Pepenasi iulie-august ( 117 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

chiar ma intrebam ce-i cu Xena...ma bucur ca esti bine dragalas-o!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Nu ma dati disparuta!

Am fost o saptamana la Constanta, si cand m-am intors, ce sa vezi: a revenit Sunishor! . Ce m-am emotinoat citind mesajul tau, mi-am dat seama ca deja a trecut un an de cand au inceput sa apara pepenasii pe lume!

In alta ordine de idei: m-a intristat foarte tare mesajul Monei. Scumpa, suntem alaturi de tine. Nici nu imi pot imagina cat de greu trebuie sa iti fie! Oricand te pot ajuta cu ceva, macar cu o vorba buna, nu ezita sa ma cauti.

Si ca tot aveam si eu o intrebare: acum ca e foarte cald am lasat-o pe Aida doar in body, dar mi-e ca isi harscaie genunchii pe covor mergand de-a buselea. Voi cum ii imbracati?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Xenaaaa,ce mai faceti mandrelor? abia astept sa vaz pozele. Fug la album chiar acum.

Didi, eu tot in boby o las .

Narci, da la pepenasi ai pus poze? Ca vreau sa vaz pozele alea minunate cu Anais, pe care ziceai ca le-ati facut la pozar .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

didi, dina acelasi motiv ca sa nu-si hascaie genunchii, o imbrac cu pantalonasi si eu pe Sofi. Insa bunica ne-a cumparat genunghiere pt bebelusi pt asa ceva si vine sambata la noi. pacat ca nu-i avem acum sa ne antrenam mai mult si sa ii pot pune si la competitie

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

va era dor de mine??

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mai adineauri, cand dateam cu aspiratorul, ma gandeam la ce s-a mai scris pe forum si ma intrebam pe unde o umbla bunaciunea de cuscra'mea ca nici pe mes nu am vazut idle-ul de "n" ore ....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

David tot in body sta imbracat, pe gresie insa nu il las, deocamdata genunchii sunt ok. Alex insa ii are zdreliti

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hmmm, a mea si-a cam inrosit genunchii umbland prin casa... Ii pun niste pantalonasi de regula, dar uneori neglijez... De dormit ziua insa, doarme in tricou si pampers sau in body-maieu, dezvelita.

Xenoo - de cand te urmaream! Ia zi tu astfel:
- ce sa fac eu moacei mele care a inceput sa aiba pete. Cam ca niste mici pistrui, dar mai decolorati asa. De fapt, in fiecare an, la inceputul verii imi apar pistrui. Dar nici nu imi ingrijez fizicu' prea mult. So... ceva sfat? Saptamana viitoare dau iama la salon.
- m-as duce la Vassari cum vorbiram noi, dar mi-e cam departe. Aici la mine la bloc insa fac tantile astea electrostimulare, si mai au un pachet cu vaccum si masaj in aceeasi sedinta. Ia zi, cum e mai bine? Ca cica la vaccum iti plesnesc vasele de sange La electro cica te ciupe... Ia zi tu cum sa fac. Nu imi atarna piele, dar tre' sa scad niste centimetri. De dat jos, am dat 6-7 kile pana acuma.

Capri - tinem pumnii vineri, cu operatia lui Matei

Didi - ce ati cautat domne la Constanta?

Eu cred ca divortul nu este o solutie in cazul in care persoanele mai cred in juramintele pe care si le-au facut. Nu le prea am eu cu chestiile astea, dar cre' ca Doamne Doamne ar fi mai suparat pentru mine sa ma stie caftita, decat sa ma stie singura...
Totusi nu cred ca divortul este o PRIMA solutie, nu e una imediata, nu e una de preferat. Dar, dupa ce se elimina toate solutiile posibile, poate fi o ultima solutie...
Si nu zic asta neaparat cu referire la cazul prezentat, ci asa gandesc eu.
In alte tari, rata divorturilor este foarte ridicata, este drept. La noi este scazuta, dar nu cred ca de multa iubire. Ci de saracie. Asa cred eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu vreau sa pun poze pe picasa da ashtia ma pun sa aleg bucata cu bucata si eu n-am nene rabdare

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

boti, 10x de reteta. trebuie sa o testez neaparat. pare interesanta

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna
Ma bucur enorm ca ai scris Sun, imi era tare dor de voi!!!!Poate o convingi si pe fina ta sa mai dea pe la noi
NATI off ce-ai mai tras si tu, bine ca acum asa alintat cum e e sanatos
CLARA merge singura sunt asa mandra de ea si face pa cu mana si spune pa, si arunca suzeta de cate ori vrea sa fie bagata in seama...
CAPRI sa treceti usor prin operatia asta, pupam Mateiul
Cand va citesc..despre barbati...imi dau seama ca al meu face parte din alt univers...e atent, iubitor, bland,ne iubeste enorm pe amandoua, el imi cumpara de la cosmetice pana la lenjerie intima, stie cand imi schimb si lacul de unghii...stie tot ce are nevoie Clara, o hraneste ii face baie singur, o scoate afara..ce sa mai zic poate ca nu e perfect...dar parca acum imi vine sa nu mai fiu rea cu el din nimicuri..
Asa ca nu sunt in masura sa dau sfaturi pt ca nu cunosc situatia pe pielea mea...
Noi vom lua din motz in august asa ca astept petrecerile de mai iunie si iulie, invatz din experienta
MONI eu ii dau Clarei lapte cu gris facut din lapte praf NAN, si cred eu ca laptele are putina dulceatza si ii place, iar lapte cu orez ii fac si cu MILI 3.5% grasime
Fug la nani
ATB pe unde umbli..intra pe mess sa te intreb cate ceva...cand poti
Fug la nani

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput