Bucurii de sept-oct 2006 (165)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Yoanna, super pozele, vad ca iar v-ati gratarit la aer curat!
Mitzu e o scumpa ca intotdeauna si vad ca nu are nicio treaba cu spalatoria auto. Maria mea e absolut terorizata de spalatorie, de fiecare data cand aude ca masina trebuie curatata sau trebuie sa alimentam, primul lucru pe care-l spune e "Nu spalam masina". Mi-a spus o data ca masina nu trebuie spalata deloc, niciodata!
Tie iti sta foarte bine noua tunsoare! De cand tot zic ca merg si eu sa ma tund si nu mai ajung...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Hello! Is anyone here?!

Monique si Lexi, va multumesc frumos pentru complimente si aprecieri!
Mitzu, va , si ea! Va multumeste, deasemenea, pentru complimente!

Monique, spuneai ca te atrag tunsorile pentru parul scurt! Sincer, de-alungul timpului am experimentat : am avut si parul lung, si tuns bob, nuante, fel si fel... (mi-au mai ramas permanentul si rasul...) Si, tot la tunsorile scurte ma intorc...baietesti...probabil ma si caracterizeaza...la cat mi-s de "sarita de pe fix" ...Asta, de acum, e o tunsoare mai "light", sa spunem...si, intr-adevar, mi-am schimbat si culoarea... eu vroiam cu totul altceva, dar a iesit...ce se vede... Ma rog...oricum, urmeaza o retusare... ai mei sunt obisnuiti! Intr-un an, in ziua de 31 decembrie, am ajuns acasa,de la coafor, tunsa periuta si blonda, in conditiile in care am plecat, de la domiciliu, cu plete lungi si negre... Iar, de Paste m-am facut rosu "turbat", sa fiu in ton cu ouale...

Lexi, haioasa Maria, cu ideea de a nu spala masina! Ever!
Bafta, sa ajungi cat de curand la tuns! Ce frizura vrei sa adopti?

Ramo, mercic, scumpo! Las' ca nu-i bai... Mie mi-au trebuit aproape 5 ore sa scriu un mesaj... Am tras si un pui de somn, intre timp...

O seara placuta, in continuare, va doresc!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Xan, te asteptam la subiectul cu tae bo de la Femina intim. Pe langa cele 2 programe pe care, am impresia ca ti le-am trimis, am mai descoperit si altele ff misto.
Va si sa aveti o zi placuta!

Editez ca sa spun fetelor care au adresa mea ca eu nu mai folosesc serviciile yahoo, asa ca am pierdut adresele voastre de acolo. Asta ca asa nu credeti ca nu raspund pe mess sau la vreun mail cu rea intentie.

Baietzii mei

Vaai, musai imi fac timp sa trec pe acolo! Sincer, nu am luat-o prea tare, ca-s varza rau dupa atatia ani de stat degeaba, plus ca mi-e un pic frica sa ma "dezlantui", mai tai din numarul de repetari, inca nu am facut tot programul... doar o parte... Asa, cate un pic. Dar e supeer!! Nenea Billy e cool, imi place, parca incep sa ma simt mai binisor; asa ca, inca o data iti multumesc pentru ca mi-ai trimis programele!
Acum ce servicii folosesti? Cumva alonia, sau altceva?
P.S. O sa ma uit si la link-uri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique_new

eunicemultumesc am studiat putin filmuletele de pe youtube, celelalte nu merg tb sa ai cont. O sa incerc si eu , dar imi trebuie exercitii mai statice sa nu topai prea mult prin casa pt ca am sub mine o baba nebuna care imi cheama f des politia la usa, cica am aparate de fitness si i se misca ei lampa.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Nici nu stiu ce sa fac, sa rad pana pocnesc sau sa
Moni, dar tu nu poti sa o reclami, ca-ti trimite politia la usa degeaba? Las` c-o fac eu pe doamna subiect de banc

Mergi la inceput

Andreea, multa bafta, sper sa primiti raspuns favorabil din Ungaria si sa rezolvati cu apartamentul
Lexi, multa sanatate!! Am vazut o parte din pozele voastre, ce scumpa e Maria! Vad ca-i place sa se joace in nisip. Mai stiu eu pe cineva... Ti-am ramas datoare cu o reteta.
Moni, am vazut pozele de la mare, faine de tot. Am vazut si vreo doua prelucrate, foarte interesant.
Ramo Multumim!
Tanima, asa o zi as vrea si eu
Alina, sa va fie de bine week-end-ul la munte!
Ioana, salatele le va face sotul? Neaparat sa-l pozezi. Ma pun pe vizionat fotografii.

Mergi la inceput

Neatza
Ia poftiti la pasca cu ciocolata!!
Gety, ce tort ai facut de la Amalia? Cum ai petrecut? Asteptam detalii, poze, tort la pachet, etc
Edit: am vazut pozele. Ioana, iti sta tare bine tunsa! Mitzu e dragalasa foc. Coloreaza, bravo ei!
Lexi, am terminat si pozele voastre, ce cuminte e Maria in leagan. Narcisa se da pe burta, ii e cam frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

xan nici eu nu stiu cum sa mai reactionez. De cand eram insarcinata facea pe nebuna, ma suna la interfon imi spunea " diverse porcarii " pana s-a luat un vecin de ea. Eu cu burta mare in 8 luni cica faceam sport in casa si ii miscam ei lustra. Dupa ce am nascut si-a cerut scuze pe motiv ca este si ea batrana si bolnava, are vre-o 70 ani. Bine am trecut peste ce era sa fac. A mai trecut ceva timp si a inceput din nou, de data asta suna la 112 si venea obligatoriu politia la usa. Saracii si aia se cruceau, au amentintat-o ca ii dau amenda etc...balamuc ...ma stie tot blocul de la administrator pana la ultimul vecin. Nu avem ce-i face e bolnavaaaa si batrana, nu ma pot pune la mintea ei.

Yoana mie imi place cum iti sta asa.Eu am aceeasi coafeza de vre-o 10 ani si saraca am zapacit-o, imi las parul sa creasca dupa care ii spun " gata tunde-ma scurt".De craciun ma facusem rosie la par, cand a venit la mine i-am spus ca vreau sa fiu iar suvite bonde asa sa nu se plictiseasca. Deci nu esti singura stai linistita.

Intrebare: cum se procedeaza pentru a le face copiilor analize de sange, pisu, kk sau ce mai avem nevoie ? Se apeleaza la medicul pediatru care da trimitere cu bani sau fara ? As vrea sa-i facem niste analize Cosminei inainte sa incepa gradi sa vedem si noi cum stam si nu stiu cum se procedeaza. Hartiuta aia cu analizele obligatorii anuale nu au ajuns nici pana acum, voi ati primit asa ceva ?

1 Anisor2 Anisori2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Neatza, mamici!

Din lipsa de timp, zic doar atat:POZE

Yoanna, ma simt ok, merci de intrebare! Am vazut pozele voastre: iti sta foarte bine cu parul scurt si Mitzu este o dulcica! La fel, si fetita, Madalina!

Fetelor, va urez un weekend foarte frumos!
Va pup pe toate cu mare drag!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alina, fff frumoase peisaje dar protagonistii si mai si! Off, mi s-a facut dor de mers la munte in Romania!
Tu cum te mai simti?
Felicitari lui Rares ca face atatea puzzle-uri, Maria se straduieste sa faca dar pana la urma tot pe mine ma roaga, ca ea stie ce piesa unde vine, dar nu reuseste s-o aseze corect.
Xandrutza . Nici nu mai stiu cu ce reteta ai ramas restanta!
Maria se simte mai bine, nu a mai facut febra si nici nasul nu-i mai curge, in schimb eu sunt racita coapta, ma doare gatul de moooor si nasul e ca vai de el.
Lunea asta iar avem liber, sunt Rusaliile, deci iar se lasa cu weekend prelungit.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, fetelor!
In Bacau ploua si e friiig...prin urmare, azi ne vom lipsi de plimbarici...
Plus ca m-am trezit cu o usturime, groaznica, in gat, nas infundat...tot tacamul!

Xan, da' te-ai apucat serios de treaba , ai? Bravo! Te felicit!
Multumim pentru complimente!

Aaaa...si pasca cu cicolata...! Ca toata bucatareala ta, dealtfel!

Monique, mercic! Ma bucur sa citesc cum ca nici tu "nu zapacesti" coafezele! Super tare! Vorba ta...sa nu se plictiseasca!

In legatura cu trimiterea pentru analize: din cate stiu, medicul de familie iti poate da, la cerere, trimitere, gratuita, (valabila atat in laboratoarele de stat cat si particulare-functie de fondurile acestora...) pentru tot setul de analize. Pediatrul stiu ca poate da si el trimitere, dar analizele costa, trimiterea fiind valabila doar pentru laboratoarele particulare. Mie, cel putin, pediatri,la care am fost, mi-au dat doar trimiteri, care se platesc 100%. Explicatia ar fi ca nu pot da trimiteri gratuite, pentru ca sunt particulari. Acu' nu stiu, e posibil ca daca m-as fi dus la cabinetele lor din policlinica de stat, sa prescrie si ei gratuit.

PS. Nici, noi nu am primit hartiuta respectiva! Paradoxal...matusa mea care e in Italia, de aproape 5 ani, timp in care n-a ajuns in tara...a primit-o... NO COMMENT!

Alina, minunate pozele! Cat de frumos ati surprins natura! In toata splendoarea ei! Si voi sunteti frumosi si plini de viata! Va felicit! Rares e un scump! La fel si verisoara lui! E scumpica!
omuletul muntelui!
Eeei...dar cat de drag framanta aluatul...micutul gospodar...n-ai treaba cu el!
Am ramas sa vad cate puzzle-uri a facut mititelul! Felicitari! Mitzu nu are rabdare. In schimb, adora sa imprastie piesele prin toata casa...
Mi-ati placut si in poza facuta langa copacul cu magnolii!
Frumos!

Multumesc pentru complimente si apreciere!

Lexi, "bolim" amandoua, sa inteleg? Eh...multa sanatate!

O zi faina in continuare si weekend placut, tuturor!
Va tzuc!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput