Pepenasi iulie-august ( 117 )

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

I-auzi domne, constanteanca de-a mea

Aaa, si mai am una... Nisipul nu ma deranjeaza, ca intra in pantofi, dar daca il deranjeaza pe copil si isi scutura picioarele in capul altuia, sigur pe maica-sa o va deranja. Deci era mai normal ca nisipul sa fie la groapa cu nisip, si leaganele sa fie cu altceva pe jos nene.
Desigur, mi-e mila de incaltari, si asa costa de iti sar ochii, dar na...

Nu stiu cat este de relevant, dar in tari civilizate am vazut trenulete electrice montate de comunitate, unde se dadeau gratis copiii, si sa mor daca se dadea vreunul mai mult de doua ture, chiar daca erau vagoane goale, si nu urla nici unul cand era dat jos.

Citeam ce mai ziceau fete de prin Germania, ca la ei in parcuri nu se mananca, si ca toti copiii se joaca frumos, ca nu se pocnesc, dar poate minteau, eu stiu? N-am vazut cu ochii mei.

Dar cu ochii mei am vazut ca la tobogan copiii nu se imping. Si nu isi dau cu lopetile in cap.

Da' la noi trebuie sa se uite lumea urat, ca doar are de culcat copilul, are de hranit copilul, are propriile jucarii si poate tu i le furi sau i le strici... Si de ce tipa domne aia mari cand aia mici dorm? Si de ce merg cu viteza cu bicicleta, ca ii darama pe aia de un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Anka ai mare dreptate!
Ar trebui sa fie parcuri pe categorii, dar de unde spatiu nene????

Azi e sarbatoare, leneeeeviiiimmmmmm!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Nati uelcam bec
Bai cred ca a fost traaagic cu alergia lui Matei, mai ales ca alergiile pot fi fff periculoase (nu vreau sa zic cat). Cu toate astea nu m-am putut abtine sa nu mor de ras cand ai inceput sa inshiri toate rudele care s-au simtit vinovate.
A ... si ii dau dreptate Ankai: cum alergie la urda cand la alte lactate nu a facut??? Acuma nu stiu cum se prepara urda, poate se adauga un ingredient ceva la ea si ala e pb. Dar daca nu e asa ... mai gandeste-te de la ce ar fi putut fi, ca e f important sa stii exact.

dr anca ce ma buuuucur ca ti-a fost de ajutor!! Mai mie imi merge cam in 8 din 10 cazuri. Mai am si rateuri cand apelez la leagan sau leganat pe picioare. Si am mai observat ca seara, daca nu reactionez imediat ce vad primele semne de somn ... ratez momentul adormitului singur la 8 juma.

anka si eu m-am cam acrit de parc, ca Carolu' e mic (dar frumos totusi). Mai traversez uneori in Tineretului dar numai cand am super oo pt ca e o trecere de pietoni nesemaforizata si se circula cu mega viteza de era sa mor si singura. Plus ca daca intru in Tineretului ma departez prea mult de casa si nu-mi cinvine in cazul in care i se face somn.
Ma rog, eu nu prea stau pe banci in zonele in care e plin de mamiceala si bebeliceala ca ma enervez cu siguranta. Bat ture de parc. Dar am vazut ca dimineata e destul de aiurea pe banci pt ca e plin de bone si bunici (si de aici probabilitatea mai mare sa ma enervez), iar seara e mai ok pt ca vin mamici si mai iese cate o vorba inteligenta .
Borcanelul cu mancare i l-am luat si eu intr-o seara cand trebuia sa manance la 7 iar eu am iesit abia la 6. Si presupun ca asta se va intampla din ce in ce mai des la vara cand vom sta mai mult pe afara serile.

Capri tin pumnii la operatie

Marinaaaaa de unde genunchiere pentru bb-i???

madina cel "mare" o avea o criza specifica varstei, vremea aia cand observa ca pot sa isi exercite propria vointa. Si stii ca astia mici odata ce descopera ca pot face ceva ... o fac pana la epuizare. Ma gandesc sa nu il mai fortezi, poate il poti pacali cu ceva ...

Am gasit un graur in balcon. Are ceva la aripioara, nu poate zbura decat 20 de cm. Are cineva vreo idee? Eu n-am nici una decat sa sun la vet sa vad daca are vreun sens sa il duc si sa il tin vreo cateva zile intr-o colivie poate isi revine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai, daca tot nu sunt pe categorii, macar sa stim sa convietuim... Eu ma duc separat frate daca vreau sa imi culc copilul. Si nici nu am banca rezervata in parc, cum au unele... Zi de zi le vezi pe aceeasi banca, in acelasi grup iritat.
Adica pensionarii de ce stau grupati?
Daca ma duc cu Eliza la locul de joaca pentru copii mai mici, in nici un caz nu se va urca pe leaganul de bebelusi cum fac altii de varsta ei. Face si ea prostii cu duiumul... se urca pe tobogan cu picioarele, mai cara nisip, dar am o maturica la mine si il dau jos de pe tobogan.
Pe cand NICIODATA nu am vazut vreo mamica de copil mic sa scuture leaganul de bebelus dupa ce a scos copilul de acolo si pe scaunul leaganului ramane nisip din ala, pseudo pietris. Copilul ca sa iasa, pune picioarele pe scaunul ala... Si eu ma duc sa scutur ca sa imi asez copilul.
Si la urma urmelor, daca am o problema cu vreuna din ele, ca ii e foame, somn, pipi, lene, ciuda, nervi... le ambalez si vin acasa frate
Ma rog, aia e... oi exagera eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Helou!

Aveam asa d emulte de spus sid e intrebat,si uite ca nici nu stiu ce sa scriu...

Cu Timi trec printr-o perioada...de nici nu stiu cum s-o iua si ce sa cred.E asa de schimbatoare,pretentioasa.Am lasat-o sa faca ce a vrut,si acuma daca cumva nu fac ceva pe placul ei se arunca pe spate si incepe sa urle.La varsta asta deja crize de isterie?.Manca rau,doarme rau.Ziua ma chinui cu ea cate 1,5 sau chiar 2 ore pana adoarme,si uneori i juma de ora e fresh.Trebuie s afac si eu cumva sa-i afc un somn pe zi,dar vad ca nu reusesc,ca dimineata pe la 11 pica de somn,dar nu se lasa adormita.Singura nu adoarme,nici ziua,nici seara,la fel,fara perna ei nu prea am sanse sa adoarma...Trebuie sa stau cu ea,se ridica de 50 de ori,eu iar o pun jos,ii dau suzeta,iar se ridica...si tot asa.Noaptea are perioade de cate 2 ore in care se trezeste de 15 ori,si dupa ce o pun jos,adoarme,dar se trezeste in 5 minute iar,de nici nu apuc sa adorm la loc.Dupa ce adorm,i se face sete,apoi deja vrea lapte de pe la 5,iar eu o aman pana pe la 6,deci iar nu dorm o ora.
Cu mancarea e problema mare.Are aproape 11 luni,si tot nu vrea cu bucatele,le scuipa daca le simte.Desi pe la 10 luni manca binisor.Nu manca aproape nici o mancare,trebuie sa camuflez cu iaurt ,si cu ala,uneori dupa 10 lingurite zice gata si pot sa ma rog la toti sfintii ca nu mai deschide gura.

revin,ca e scandal...

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput