in 30 min a trecut. acu e bine, nu vrea sa se culce desi e terminata de somn. vreau s-o spal la fundulet mai tz ca deja e rosie acolo la gaurice. multumim pt gandurile bune acu mai am un bolnav..cornel e praf, va face si el febra in seara asta sigur...eu abia respir...dar noi ne rezolvam repede, fata sa se faca bine ca deja nu mai are falcute, pipi nu prea facu, ceai/apa nu prea mai vrea.

am fost totusi de i-am comandat si un tort de la cofetarie, i l-am facut cu martzipan roz si cu printesa Belle din frumoasa si bestia. sper sa iasa frumos, macar sambata sa se simta bine cat ii rupem turta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Inais, nu te stresa prea tare, o sa fie bine o sa vezi, cele mai reusite petreceri sunt cele spontane, acum, sa nu fie nici prea spontane zic... sa ai macar niste platouri pregatite, tortul e comandat, sampanie la rece, Iasminutza gatita si gata .
Micaela, urmareste-i febra, vezi ca e posibil la 7-8 ore sa aiba puseuri cu frisoane, important e sa nu te pierzi, calm, da? Supozitorul cu novocalmin e sfant, nurofen, panadol, sostetele stropite cu otet, comprese pe frunte si hainute lejere spre deloc. NU uita sa o hidratezi, e f important .Cum mai sunteti? sper sa nu fie nimic grav.
Lavinia ce viata, vreau si eu... eu trebuia sa merg la fizioterapie ca am probleme cu coloana si uite ca nu am ajuns nici acum, uof ce sa mai zic de masaj, de coafor...vai steaua mea !
Mai fetelor, puii vostrii sunt dependenti de prezenta voastra ca pe mine ma termina Lizuca, vrea sa ma vada permanent, cum am disparut si eu fie la baie sau bucatarie se pune pe un plans nene... de zici ca i s-au innecat corabiile, cum ma vede iar, cum incepe sa rada printe lacrimi, imi vine sa o mananc, dar macar la toaleta sa pot sa merg si eu ca omul... VOI PATITI ASA?

Fug sa-i fac o MSB (mamaliga cu branza si smantana) bineinteles o iau cu mine in bucatarie... uf... viata mea...

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elenuca, Raducu meu vrea prezenta cuiva, nu neaparat a mea, daca e tati e chiar mai bine. Are si momente in care se joaca singur, dar asa, ca un al saselea simt, cand zic ca nu e atent si dau sa plec, incepe sa maraie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mihaela m-am apucat sa spal gentuta noastra de carutz si am gasit pietricelele de la Daria in fiecare buzunaras! Am inceput sa zambesc si sa ma gandesc la voi! Hai va tin pumnii sa nu fie nimic sau daca e sa treaca rapid, ca doar e ditamai fata!

Elenuca eu pe Robert pot sa-l las si singur in parc, nici nu se uita dupa mine; glumesc, are si el zile de astea cand vrea sa ma vada non stop, sau cum zice Gabi sa fie cu cineva.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Gabitza fara palarie a stat cat si-o dadea ea jos, pana reuseam sa o pacalesc sa i-o pun iar, nu stiu ce sa zic, oricum dc nu scade febra fug la medlife la urgente.
Elenuca, calm, da Nici Daria nu sta fara mine, sa ma stie prin zona.
Lori iar imi aduci aminte ca te striga ma-ma?
Iulia, ce viroza? vai de noi.

Fata mea e suspect de cuminte, uff saracuta de ea.

Cica luni plecam la mare

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Miha, pupic Dariutzei, sa isi revina repede! Vad ca ti-a facut Elenuca instructajul, tzinem pumnii, si iar pupici (ca sunt vindecatori - de la Eva)
Elenuca Eva e asa si asa, de cele mai multe ori se descurca cu oricine pe langa ea, adica am fost si pana jos la magazin si n-a plans dupa mine (s-o fi obisnuit de cand ma intorsesem la servici) dar spre seara cand e ea mai obosita, atunci ma calareste la greu, numai de mine legata ar sta.
Iulia, ce viroza? Bine ca s-a mai strans Mufy la burtica.

Noi am fost pe afara acum spre seara, de fapt de la 4.30. Am pus-o la treaba prin parc ca nu mai tine, vreau sa inceapa si ea sa mearga. De fapt ea merge foarte bine dar numai tinuta de manuta. Am sa i dau si eu jucarioare in maini sa vedem cum merge (dupa o idee de iulia - apropo, geniala idee)

Va pupam, seara buna si frumoasa.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Micaela, febra- naspa, e o infectie ceva! multa sanatate! sa nu se agraveze si sa plecati linistiti la mare!

Elenuca, ai primit paturica? i-am dat-o Laurei s-o dea Simonei, sa ti-o dea tie, sa i-o dai Lizucai ...

Annika mea e cam ca Robert (Lori) uneori pleca singura prin parc, nici nu are treaba cu noi, nu se uita sa vada unde suntem, e f. increzatoare, cerceteaza tot, nu se sperie si nici nu plange daca nu ne vede.
Si prin casa mai sta singura si se joaca si de multe ori cu surioara mai mare -- insa, are si ea zile cand sta doar lipita de mine si se tine scai de mine si vrea numai in brate si daca o las jos, incepe sa planga.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Gabitzam, uf, nimic nu mai pot face in casa, ea trebuie sa fie prezenta si sa nu ma scape din ochi... Mai dar ea nu era asa nu-s ce s-a intamplat, s-a stricat cupilul de cand ne-am intors de la bunici de la tara...
Lorich , tare as vrea sa mai stea si ea singurica sa pot sa plec linistita din camera sa mai sterg si eu un geam pictat de manutze si gurita de mandra, prin parc e fascinata de copii de mamici nsa vrea sa mearga are alte „ probleme”...
Pupam pui de Ylary mergacios de degetos... hai mai mami ca nu e graba, o sa mearga cand o sa se simta ea sigura pe ea.
Pupam si Mufitza, sa se faca bine repede, ai grija si la noapte sa-i iei des temperatura, bebeii pot sa faca si in somn febra. Eu nu o trezeam si preferam sa-i pun supozitor ca sa-i scada febra, plus comprese si sosetele umede cu otet. Daca avea sub 39 ii puneam supo cu paracetamol, daca avea peste 39 direct novocalmin. Si multe lichide sa-i dai, ceiut de menta in care poti sa=i pui nitica glucoza, ii tine si la burtica ( Lizuca nu prea ni-a mancat doua zile asa ca o pacaleam cu ceiutz cu glucoza) incearca sa-i dai cam la 5-10 minute doua lingurite, daca ii dai pre mult odata poate sa vomite sa i se faca sila.Noi i-am mai dat hidrasec, e f bun si niste saruri de la humana, i le dadeam alternativ.Bafta multa !

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !

Mergi la inceput