Bucurii de sept-oct 2006 (165)
Raspunsuri - Pagina 15
anangel_lexi spune:
Martha, multa sanatate lui Darius! Eu de Tussin stiu doar in forma de pastilute, pentru adulti.
Avem cateva pose noi, incepand cu asta pentru cine are chef si placere.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
yoannamarie spune:
Buna, fetelor!
Mey...cand am spus ca sunt intr-o dunga...n-am glumit....
Nu, nu... Am deschis computerul pe la orele 14.30-15.00, in intentia de a posta pe topic si...uite cat e ceasul... si eu abia tastez primul rand... Pai cum Doamne (?!)...daca am adormit in fata monitorului... Asa, ca o baba senila...! Am facut ochisori (draga de mine...ca-s micuta si neajutorata...) acu' 10 minute si...am o moaca de am speriat copilu' din dotare... Abia ce s-a trezit si ea si... era sa readoarma instantaneu... Juma' de fata imi e turtita ca o clatita si rosie ca racul (biroul neted si fara cusur...sa traiasca!). Iar coama mea divina...pletoasa in urma cu ceva zile, raschetata la cativa cm, azi...(v-am spus ca m-am tuns, nu?!) arata ca dupa bombardament... Imprastiata in toate "directiile cardinale".... M-oi fi scarpinat cu grebla, in timp ce dormeam?!
...de arata asa...caci, nu pot sa-mi explic...aceasta atitudine revoltatoare...
...Sa nu mai spun cat sunt de intepenita si ca, primul lucru pipait a fost...partea dorsala (va rog sa ma scuzati...
) caci nu o mai simteam integrata... E, inca, acolo dar ..."locatia" e rosie si dungata...de parca is zebra in devenire... De la scaunul pliant, de lemn lacuit...am capatat modelul... Cred ca m--au ajuns "urarile" soacra-mii...
Caci de la ea is cadou, scaunele (mai am vreo 5...) In rest, numai de bine de ea...
! Pai...da...daca n-am "scaun directoricesc" d'ala de piele, cu masaj etc... I-am spus sotului...da' mi-a spus ca scaunele de la "mami" lui, ce au?
Ca ni le-a dat cu drag...
Ma rog...
Acum, in timp ce tastez stau pe o perna cat juma' de camera... da' ma gandesc sa-mi pun una si pe birou...pentru orice eventualitate!
Ma duc sa-i dau fii-mii o gustarica, dupa care citesc din urma (recitesc...) si postez... Asta...daca nu adorm, iar!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
anangel_lexi spune:

Yoanna, esti totalaaaaa!!!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
yoannamarie spune:
Am revenit...dupa ceva timp...intr-adevar...
Da'...n-am mai adormit... Pe cuvant!
Am avut de pregatit cina, facut dus la copil, administrat pastile la sot (ca e racit...in continuare...
) si... Eh...de cand sunt casnica...am sarcini importante de indeplinit...
...
Acum am alta problema... n-am somn!
M-am foit, pana acum, in pat de numa'-numa'... Am renuntat la pat si am luat casa, in primire...
Ma uit la sot cum le
de zor...fii-mea, la fel si, eu ma balangan de colo-colo, ca o.............do...amna, ce sunt!
![]()
Sou...(cunosc, cunosc...fara conjunctia "deci" la inceput de fraza...
) da... asa-mi veni acu'...si e si "pi ingleza"... la ceas tarziu, in noapte...
Lexi,
! Am vazut pozele cu micuta domnisoara!
Mey...are un zambet ce ma lasa...fara cuvinte! Am vazut ca face si "gropita" in obrajor...
Suuuper dulcica!
Mi-au placut si lacusorul si locul de joaca... Chiar am admirat si nisipul, cat de fin e si ce culoare interesanta are... Asa da...loc de joaca!
...mi-a placut raspunsul Mariei!
Vezi, ca alta data sa nu mai pui intrebari... retorice...ca exista raspuns si pentru ele...ok?!
![]()
Bafta cu ce ti-ai propus...Sa dea Dumnezeu sa rupi gura targului...si sa prosperi in acest bussines! Da'...de ce peste doi ani?! 
Ah...sa nu uit...mercic, draguto!
Vin, la tine...da' sa ma ia Xan cu ea in pachet, ca mi-i teama sa zbor singurica...iar, masina, nu stiu sa o conduc...![]()
Andreea, nu stiu ce sa mai spun! Decat, multa putere, scumpii mei, incredere, intelegere si multa, multa sanatate! 

Roxana, multumesc, draguto, pentru complimente si, pentru ca ai avut placerea si timpul sa vezi pozele!
Ai dreptate cu paharele...Fapt pentru care, nici eu nu le las pe mana fii-mii, mai mult de "un cioc" de "La multi ani!"si cateva guri de suc!
Spor la
! Iti doresc sa ajungi la rezultatele pe care ti le-ai propus! Si, Victoras sa ramana la fel de intelegator si, chiar sa faca galerie... ![]()
Ce ai facut cu examenul la "arta fotografica"?
Super tare, faptul ca ai urmat aceste cursuri!
Bafta, in continuare...Poti face cariera, mai ales ca ai spus ca-ti place!
Xan,
! Mercic! Sanatate si puiutilor tai! 
Ca sa vezi...cum l-ai ratat pe dom' Mihai Petre...
Daca l-as avea pe el profesor...m-as apuca, si eu, de dans de performanta... as face si tae bo, si sarituri in maini, sfoara (niciodata nu mi-a reusit...) etc...Glumesc...
sau... shhhhhh!!!! ![]()
Ca veni vorba, spor la
!
Martha, mercic! Multa sanatate si voua! De Tussin, nus' ce sa spun... N-am folosit... Noi am ramas pe Stodal! Asta ne-a prescris medicul! Atat cel de familie cat si pediatrul (caci, ieri, n-am rezistat si am mers si la pediatru sa o vada pe fii-mea...)Tuseste si micuta mea, in special cand doarme...
Draguta de ea...mi-e asa mila! Of! 
Lilina, multa sanatate micutului! Nasol cu tusea asta! 
Te felicit, inca o data pentru bijuterii! Am aruncat, iar, o ocheada pe site... Sunt superbe! Sunt create, toate, de tine? Sau, mai colaborezi si cu altcineva? Oricum, super tare aceasta ocupatie! 
Va pup, dragelor, pe toate! Ma car la somn...ca, parca, parca...
Daca nu...ma instalez cu moaca pe birou si...astept "intamplarea"! ![]()
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
( 5 septembrie 2006 )
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, azi ofer eu cafeaua!
M-am trezit sa merg la servici dar am hotarat brusc sa nu ma duc, pentru ca Mariei de ieri ii curge nasul ca o cismea. Asta nu ar fi o problema grava, problema grava e, din nou, inecatul si vomitatul. Ma aduce la disperare... Ma uit la parintii de aici cum isi lasa copiii cu mucii taras (scuzati expresia, dar asta e realitatea) fara sa-si faca probleme, deci e clar ca nu au toti episoade din astea de inecat cu mucisori si sufocat + vomitat ca altfel nu cred ca parintii ar mai sta asa relaxati. Azi-noapte Maria a facut si febra si n-am inchis un ochi niciunul din noi. Tot se chinuia sa respire si nu reusea...Ufff. Sunt chiauna, scriu mesajul asta si ma duc iar la somn, cat s-o mai putea.
Yoanna, multumim de complimente!
Cat despre culoarea nisipului pot sa spun ca stancile de aici din zona sunt toate rosii, din gresie parca, prin urmare si nisipul, pamantul sunt la fel...
De hobby am zis ca ma apuc peste 2 ani pentru ca atunci Maria va fi deja obisnuita cu gradi si visez sa am mai mult timp liber... Dar parca vad ca sunt doar vise.![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Monique_new spune:
Neata. Lexicut merci de cafea
. Imi pare rau ca Maria a racit
. De ce nu incercati cu Sinupret la noi merge f bine, e adevarat ca are un gust destul de nasol dar in cazul nostru nu este o problema, Cosmi ar bea toata sticluta. Am vazut pozicile voastre
.
Yoana m-am apucat de scris pe forum mai mult din vina ta
.....m-am stricat de ras 

la faza cu adormitul cu capul pe birou.
Lili pupam Vladone.
Xan felicitari pentru primul dintuc 
.
Despre noi : la serviciu este un mare balamuc, vor sa bage o parte din personal in somaj tehnic pe perioada de vara...in fine nebunie totala.
In weekend am fost la mare, vreme destul de buna pentru perioada asta a anului, ne-am si bronzat putin, Cosmi a fost foarte inacantata a stat numai la malul marii cu picioarele in apa. O parte dintre voi ati vazut si poze
.
Faza cea mai haioasa a fost cand Cosmi a vazut un baietel dezbracat
: a facut ochii mari si a spus " tatiii uite baietelul nu a fost cuminte, a tras de pasarel si s-a facut mare " 
De atunci daca ii spun sa nu mai umble desculta, in fundul gol prin casa sau ii explic ca trebuie sa spalam funduletul sa fie curata aduce aminte de baietelul de la mare care nu a fost cuminte si i-a crescut pasarelul
.
Va urez o zi minunata
.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

yoannamarie spune:
Buna, fetele!
Hop si eu...sunt fresh...ca o varza murata si acra...da' acra rau... M-am trezit dimineata, la 8, dupa o noapte de "frecat menta"...excesiv...
a trebuit sa-i recoltez Mariei, o proba de urina, pentru ca sa o duca sotul la analize... Mi-a prescris pediatrul sa-i fac un sumar...sa n-aiba infectie urinara... In fine... fii-mea, urla ca vrea afara, eu vad ca prin fundul unui borcan...totul in ceata si la patrat... buuuuna zi...
M-a mai anuntat si sotul, cum ca s-a inscris la un concurs de gatit... Ceva cu sv. lui... E o poveste lunga, in fine.. Si, m-a rugat sa-i caut o reteta de salata...ceva mai deosebit, mai exotic mai nush' cum...ca-mi venea sa-i zic vreo doua... de-i taiam tot elanul...Da'...noroc ca mi-s fata buna.... (si modesta...
)...
Fetele, care aveti idei, la ora asta si retete interesante, va rog sa ma ajutati...Poate ii gasesc ceva...ca ma streseaza din 10 in 10 minute, cu telefonul....
Xan, fac apel si la tine, scumpo! Daca ma auzi! 

Lexi, mercic pentru cafea! Desi nu servesc, de obicei, asta a venit la fix... Plus ca are si un soare vesel...mmmm....m-a bine dispus!
Imi pare rau ca si Maria e bolnava! Multa rabdare, tie, si multa sanatate micutei!

Ah...sa nu uit...si visele pot deveni realitate!
Bafta!
Monique, cat ma bucur ca-s vinovata de faptul ca ai scris!
Ma bucura postarile tale! 
Nasoala situatie la tine, la jobb. Of...mama ei de criza!
Urat moment!
am intrat pe contul comun...dar n-am reusit sa vad pozeele...Nus'
de ce...in ce folder sunt puse? sau...la cat mi-s de chiauna acu'... 
Ce fruuuuuumos! Ati fost la mare! Vreaaaaaaaau si eu!!!!!!!!
Unde ati fost? In ce statiune? Ce preturi sunt pe litoral, anul acesta?
!!!!!!!! Super haioasa si scumpa, Cosmi!
Abia m-am putut opri din ras... "Super" remarca si concluzie! 
Gata...ca iar imi cade capul pe birou...Ma duc sa-mi hranesc odrasla
si poate...facem putin nani, dupa!
O zi faina, tuturor!
( 5 septembrie 2006 )
Monique_new spune:
Yoana 
ti-am trimis un mail cu retete de salate, le am de la Lilina. Poate ii folosesc sotului.
POZE MARE uite pozele daca asta cautai, nu erau pe mailul comun, ti le trimisesem pe mess dar poate nu au ajuns.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

GETY spune:
Monique_new, tocmai voiam sa scriu ca nu am vazut nici pozele voastre la mare, nici ale lui Lexi. Si apoi am inteles de ce...
Acum le-am prins si ma pun pe vizionat. Ati fost in Mamaia? Ce vreme buna ati avut!
Am citit de copilasi bolnaviori. Multa sanatate tuturor!
Eu Sinupretul i-l dadeam Mariei intr-o lingurita cu miere, ca de felul lui este amarui si Mariei nu-i placea.
Am o stare mai nashpa, maine este si ziua mea de nastere si nu-mi place, imi aduce aminte ca a mai trecut un an... Sper sa treaca...
Maine sunt acasa.
Yoanna, m-am distrat foarte tare cand am citit postarea cu dormitul pe scaun in fata calculatorului. Ori adormi repede, ori erai tare obosita!
Mexxa, poate dati de capat problemelor la urechiusa lui Bibi. Si eu cred ca ar trebui incercat in strainatate.
Am citit si de patania Roxanei01 cu Dariutza. Doamne, prin ce stres ati trecut!
De acasa nu prea am timp sa va scriu. Maria vrea tanti, adica se uita la filmuletul Veronica din 1972 (nici nu eram eu nascuta) si de care nu se mai satura.
Nu poate pronunta "v", "r", "l" si inca vreo 2. In schimb recunoaste culorile. La culoarea "verde" zice "uede".![]()
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Multumim de aprecierei!
Monique, pai si eu ii dau Mariei Sinupret imediat cum incepe sa-i curga nasul. Am inceput sa-i dau de aseara. Eu i le pun in lapte, ii dau de 2 ori pe zi cate 20 de picaturi.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute