Pepenasi iulie-august ( 117 )
Raspunsuri - Pagina 18
ankalaura spune:
SUN - o imbratisare sincera! 
MARINA - noi avem nisip la locurile de joaca, si imi doresc mocheta de-aia ca in IOR!!! De fapt nu e chiar un nisip, ci un fel de pietris marunt amestecat cu nisip. Cand este uscat, se ridica un praf infernal, sa vezi cati tusesc instantaneu! Cand ploua, mai e cum mai e... Sunt multi copii, unii alearga taraind picioarele prin pietrisul asta. Este un cosmar! In plus, inevitabil intra in ghete. Mai nou, fi-mea are "incaltari bune" si "incaltari de parc. Crede-ma, e obositor sa faci logistica atunci cand e vorba de incaltat copilul... Intra mizeria aia de pietris inauntru, se murdareste interiorul. Orice soseta ai pune, se face varza. Fara sosete nu poti lasa copilul, ca il deranjeaza la mers. In sandale, e un cosmar, Eliza scutura picioarele cand ti-e lumea mai draga, inclusiv sus pe tobogan. Si le scutura ca sa ii iasa pietricelele. Sa umble desculta, nu imi prea vine, ca in acelasi nisip mai dorm cainii vagabonzi, la umbra, ba chiar tot acolo am vazut niste copiii facand pipi
... Deci e complicat si cu nisipul asta, pentru ca nu il ingrijeste nimeni, nu il cerne nimeni, nu il stropeste nimeni. Nu ar fi exclus sa fie si mucuri de tigara in el, desi parca se sta ceva-ceva mai bine la capitoul asta, fata de anii trecuti...
Pentru un an, noi nu facem nimic. Probabil vor veni nasii si ai mei, mancam niste tort si gata.
ELLA - si noi amanam. Nu vom face pe 1 iulie, ci cel devreme la mijlocul lui iulie, daca nu mai tarziu. Motivele sunt similare, astept sa fie si ai mei si Eliza in tara.
Cu patutul, nu stiu sa ma exprim, ca noi nu avem problema asta. Din contra, numai la ea in patut doarme! Da' o pun numai ca sa doarma, nu a stat niciodata in patut ca sa se joace. Poate de asta?
vias spune:
mona 

eu sincer i-as da un sut in c*r si l-as da pe usa afara...
Sa se duca sa stea cu banii lui...si o saptamana i l-as lasa si pe Cris cu el...ca sa vada cum este...poate asa te linistesti si tu...nu i-as raspunde la telefon...
...l-as pune eu cu botu' pe labe...

..m-am descarcat ca eu am boala pe barbatii astia...din cauza lui taica-meu care a fost cam ca sotul tau...si daca pe mama o aud ca zice "am stat pt voi" atat eu cat si fratimio ii inchidem gura imediat...si-i spunem ca mai bine nu ar fi facut asta, ne-ar fi fost mai bine fara el...

Eu stiu ca este greu...foarte greu chiar...sper sa iei decizia care trebuie
Iar cu sexul fara voie...l-as fi lasat fara...ca nu i-ar mai fi trebuit niciodata...asta daca ar mai fi ramas cu ceva dupa...

Maaaaaaaaaaama ce m-am enervat...

Fetelor...ma scuzati ca m-am bagat 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
15+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
Marina_1609 spune:
ANKA, ai dreptate. eu nu am nimic impotriva mochetei. doar ca as vrea sa fie si un nisipar la locul de joaca, asa delimitat...cum tin minte ca era pe vremuri ca un patrat inconjurat de niste scanduri de lemn. incaltamintea am vazut si eu ca se face varza imediat. in general si cum "merge" acum ii roade in bot. eu am un cutioi plin cu incaltari ramase de la o fetita si unele sunt tocite in bot asa ca o sa le tin pentru joaca iar ce ii voi cumpara sa nu distruga.
Mucuri de tigari, coji de seminte, servetele etc. a gasit si Sofi in nisip...
MONA, imi pare rau ca nu te intelegi cu sotul. nu pot sa zic mai mult ca nu sunt in masura...
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Caprioara spune:
Helau,
Vai ce m-am bucurat azi citind vesti de la Sun si Nati
!
Sun, iti urez si eu de acum La multi ani
cu sanatate si muuulta dragoste, bucurii si impliniri! Multumim pentru mesajul tau emotionant si va uram si noi concediu placut si o aniversare pe masura!
Thea, mami si tati!
Nati, bine ai revenit
! Ne era dor tare de voi
. Cu ce v-ati distrat si voi, mai! Chiar asa, sa nu ratati nici un spital
? Cred ca v-ati speriat ceva... Bine ca juniorul e bine acum
. Sper sa intri si tu mai des sa ne spui ce mai faceti.
Raportez ca azi Ilinca a stat in tarc si s-a jucat vreo jumatate de ora cu jucariile
! De mult nu am mai incercat sa o pun ca urla de numa, insa a pus-o sotul ieri si a stat cateva minute dupa care a cerut afara si am zis sa incerc si eu. Dar nu am lasat-o singura in camera, ci am stat pe canapea la calculator, in fata ei
.
De mancat iar mananca putin, ultimele doua zile m-a capiat
. Iar azi ne-am facut varza programul, pentru ca s-a trezit mai devreme si la 10 deja mancase fructele (alea cateva linguritze adica
), am iesit afara si pana sa ajung cu ea la 13:30 la masa a adormit in carut. A dormit jumatate de ora, a mancat (tot putin) legume cu carne si apoi m-am luptat cu ea de la 15:30 pana la 17:00 sa o adorm de amiaza. In final, acum doarme...
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
Caprioara spune:
Mona, am citit mesajele tale cu amaraciune in suflet. Ce pot sa spun... Imi pare tare rau ca vi se intampla toate astea
. Sa va ajute DD sa va rezolvati neintelegerile. Sfaturi nu-ti dau, ca nu sunt persoana potrivita sa dea sfaturi pe temele astea. Uneori ma intreb de ce unii barbati cred ca ei trebuie sa se odihneasca si relaxeze cand au chef, dar femeile sa munceasca tot timpul si sa mai fie si cu zambetul pe buze si cu chef de
. Pacat ca se intampla lucruri de genul asta
.
Am uitat sa spun, vineri il operam pe Matei de polipi, asa ca s-ar putea sa ma dau iar la fund o perioada.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
anaxena spune:
va era dor de mine??
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
narcisa.s spune:
Natiiiii....cum a fost zborul?Hai ca si eu ma pregatesc!!!!!Spune-mi si mie la ce sa fiu atenta, te rog!
Sunisor, unde plecati draga?Si amandina????Dec o nasiti pe Mada si pe Flo??/Bravoooo!!!!!Super desteapta Thea!A mea nu face nimic inca...Si nici nu zice nimic...Hmmm
Mona, imi pare rau...Eu cred ca este o solutie...
Pana citesc din urma, am trimis si eu poze la concursul ratzusca din viata mea.Daca ne votati, poate ne lipim de un aparat foto, desi sanse mari nu sunt pentru ca sunt poze tare reusite in consucrs.Azi am trimis pozele, cred ca in cateva zile apar pe album...Sau nu stiu cum se procedeaza.Citim din urma
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
narcisa.s spune:
Ooka, si eu cred ca divortul nu e intotdeauna o solutie.Pacat de moarte e doar hula impotriva Duhului Sfant, singurul pacat de neiertat.Din cate mai stiu...Si cu divortul, nhu doar biserica ortodoxa nu accepta, acesta este lege lasata de Dumnezeu in Sfanta Scriptura.Deci toate cultele nu accepta divortul decat in anumite conditii...Dar na, iar ma bag eu in seama....Citesc din urma...Bine ai sfatuit-o, Ooka
narcisa.s spune:
Daaaaaaaaaa, xenaaaaa
vicky, si noi avem momente din astea...trece
anaxena spune:
ma chinui sa descarc niste poze,revin
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii