Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

deci io va rog sa va intelegeti...vreti sau nu sa stiti retete, chestii...ca nu poci sa fac dupa cum bate vantul fiecaruia .

gabitza io te primesc de fetita mea! da' nu stiu ce o sa faci cu baietii tai

inais bine ca nu ai aflat vineri ca era mai rau, asa mai ai timp sigur o sa va descurcati si o sa mai iasa si bine!!!

Acestea fiind spuse io va rog sa ma lasati sa urmaresc meciul Federer cu Monfils da!?

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele mele,am ajuns mai repede acasa de fapt nu acasa ci la salon,azi e ziua mea de rasfatz,B.G. e cu tasu iar eu ma vopsesc si coafez mai bine zis fac o schimbare de look,al meu sotz gateste si mai are si grija de copil.Dupa asta ma asteapta o sedinta de masaj.Deci ma declar incantata
Super povestea tortului lui Esme insa eu fug de bucatarie ca de naiba ca sunt multe ispite acolo si e musai sa mai slabesc altfel daca ajung cat casa nu ma simt bine si nu ma mai place sotul in plus imi pierd si tonusul muscular si se stie bine ca dupa o anumita varsta kg se dau greu jos.
B.G. Merge de sapt viitoare la o alta piscina in Bucurestii Noi unde va avea si instructor personal.E mai bine si pt noi ca e mai aproape.
Sunt f incantata de progresele lui din ult timp stie o sumedenie de lucruri inclusiv sa umble pe iphon-ul meu si sa-si puna diverse sonerii sa cante,iar dupa isi duce tel la ureche(zice ca il suna cineva) .
Ffrumosi baietii lui Leeloo!Mai ales dezmotatul ala mic!

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

deci io va rog sa va intelegeti...vreti sau nu sa stiti retete, chestii...ca nu poci sa fac dupa cum bate vantul fiecaruia .

gabitza io te primesc de fetita mea! da' nu stiu ce o sa faci cu baietii tai

inais bine ca nu ai aflat vineri ca era mai rau, asa mai ai timp sigur o sa va descurcati si o sa mai iasa si bine!!!

Acestea fiind spuse io va rog sa ma lasati sa urmaresc meciul Federer cu Monfils da!?

esme

Mie mi-a placut povestea cu tortul. Si mersi de raspuns cu glucoza.
Eu mai fac cate un dulce si cu toate astea am mai slabit. Eu prefer sa mananc putin dar ce imi place. Urasc dietele. In alta ordine de idei daca toata viata incercam sa ne abtinem de la tot felul la 80 de ani o sa fim batrani, am trait destul dar oare chiar am trait?

Eu de ex. nu o inteleg pe soacra mea la 82 de ani. Are diabet dar nu e cine stie ce, adica ia medicamente tine regim. Frate pai la varsta ei daca mi s-ar arata de o prajitura zau ca nu m-as abtine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Eu de ex. nu o inteleg pe soacra mea la 82 de ani. Are diabet dar nu e cine stie ce, adica ia medicamente tine regim. Frate pai la varsta ei daca mi s-ar arata de o prajitura zau ca nu m-as abtine.

mami de Edvin Sebastian

Bravo ei, indiferent de varsta! Pt ca daca ar papa dulce... ar incaleca pe-o sa si si-ar spune povestea asa (ti-o spune fiica si nepoata de diabetice care nu s-au omorat cu regimul si nu au facut bine mergand cu principiul "io mananc, pot si sa mor")

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Gabi, hai ca ai fost mortala ... vreau si eu sa fiu fetita lui Esme - e frumos cu mai multi frati

Inais, succes mult vineri! o sa iasa bine, nu te stesa!

Leeloo, ce scump e Tudot tuns - asa tuns seamana f. bine cu tine
Unde anume e Diesel? pe ce strada? ma gandesc sa mergem si noi acolo, daca spui ca e frumos

Micaela, cand plecati in Antalya? cua avionul sau masina personala? distractie placuta?

China, pe lumina ati mers 10 ore? wow - super cumintica gogosica mica

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Bravo ei, indiferent de varsta! Pt ca daca ar papa dulce... ar incaleca pe-o sa si si-ar spune povestea asa (ti-o spune fiica si nepoata de diabetice care nu s-au omorat cu regimul si nu au facut bine mergand cu principiul "io mananc, pot si sa mor")

Da, nu zic nu.Insa glicemia ei e mai mica decat al sotului de ex. totusi nu a vrut sa manance macar o bucatica de tort de ziua ei. Adica...e un pic exagerata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Adriana, in statiunea lara, plecam cu avionul, luni si stam 7 nopti, sunt tare curioasa cum o sa fie.

Acum am o 'boacana' cu Daria, care s-a trezit din somn urland si a vomitat, nu se putea opri din plans, acum 'zace' cumva langa mine, a mai patit cineva asa ceva? Ce o fi?

Inais spor la pregatiri, o sa iasa totul bine, stiu eu

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Micaela, nu am patit asa ceva, insa probabil o fi de la stomac (o fi mancat ceva ce nu i-a priit)si s-a trezit plangand din cauza vomei - e sigur neplacut sa te trezesti cu voma in gat -- nu stiu ce sa zic, speer sa nu fie nimic grav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

[re]Miha[/red] o pup pe Dariutza, nu ni s-a intamplat cu voma asa cum zici, doar cu urlete neconsolabile direct din somn - visase uarat sau ii era foarte foame. Sper sa fi fost doar o vomitza mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

deci, are febra 39,8
nu stiu de la ce, ca in filme, am fost azi la dr nu aveam nimic si acum... as rade daca nu as plange.

Daria

Mergi la inceput