Pepenasi iulie-august ( 117 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

mesajul lui sun m-a emotionat ca intotdeauna si mi-au dat lacrimile de bucurie. multumim mult de urari, sa aveti un concediu placut si sa simtiti ca Dumnezeu va saruta sufletele macar o data pe zi

si apoi am dat scroll si am vazut mesajul monei la care nici nu stiu ce sa spun...e tare greu dar nu iti pierde speranta ca va fi mai bine. Dumnezeu nu isi lasa copii sa flamanzeasca si un ajutor sunt convinsa ca se va gasi intotdeaua. capul sus si fa ce crezi tu ca e mai bine pt sufletul tau si pt copii tai

am calcat hainutele pt fina mea si mi-am adus aminte ca anul trecut pe vremea asta tot hainute mici, mici de fetita calcam. am lacrimi in ochi de fericire...o noua zi frumoasa incepe alaturi de pitic mic

Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Perioada cu emotii multe urmeaza
Sa dea Dumnezeu sa aveti toate o vara superba,cum nu ati avut niciodata,plina de surprize placute,de veselie,bunatate.
Noi ca mamici,nu putem sa fim,decat fericite,implinite,pentru ca avem alaturi niste mici minuni,care ne lumineaza si ne aduc zambete pe fata in orice clipa,oricat de obosite sau suparate am fi.E atat de dureros si trist ca aceasta fericire este umbrita uneori.Nu pot sa zic decat ca trebuie sa fim puternice si sa depasim orice obstacol.Nu stiu cum trebuie procedat,stiu ca uneori si mie mi-e foarte greu,desi nu se compara situatia mea nici pe departe cu cea a Monei.Scumpa,pur si simplu nu gasesc cuvinte potrivite.Te imbratisez,si iti doresc sa fii in continuare puternica.

Nu as vrea sa ma plang,desi poate mi-ar prinde bine si mie sa ma descarc putin.De aceea nici nu am mai postat de mult.Dar stiu ca o sa treaca si perioada asta,sunt convinsa ca exagerez.

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ANKA, da ! se poate sa fii alergic la cas si la urda. si eu sunt. daca mananc o bucatica nu ma umflu ca Matei dar vomit, ma doare stomacul...ma apuca toate alea... Am patit-o de cateva ori.
Despre leagan de bebe, la fel ma gandeam si eu; sa iau unul si sa-l agat de bara de covoare...problema este ca mai are niste bare si mai joase de care s-ar lovi. prin preajma noastra nici nu exista leagane de bebe. tre sa merg la mama dinozaurului sa gasesc unul. la fel ca si tine, astept de imi vine rau pana cand prind un minut. si nici nu o pot da in liniste cand vad cum sta cate o amica care mai nu te ia la bataie ca sa pleci. chiar acu 2 zile am asistat la o cearta nasoala pt un amarat de leagan. o alta nedumerire: de ce au inceput sa puna pe jos covoras din ala ca de cauciuc la toate locurile de joaca. acum prin zona nu mai gasesc nimic cu nisip... macar un nisipar mic de 1m/1m nu lasa.

mai3, zi-mi si mie te rog reteta de tort ci branza de vaci
eu nu stiu ce pel de party sa organizez pt 1 an. acasa e prea putin loc ca sa invit lumea. si daca omit pe careva, se supara bineinteles. la restaurant parca nu imi vine sa rup turta si alte traditii, si in plus nu ar fi ea in largul ei. of... nu stiu ce sa fac. ma mai gandesc. pana atunci ma gandesc cu ce o voi imbracavreau sa-i iau ceva deosebit

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

SUN ce bucurie mare ca ne-ai scris si ca ai pomenit fiecare pepenas in parte.Ma bucur din suflet ca sunteti bine si am admirat-o pe Thea in toate pozele.Sunteti o familie superba care emana multa iubire si caldura sufleteasca.La multi ani pt ziua ta!Concediu placut!Ma bucur ca o vei nasii pe Mada.Mi-e tare dor de ea si de fete.
maitreyi ms.
monalac of prin cate ai trecut si inca treci de cand te cunosc prin intermediul forumului.Iti doresc sa fii puternica,sa depasesti toate greutatile vietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Neata mamici si pepenasi!

Marina si io tot un tort cu branzica vreu sa fac uite www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21395/Prajitura-rece-cu-fructe-de-padure/" target="_blank">reteta dupa care vreau sa fac

Sunisor long time no see, dar ce bucurie aduci cand mai treci pe aici . Teu' si Dragos si pe mami of course si va multumim pentru urari.

Mona situatia ta e tragica si, da, si eu cred ca si Ooka ca e deja abuz. Sfaturi nu pot sa dau pentru ca intradevar situatia e altfel din papucii tai dar sper sa=ti dea DD gandul bun si sa te intareasca indiferent de decizia pe care o vei lua. Pentru ca va trebui sa iei o decizie...

Ooka pupani grasani pocului, sa stii ca buha a revenit cu forte proaspete la buni, anul asta are 2 pui si-mi persecuta, AGAIN, motanu

Mai3 da' voi va pregatiti pentru o giga petrecere, nene. Cum stati cu bubitele?

Anka eu continui sa fiu mai uimita cu fiecare zi de "fauna" de parc. Numai bine ieri ii dadeam capritei sa bea cu bibe (unul in forma de covrig de la Primii pasi, pe care il adora) cand o mamica care venise langa noi (of course fara nicio jucarie, iar fie'sa era cu toate jucariile noastre in brate) imi explica ce biberoane de kkt folosesc io si ca ea numai Avent serveste, ca astea Primii pasi s-au matuit de la fiert... Plus alte comentarii, plus nelipsitele recomandari de tratamente, vitamine si pediatri...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Sun ce dor mi-era de tine...
Abia astept sa te intorci din concediu sa mai vb...
La Multi Ani Theei inca de acum , distractie placuta in concediu, numai bine va urez!

Mona imi pare sincer rau pentru situatia prin care treci...cred ca iti este tare greu...si eu ma certam cu Cristi...din cauza lui maicasa...si de cate ori am vrut eu sa plec...si el imi zicea sa-mi bag mintile in cap...
Nu as sti ce sfat sa-ti dau..pt ca nu cred ca cineva stie cu adevarat ce este acolo, in familia ta.
Nu-mi place deloc ce-ti face sotul tau... Cristi nu a facut nici 20% din ce spui tu...si tot am vrut sa divortez... nu accept lovitul de nici o culoare...si daca m-ar face grasa...sau ar zice ceva legat de asta l-as bate eu sa-i treaca..
Sper sa gasesti cea mai buna solutie pt tine si copii tai pentru ca ei sunt cei mai importanti...ti-o spun eu care mi-am pierdut copilasul...
copii nu stiu si nu-si pot da seama de raul pe care ti-l face tatal lor, el poate ramane in continuare tatal copiilor tai...dar tu poti ramane in continuare sotia lui???? De fapt nici macar nu te trateaza asa... Pacat si rusine din partea lui...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Suuuun ce ma bucur ca ai mai intrat! Multumim de urari, va doresc si voua o vara splendida si La Multi Ani pt. Thea (zic si acum, dar o sa mai zic si la momentul potrivit). Foarte frumoasa si ghidusa micuta printesa, si ce mare a crescut!

Edit: vreau sa-ti urez de pe acum LA MULTI ANI SUN, SA FII FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA!

Nati sa va fie de bine vacanta acasa! Imi pare rau de experienta cu alergia! Mateiutul!

Mona nu pot sa-mi imaginez ce e in sufletul tau, dar cum au zis si fetele, aveti nevoie de o clarificare a situatiei intre voi, si la final trebuie luata o decizie pt. binele tuturor. Nu e bine pt. copii sa stai in astfel de mediu... Iti doresc sa-ti fie bine!

Noi am fost ieri la control cu rana din gat, este totul ok, nu mai luam tratament, si intre timp ea a si inceput sa pape foooarte bine!

Acum doarme asa ca fug sa pun niste haine la uscat su sa- mai coc niste legume sa aiba papa de amiaza.

O zi buna va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

multumesc tuturor pt gandurile bune.ma ajuta mai mult decat va puteti imagina!

am tot discutat despre asta,dar el spune ca l bat mereu la cap si ca s a saturat...cand m a lovit,ne am certat pt ca era 22 30 si voiam sa l culc pe codi si cris venea si l trezea si l am rugat sa inchida calculatorul[se uita la un film] si sa l culce pe cris,iar el a spus ca nu l inchide pana nu se termina filmul.m am enervat si i l am inchis eu,el iar si l a aprins ,eu iar i l am inchis si de aici a inceput totul.m a injurat si asta m a enervat si mai tare,asa ca i l am stins de cate ori si l aprindea.nu i am zis nimic,dar am continuat sa i l sting.mi a sucit mainile la spate,m a lovit cu piciorul in picior,eu stateam lipita de sifonier si m a lovit peste cap si m am lovit de sifonier...in timpul asta parca innebunise,ma injura non stop,cum imi permit eu sa i sting calculatorul...poate si eu am gresit ca i l am oprit,dar nu cred ca pt asta tb sa lovesti pe cineva...am avut mainile vinete,iar maica sa cand a venit si m a vazut,ce credeti ca a replicat?''sa zici mersi ca nu ti a dat un pumn,ca asta e invatat de la box,daca se enerveaza nu mai tine cont,da cu pumnul''[sotul a facut box 8 ani]

am mai pus 2 poze pe picassa,una e din ziua in care avea codi roseata aia sub ochi si m am speriat eu.daca ma ajuta cineva,poate pun si un filmulet cu codi cand merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

CAMI,m ai facut sa plang cand ti am citit mesajul...atat de tare ma doare ca sotul s a schimbat de cand il avem pe codrin,mereu imi reproseaza ca nu se poate odihni din cauza lui codrin,ca daca l am facut pe codrin sa ma ocup numai eu de el,ca el nu l a vrut...
bine,asa,il iubeste,iar codi il striga mereu,''mama'' nu a zis decat o data,dar ''tata''spune toata ziua,cu adresa,bineinteles...

insa atunci cand codi plange si vrea in brate,iar eu sunt la bucatarie,il lasa sa planga si urla la mine sa mi fac treburile cand doarme copilul si cand e treaz sa stau numai cu el,ca el vrea sa stea doar cu cris...

si de aici incepe cearta...poate daca as fi mai toleranta si l as lasa sa faca ce vrea,poate nu s ar comporta asa cu mine..dar eu sunt obisnuita altfel,el inainte ma ajuta mult si acum mi se pare pe dos...imi spune ca el nu e femeie sa dea cu aspiratorul sau sa spele vasele,ca el vrea sa stea,nu sa munceasca,sa zic mersi ca imi aduce 20 milioane..asta in conditiile in care lucreaza 24 de ore si 72 sta acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

SUN multumim de urari si va dorim asemenea, concediu placut.
MONA nu stiu ce sa zic ca nu sunt in locul tau si din afara nu se cade sa imi dau cu parerea sa te lumineze Dumnezeu sa iei o decizie buna pentru copii si pentru tine, ca oricum ceva trebuie sa faci nu poti creste copiii in mediul asta, poate totusi isi schimba sotul atitudinea.
Noi am fost la cumparaturi am fost cu mama mea si cu Denisa, a fost ok nu a facut atmosfera acum doarme, apoi papa de pranz .
Asa ca ma duc sa ii pregatesc pranzul.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput