Bucurii de sept-oct 2006 (165)
Raspunsuri - Pagina 16
anangel_lexi spune:
M-a rugat mexxa sa va transmit ca azi a reusit, printr-un site romanesc, sa trimita actele medicale ale lui Sebi la o clinica din Szeged. Sa speram ca va primi un raspuns pozitiv cat mai curand posibil!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
xandrutza_76 spune:
Buna. Am intrat un pic...
Sanatate multa Mariei si lui Darius!!
Lexi, multumim pentru vestile despre Andreea. Sa fie intr-un ceas bun!
Ma pun pe vizionat poze, ale tale, mai am si o restanta la Moni.
Monica, ma bucur ca ati reusit sa ajungeti la mare. Tare haioasa a fost Cosmi, si acum rad.
Ioana, haioasa ai fost si tu cu biroul
Imi pare rau ca nu am fost on la timp, sa te ajut cu salatele, bine ca ti-a raspuns Moni.
A, uitam, de azi fac tae-bo! Ii place si Dianei.
xandrutza_76 spune:
Gety, la multi ani! Sanatate, fericire, si multe realizari frumoase, pe plan personal si profesional! Si, de ce nu, un bb2 ![]()
FLORI pentru tine.
GETY spune:
Xandrutza, multumesc pentru urari.
Deocamdata nu pot sa va servesc decat cu o
, abia de acum inainte merg sa fac niste cumparaturi. Vreau sa fac un tort de pe site-ul Amaliei si o rulada aperitiv, sper sa-mi iasa.![]()
Asa ca... tineti-mi pumnii!
Asa creste Maria Diana
eunice78 spune:
Gety, La multi ani! Sa fii sanatoasa si iubita! Sa ai parte numai de bine! Spor la bucatareala.
Xan, te asteptam la subiectul cu tae bo de la Femina intim. Pe langa cele 2 programe pe care, am impresia ca ti le-am trimis, am mai descoperit si altele ff misto.
Va
si sa aveti o zi placuta!
Editez ca sa spun fetelor care au adresa mea ca eu nu mai folosesc serviciile yahoo, asa ca am pierdut adresele voastre de acolo. Asta ca asa nu credeti ca nu raspund pe mess sau la vreun mail cu rea intentie.
Baietzii mei
Monique_new spune:
Getyy La Multi Ani !!!!!!!!!!!

sa fi sanatoasa si fericita.
Yoana ti-au folosit retetele de salate ?Sper ca au ajuns.
Mai fetelor unde ati gasit voi tae-bo?
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

princess spune:
Buna dimineatza, mamici!
Gety, La Multi Ani, draga mea! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele, inclusiv cea cu BB 2!
Spor la bucatarit! Distractie placuta!
Am vizionat cu mare placere pozele cu Papuselele noastre dulci Mitzu, Cosminuta si Maria! Tare frumusele fetite avem in gasca! Adevarate domnisoare deja! 
De asemenea, am vizionat creatiile tale, Lilina! Sunt absolut superbe! Felicitari! Cum de ai atata rabdare? Ma gandesc ca sunt tare migaloase!
Multa sanatate puisorilor bolnaviori: Mitzu, Vladut, Darius, Sebicut, Maria (sper ca nu am omis pe nimeni).
Yoanna, draguta, ai un talent la scris si la povestit... esti tare haioasa si citesc cu mare drag postarile tale! Un blog, ceva? ![]()
Roxana, Doamne ce sperietura ai tras cu Dariutza! Bine ca s-a terminat asa! Felicitari pt Victoras cel istet!
Noi am fost in weekend pe culoarul Rucar - Bran. Vremea a fost superba, iar peisajele... de vis!
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
tanima_i2002 spune:
Gety
Sa fii sanatoasa, iubita si fericita. Sper si iti doresc sa iti cante Maria primul "la multi ani".
Nici Rares nu spune f multe consoane: r, s, f, v, j, z...Nu prea inteleg nici eu ce zice cateodata desi are aproape un an de cand vorbeste in fraze.
Eu vreau ziua de 30 de ore si noaptea de inca 10. Si mai vreau sa il domolesc pe Rares putin ca nu mai poooooot, ne dispera cu incapatanarea: "vreau acum, tu nu pricepi?" (citat din dorintele lui fi-miu)
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
eunice78 spune:
Moni, uite aici, le descarci cu bitcomet.
http://www.demonoid.com/files/details/1488520/775222/
http://www.demonoid.com/files/details/1420118/6201776/
http://www.demonoid.com/files/details/301040/775222/
Sunt destule antrenamente, ai de unde alege.
Sau, ca sa iti faci o idee, gasesti si pe youtube. De ex, pentru abdomen uite aici
http://www.youtube.com/watch?v=sgGNBue6gXg
Xan, astept cu interes
, sa descarci filmul de la al treilea link / cu extreme tae bo, si sa imi spui parerea ta de profesionista in ale sportului.
Baietzii mei
anangel_lexi spune:
LA MULTI ANI GETY!!! Sa ti se indeplineasca toate dorintele, mai ales cea cu 2 liniute!

Maria a facut iar febra de dimineata, dar cu nasul parca ar fi ceva mai bine. Oricum azi nu am mai putut sa raman acasa, din pacate. Acum ma incearca si pe mine raceala. 

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet