Bucurii de sept-oct 2006 (165)
Raspunsuri - Pagina 17
Monique_new spune:
eunice
multumesc am studiat putin filmuletele de pe youtube, celelalte nu merg tb sa ai cont. O sa incerc si eu , dar imi trebuie exercitii mai statice sa nu topai prea mult prin casa pt ca am sub mine o baba nebuna care imi cheama f des politia la usa, cica am aparate de fitness
si i se misca ei lampa.
tanimaCosmi s-a mai cumintit cat de cat in sensul ca parca a devenit mai ascultatoare, sta mai cumintica in scaunul de masina de ex.este mai ascultatoare, deci zic eu cu timpul le mai trece incapatanarea, asta nu inseamna ca daca este obosita te mai poti intelege cu ea. De ceva timp pronunta clar " s " si e atat de mandra incat repeta cat de des poate cuvinte care incep cu litera asta. Cu " r" mai avem de lucru inca. In rest sunt chiar ff multumita de ea. Ne intelegem " perfect " cum spune chiar ea
.
Alina ma bucur ca v-ati simtit bine in weekend.
Si noi vrem sa ajungem la munte in curand.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

eunice78 spune:
Moni, nu, ca sa accesezi linkurile alea nu iti trebuie cont. Nici eu nu am cont si am descarcat de acolo. Trebuie sa ai instalat pe calculator un program pentru torente, eu am Bitcomet (il instalezi ff usor si repede, 2 min., de pe net, gratuit), dupa care intri pe linkurile date de mine si dai jos in stanga click acolo unde zice download this torrent.
Lexi, sanatate Mariei.
Baietzii mei
mexxa spune:
Mda
am scris un mesaj si Sebi a apasat pe nu stiu ce tata si a sters tot.
Parca incepea asa...Neata fetelor....
In sfarsit am apucat sa imi fac o
. Sunt zombilica...
Asa cum va anuntat Lexi
ieri am reusit sa trimit documentele la Szeged/Ungaria pentru a fi evaluate de un medic de acolo. Sper sa primim un raspuns cat mai curand.
In rest nimic nou...Sebi e tot la fel...
Acusi ma apuc de strans din casa.....azi vine proprietaru si s avada ca am inceput sa ne strangem bagajelu![]()
Inca nu am gasit nimic....maine vom merge sa vedem un apart care e pe langa Spital Budimex.
Yoanna esti fenomenala
ce litere de la tastatura avea imprimate pe fata
Cand te aud ca nu ai somn
....te chem la bucuresti sa faci nopti albe....ca eu deja vad stele.
Am vazut si pozele cu SCUMPELE bucuriile.....ce a mai trecut timpul.
Sebi nu vrea deloc sa stea la poze...se ascunde, isi pune mainile pe fata...numa ca sa nu se vada.
GETY LA MULTI ANI. Sa fii fericita, iubita, implinita si mai ales sa ai parte de multa multa sanatate!!!
Revin.
, mamica lui Bibi cel poznas 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
Am uitat sa zic ca am admirat bijuteriile Lilinei...senzationale
Felicitari
Si multa sanatate bucuriilor bolnavioare.

, mamica lui Bibi cel poznas 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
Monique_new spune:
LEXI sanatate multa
. Sinupret poti sa iei si tu 50 pic/3ori/zi sau pastilute.
euniceacum sunt la serviciu si nu pot sa instalez chiar tot ce vreau eu iar acasa din 2 calculatoare s-a ajuns la performanta de a nu merge niciunul
. Deci m-am rezumat la youtube, am retinut ceva din miscarile de acolo.
Andreea sper sa primesti cat mai curand un raspuns favorabil din Ungaria.
Bafta multa, sa gasiti cat mai repede un apartament ieftin si bun.....a si un proprietar serios.
1 Anisor
2 Anisori

Monique_new spune:
Test de semnatura.....nu cred ca imi place dar sunt in testari.
Am uitat sa va povestesc cum ieri am fost la un party la Mc Donald. A fost super naspa. O gramada de copilasi inghesuiti intr-un vaporas, nici unul nu isi gasea locul, nu aveau nici loc sa se joace, doua dudui care incercau sa fie bagate in seama....am zis ca nu ma mai duc niciodata. Mi se pare cam bataie de joc ...nu stiu sa mareasca spatiul sau sa accepte mai putini copii. Poate am eu pretentii prea mari
.
1 Anisor
2 Anisori
2 Anisori*

yoannamarie spune:
Buna, tuturor!
HRISTOS S-A INALTAT!
Azi e sarbatoare, Nic' nu fac! Voi sta cu burta la soare
si...atat!
Eh...
VISE!!!!!!!
In primul rand, am sanse, reale, de "dat cu barca"
, caci la cat de intunecat e cerul, sigur vine ploaia... si bate si vantul taaare!!! Eh...sunt asigurata...am vant...din pupa!
In al doilea rand... eh...nu mai spun nic'... ati scapat! ![]()
Gety, LA MULTI ANI!!!

Multa sanatate, impliniri si de tot ce iti doresti sa ai parte!
www.floriiniasi.ro/flori-florarie-online/imagini/d_578.jpg" target="_blank">Florile primaverii sa-ti aduca bucurie si iubire in suflet!
O zi superba alaturi de cei dragi!
Monique, sar'mana pentru retete!
Sunt super!!! Am avut si de unde alege...71 la numar...oho... Am ales doua, pentru sot...Salata de pepene rosu si salata de sunca de pui cu pere si struguri (suna interesant, exotic etc...)...urmeaza sa se hotarasca pe care o va prepara! 
Mercic si pentru poze! M-ai luminat!
Pe mess, din pacate, n-am primit nimic...
Mey...ce pot sa mai spun?! De la prima pana la ultima poza am avut senzatia ca vad o poveste... Foarte faine! Si reusesc sa transmita... tot ce e mai frumos si emotionant! Iar voi, sunteti minunati!
Cosmi, e tare scumpa, O adevarata domnisorica in costumasul de baie si nu numai!
Am vazut o familie frumoasa si fericita! 
Xan, itit multumesc, draguto, pentru intentie! 
Alina, mercic pentru toate aprecierile si urare, scumpo!
Esti draguta! 
Cum te mai simti? Sper ca sunteti ok si au trecut toate problemele!
Poze, ceva, de la munte? Mi-ar face mare placere sa va vad! 
Lexi, of!!!
Multa sanatate micutei! Un
sa nu mai faca febra si sa treaca cat mai repede raceala! Valabil si pentru tine! Multa sanatate! 
Andreea, BAFTA!!!!! Cu raspunsul de la clinica si cu apartamentul! Tin pumnii! Va
si va imbratisez! Multa sanatate celui mic!
Ah...las' ca daca vii, in Bacau, de ziua mea... am sa am grija sa ai parte de relaxare totala! ![]()

Xan, Monique, Eunice si restul fetelor care v-ati apucat de tae bo...spor la treaba! 
Va pup, dragutelor! O zi faina in continuare!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
ramomar spune:

LA MULTI ANI GETY!!!

mult noroc si fericire, multa sanatate, multe impliniri si o viata minunata alaturi de familia ta 

Distractie frumoasa si pofta mare la bunatatile pregatite 
desi m-am pregatit de vreo 3 ore sa scriu acest mesaj, abia acum resusesc!
nu-mi mai ajunge timpul, vorba tanimei, as vrea si eu ziua de vreo 30 ore si noapte de cel putin 10!
Multa sanatate bucuriilor bolnavioare!
Vazut si poze cu minunatele noastre printese: Mitzu, Cosmi si Maria

Yoanna simpatica foc fusesi dragutoo
, desi zilele acestea au fost tare stresante la birou, multa muncaaaaa frate
, mi-ai adus zambetul pe buze

felicitari Dianei pentru "iepuras" si lui Victoras pentru ca e baiat mare deja si merge singur!
Roxana, m-am ingrozit la cele relaltate despre patania voastra cu Daria in parc. Bine ca s-a terminat cu bine! 
spor la tae-bo fetele!!! ce bine mi-ar prinde si mie ceva miscare, dar cand oare??!!!!
Alina vrem si poze de la rucar-bran!!! ![]()

mexxa va tin pumnii sa primiti cat mai repede rezultatul de la unguri, dar si sa fie cat mai bun!!! 
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
yoannamarie spune:
Hey!
Revin pentru a posta cateva poze, pentru cine are timp si placere...
Aveti...aici si aici 
Pupici!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
Monique_new spune:
Ramo ar fi bine sa aibe ziua 30 ore dar sa avem si rezistenta necesara
Yoana
multumesc frumos. Ma bucur ca ai ales ceva din retele alea, eu sincer nu am apucat sa le studiez. Iti sta foarte bine cu noul look
, mie mai nou imi plac tunsorile scurte
.Ti-ai schimbat si culoarea daca am observat eu bine. Foarte frumos
. Mitzu o draguta si ea alaturi de mami.
1 Anisor
2 Anisori
2 Anisori*