Pepenasi iulie-august ( 117 )
Raspunsuri - Pagina 20
madina71 spune:
Mona, m-a intristat ceea ce ne-ai povestit despre situatia ta... Ce sa zic? E greu de dat sfaturi! Pana la urma eu zic ca DD o sa iti arate ce trebuie sa faci ca sa iti fie bine tie si copilasilor tai...
Eu sunt epuizata cu doi copii mici, simt uneori ca nu mai pot, incerc sa fiu calma insa de multe ori nu imi iese... Cel mare are momente cand nu vrea sa asculte si mai grav este ca se intampla cand suntem la plimbare... De ex se intampla sa nu vrea sa stea de manutza pe strada decat dupa ce face scandal, daca mergem la tobogan ar sta ore in sir si cand il iau de acolo tipa, plange, urla, se zbate daca il iau in brate, ce sa zic, ma termina nervos... Cred ca gresim undeva dar nu imi dau seama unde... Si mai nou, adica de vreo 2 saptamani se trezeste de cateva ori pe noapte plangand, ma duc la el, ii vb frumos, incerc sa-l linistesc insa nu suporta sa il ating, nu vrea sa il iau in brate... uneori dureaza chestia asta si 10-15 min, alteori se linisteste mai repede si adoarme la loc... Ma ingrijoreaza lucrul asta... nu stiu, o fi speriat de ceva... Se mai intampla si inainte sa aiba nopti in care se mai trezea, dar nu in halul asta... Sunt epuizata si toata lumea se mira ca ce slaba sunt, cu toate ca eu nu ma vad chiar slaba, am 56 kg... Si inainte, in vremurile bune aveam tot 56... bine ca in facultate aveam in jur de 50, dar acum mi s-ar parea prea putin daca as avea 50...dar 56 e ok...
narcisa.s spune:
Madina...si noua ni s-a intamplat de cateva ori...de vreo 3 ori.Si a luat-o Vil in brate si s-a rugat cu ea.Si s-a linistit si a adormit la loc...acu, nu stiu ce sa zic, daca are vreo legatura sau nu
Capri, da, acum pun poze.
Am trimis deja si la moderatori pentru conscurs, inca nu le-au publicat
Ah, am vazut o superbete de Amira!Mada, cat e de frumoasa printesa!!!!
Sib, coperta de la albumul Anei...e coperta de revista!
Gata, am pus pozici noi pe picasa
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
narcisa.s spune:
Boti, e atat de frumoasa Nancy cu coronita!!!!
Xena, e belea fiica-ta!!!Cat e de tare!!!Aia cu sticla d epe coperta e geniala!!!
Sun, aia cu tractoristu si ganditoru m-a dat pe spate!Voi doua sunteti niste scumpe amandoua.Si niste speciale.Asa v-a facut Dumnezeu!
Capri, Ilinca poate sa faca reclama la sampon.Ce par superb are.Sunt INVIDIOASA
Si Irina de Bobitamica cat e de scumpaaaaaaaaaa...
Ioi, ma uit acu la pepenimie.Cnad au crescut atat frateeeee
Cris, tare tare frumosi sunteti amandoi, si tu si Mihaita.Aia de coperta e de pus in rama
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
iriss27 spune:
Am citit tot si sunt destul de uimita, s ao iau pe rand.
Sun, m-a meotionat foarte tare mesajul tau. Iti doresc ca toate lucrurile bune sa se reverse asupra fetitei tale si sa o binecuvanteze Dumnezeu! Vacanta placuta (unde plecati?)
Anka, draga mea, tu chiar nu crezi ca exagerezi? Ce naiba ai cu copiii care mananca in parc? Dar cu aia care dorm in parc? Dar cu aia cu jucarii? Ce ai vrea sa faca frate un copil in parc, sa se scarpine in cur, sa mearga civilizat de manuta si atat? Pe bune acum, tu nu te gandesti ca sunt copii dificili pe lumea asta? Daca tie ti-a dat Dumnezeu copii cuminti si care iti respecta programul, crezi ca toti sunt asa? Ei bine, fii-mea nu a mancat fructele vreo 2 saptamani, pana nu le-am dat in parc, in gasca de pitici. Asa si, care e problema, pe bune daca o vad? Si daca seara mananca in parc, la aer, e ceva interzis? In loc s apierd timpul acasa rugandu-ma de ea sa manance ca sa mai ajungem azi in parc, ii iau la mine fructele si sigur in parc le mananca, deci ...
Next, fii-miu adoarme (mai nou la san), inainte trebuia sa il scot afara sa doarma. Si daca le intra nisip in patonfi, iar nu vad o problema, il scotem inainte sa plecam acasa
Aia care se dau in leagan parca ar fi fost proprietate personala ma enerveaza si pe mine, dar nu mai comentez ...
Eu mergeam destul de mult si in Circ cand era Yvo mica, pe stradutele cu vile. Acum ca merge in picioare as aducea-o in carca.
Cu Dav acum numai in parc nu ajung, il duc la magazine, in vizite, etc.
Tecky, eu la turta fetei am pus pe tava ce mi se parea mie interesant: ghid turistic, margele, cheia de la masina, mausul, o potcoava, bani, nu mai stiu chiar tot. Turta a facut-o nasa, iar ce e pe tava nu tre sa cumperi, iei din ce ai prin casa.
Monalac, am citit povestea ta cu parere de rau. Nu este normal sa treci prin asa ceva. Sotul tau isi bate joc de tine si de ambii copii, suferiti toti 3. Nu e normal ca un tata si un sot sa se poarte asa. Dar tu stii mai bine ce trebuie sa faci pt tine si pt copiii tai. Eu nu cred ca vreunul va fi fericit ca ai stat cu un tata care nu il accepta pe cel mic si care isi loveste sotia.
Si solutii exista, il duci pe cel mic la cresa, cel mare la gradi si iti iei serviciu, depinde doar de tine. Nu zic ca va fi usor, orice varianta ai alege iti va fi greu, dar decat un sot care te loveste, zice ca vrea sa divorteze sa isi gaseasca pe alta ... eu personal, in situatii d-astea sunt dintr-o bucata si poate mai capoasa decat trebuie. Daca nu iti e pe plac mesajul meu, te rog sa-l ignori, dareu sper din suflet sa te ajute.
POate poti avea o discutie sincera si relaxata cu sotul (daca gasiti pe cineva sa stea cu copiii sa iesiti undeva numai voi 2), sa vedeti ce va doare pe fiecare si cum puteti solutiona. Cred ca nu a stat cu tine si nu a facut 2 copiii daca erai prosta lumii si cea mai grasi si urata. probabil ca este doar un moment mai greu peste care veti trece.
Cat despre ce zice biblia despre divort ...
mcoca, la fel este si David, cand il pun in patut, parca il pun pe cuie, urla de ma stie tot blocul. UNeori nu am asiprat pe jos si vreau sa il las acolo sa fie in siguranta, nu se poate 
Si noaptea la fel, trebuie sa il pun cand este adormit bustean. Eu noaptea il mai iau la noi in pat, nu ca vreau,d ar pur si simplu adorm cu el la san si ma trezesc dimineata. E contrar tuturor principiilor mele, dar sunt franta si uit de el.
Prima aniversare a lui David, imi doresc sa o fac la munte, cu parintii si nasii, dar nu stiu daca o sa reusesc sa ii urnesc, daca nu ne punem de acord, voi face la ai mei, la curte si o sa chem si ceva copilasi.
madina, te inteleg perfect, acum m-a ajuns si pe mine greul, cand era Dav mai mic, era ok, eram putin stresata, dar nu depasita de situatie. Eu sper ca sa treaca greu mai repede. Si cred ca va fi si mai greu cand o sa mearga in picioare si cel mic, dar o sa ii facem noi mari si cine va fi mandra de copiii ei?
Merge cineva joi la Baby Expo?

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui!

Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
flo1980 spune:
pentru toti Sfintii Constantin si Elena! 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Madina asa facea si Alex, asa mai face si acum uneori, cand e prea obosit, nu vrea sa-l iau din pat, zice sa-l las in pace, plange, dar dupa 10-15 min ma duc iar la el, cu o jucarie, vorbesc cu e si isi revine.
Voi credeti in deochi? De multe ori sunt deocheati, noroc cu sotul ca stie, a invatat de la bunica lui si ii linisteste...
Capri sunt alaturi de tine, sufleteste! Bafta la operatie si recuperare rapida! Va fi bine, ai sa vezi!
Carmenelaaaaaa!!! Nu mai dai mama pe la noi? ce mai face regina ta?
Am observat si eu ca la picasa intai selectezi pozele apoi le dau umpload
da' parca merge mai repede...
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
ankalaura spune:
Mai, nu cred ca exagerez. Nu am nimic cu cei care mananca in parc sau care dorm, dar trebuie sa convietuim toti.
Copilul meu care alearga si tipa are mai putine drepturi? Mi se pare normal sa te duci intr-o zona ferita daca vrei sa iti doarma copilul seara la 7 in parc, nu sa stai langa locul de joaca, ma rog, pe aleea de alaturi, si sa ne faci noua observatie si sa te uiti urat, nu? Daca doarme in parc ziua la 11 mi se pare mai putin bizar. La 7-8 seara insa, cred ca un bebelus ar trebui sa fie acasa la el, in pat, daca tot e ora de somn.
Nici cu cei care mananca nu am nimic, dar si asta s-ar putea face cumva discret, pentru ca mi s-a intamplat sa fie servita fi-mea cu o mare felie de cozonac fix la ora 1 la pranz, fara ca mie sa imi ceara voie cineva sa ii dea
Si am destule probleme cu ea la masa, chiar n-am nevoie de cozonacul nimanui. Ce fac in acest caz? Inghit galusca si zambesc frumos? Ii smulg copilului cozonacul din mana? Si noi avem un fruct sau un biscuit, un iaurt pentru Erika, e normal, pentru ca ora ei de gustare se suprapune peste ora de joaca a Elizei, dar nu ma duc la ora pranzului cu castroanele dupa mine 
Mi se pare normal sa aiba 2-3-4 jucarii cu ei, dar de aici pana la a cara tot arsenalul in parc, pentru un copil care inca nu merge in picioare, si apoi sa te superi ca fata mea e atrasa de ceva, iarasi mi se pare bizar. Pana la urma, bebelusul nu face decat sa le linga!
Si noi luam cateva jucarii, si cei 4-5 copii din grupul Elizei le pun toti pe o bancuta, si se joaca impreuna, cu toate jucariile. Dar Erikai ce ii explic? Nu de alta, bebelusii incep sa traga de ele nu nu risca decat sa isi dea cu ele in cap. In plus, persoana cu jucariile multe era la 2 metri de cea care vroia sa isi culce copilul, si din nou s-a uitat urat ca incepuse Erika sa tipe ca vroiam sa o iau de la jucarii, nu de alta dar si proprietarul tipa, si tot asa...
Deci unde este exagerarea??
| Citat: |
| citat din mesajul lui iriss27 Am citit tot si sunt destul de uimita, s ao iau pe rand. Anka, draga mea, tu chiar nu crezi ca exagerezi? Ce naiba ai cu copiii care mananca in parc? Dar cu aia care dorm in parc? Dar cu aia cu jucarii? Ce ai vrea sa faca frate un copil in parc, sa se scarpine in cur, sa mearga civilizat de manuta si atat? Pe bune acum, tu nu te gandesti ca sunt copii dificili pe lumea asta? Daca tie ti-a dat Dumnezeu copii cuminti si care iti respecta programul, crezi ca toti sunt asa? Ei bine, fii-mea nu a mancat fructele vreo 2 saptamani, pana nu le-am dat in parc, in gasca de pitici. Asa si, care e problema, pe bune daca o vad? Si daca seara mananca in parc, la aer, e ceva interzis? In loc s apierd timpul acasa rugandu-ma de ea sa manance ca sa mai ajungem azi in parc, ii iau la mine fructele si sigur in parc le mananca, deci ... Next, fii-miu adoarme (mai nou la san), inainte trebuia sa il scot afara sa doarma. Si daca le intra nisip in patonfi, iar nu vad o problema, il scotem inainte sa plecam acasa Aia care se dau in leagan parca ar fi fost proprietate personala ma enerveaza si pe mine, dar nu mai comentez ... Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze Aventurile strengaritei Yvonne BLOG ![]() Bazar pt Sonia si Andrei ![]() |
Didi81 spune:
Anka, pai eu sunt constanteanca
. Am fost sa amenajam un etaj din casa alor mei, in caer de altfel ei nu prea stau pt ca locuiesc in Focsani. Asa ca o folosim mai mult noi cand ne ducem vara pe acolo. Mai avem mult de lucru, asa ca ne vom tot duce in fiecare saptamana pe acolo.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg