Pepenasi iulie-august ( 117 )
Raspunsuri - Pagina 17
monalac spune:
DARA,multumesc.am vazut pozelecu denisa,ce mare s a facut si ce frumos o imbraci! o adevarata papusica!
are idee cineva ce scriu pe youtube la taguri,ca sa pot descarca un filmulet?
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monalac DARA,multumesc.am vazut pozelecu denisa,ce mare s a facut si ce frumos o imbraci! o adevarata papusica! are idee cineva ce scriu pe youtube la taguri,ca sa pot descarca un filmulet? Mami de Cris si CodrinPoze Cris Bebe Codrin |
Multumim nu stiu cum sa descarci filmulete, eu nu prea ma pricep.
Pupici
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
ella81it spune:
Salutare!
BOTICELINA arata foarte bine tortul acela ,cred ca o sa incerc sa -l fac si eu.Il fac cu o saptamana inainte daca imi iese o sa-l fac si de ziua lui Alex daca nu cumpar unul.Sunt catastrofa la dulciuri.
ptr Nancy
MONA imi pare rau rau ptr.situati prin care treci,dar aproape totul are o rezolvare in viata .Fii tare ptr. puii tare
SUN multumim ptr. cuvintele frumoase,iti spun si eu LA MULTI ANI
sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii.Distractie frumoasa
Va cer si eu un sfat....Alex face 1 an pe 14 iunie
si cred ca normal ar fi fost sa luam motul atunci,dar cum socrii si cumnatii sunt in Italia si vin in august mi-au sugerat sa facem atunci ca sa participe si ei
Ce parere aveti?
Oricum petrecerea de 1 an trebuie sa o fac dar asa ar trebuie sa fac inca una in august
.Nu stiu ce sa fac!
Voi ce parere aveti ?Cum sa procedez?
Va multumesc!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
dara_d spune:
Vad ca toata lumea se agita cu turta , motul petrecerea de 1 an, noi vom fi plecati in concediu in grecia cand face 1 an , asa ca petrecerea de 1 an o facem acolo cu prietenii cu care o sa fim plecati.
Cand o sa venim din concediu o sa organizam petrecerea de turta, cred ca undeva la curte cu tort , turta si tot ce trebuie la care vor veni parintii, nasii, finii si cativa prieteni.
De imbracat o sa vedem cum si cu ce ,mai avem timp.
ella81it spune:
DARA unde mergi in Grecia?Si noi tot acolo vrem sa merge dar nu stiu in ce zona.Am fost in 2007 la muntele ATHOS si acum as vrea in alta parte.
Imi recomanzi ceva ?
ELLA mamica de Alex
ella81it spune:
DARA unde mergi in Grecia?Si noi tot acolo vrem sa merge dar nu stiu in ce zona.Am fost in 2007 la muntele ATHOS si acum as vrea in alta parte.
ELLA mamica de Alex
dara_d spune:
O sa mergem in SIVIRI-HALKIDIKI anul asta , nu am mai fost asa ca nu stiu cum va fi, in alta parte am fost in 2007 in VOLOS si a fost frumos.
mcoca spune:
Sunny m-a bucurat tare mult mesajul tau. Multumim de urari. La randul nostru va uram LA MULTI ANi, numai fericire si noroc Thea. Si casa de piatra finilor :).
Mona, nu am cuvinte, decat ca imi pare tare rau. Sper sa iei decizia cea mai buna.
HELP : a mea puiutza nu mai vrea in patutz. Urla de numa daca o pun acolo cu jucarii & stuff. Ca sa doarma trebuie sa fie adormita bine, ca altfel se trezeste si incepe sa urle. Efectiv nu stiu cum sa fac. In patul mare doarme singura, fara probleme.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcoca Sunny m-a bucurat tare mult mesajul tau. Multumim de urari. La randul nostru va uram LA MULTI ANi, numai fericire si noroc Thea. Si casa de piatra finilor :). Mona, nu am cuvinte, decat ca imi pare tare rau. Sper sa iei decizia cea mai buna. HELP : a mea puiutza nu mai vrea in patutz. Urla de numa daca o pun acolo cu jucarii & stuff. Ca sa doarma trebuie sa fie adormita bine, ca altfel se trezeste si incepe sa urle. Efectiv nu stiu cum sa fac. In patul mare doarme singura, fara probleme. Vicky si Maya (27.06.2008) |
Nici Denisa nu mai sta in patutu de mult ca nu mai vrea tot asa o duc adormita si atunci sta , dar altfel nu sta sa se joace acolo, ea misuna prin casa .Asa ca dacae vreo metoda vreau si eu sa stiu ........

Cris si
Codrin