Bucurii de sept-oct 2006 (165)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna! Raspund intre doua tavi de briose
Multumim pentru urarile de sanatate! Mai avem ceva muci, dar suntem ok.
Mezina are primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Sal'tare! Am revenit...trista! Fii-mea, tuseste de numa'-numa'... A luat-o de dimineata...da', am crezut ca s-a inecat cu piscot sau o gurita de apa... Dar i-am dat, preventiv, Stodal... Si, se pare ca, intr-adevar e alta cauza pentru care tuseste... Am sunat, acum, la medicul de familie...si la 19.30 ma duc sa o vada...Sigur o baga pe antibiotic... Nu pot sta pana maine dupa-amiaza cu ea (cand ar putea pediatrul sa ne primeasca...), in stadiul in care este...

Lexi, ! Multumim pentru urari, pentru vizionatul pozelor, pentru aprecieri! Eheee...am mai spus eu...ca daca s-ar intalni fetele noastre s-ar intelege de minune... Iti dai seama ce pereche ar face, nazdravanele?

Felicitari pentru weekend-ul prelungit.... Si, vorba lui Xan, ne primiti si pe noi? Azi, aici e frigut, cerul innorat, bate si un vant rece... Si mie imi place caldura, soarele! Cat mai cald cu atat mai bine!

PS. Am citit, in urma cu ceva timp, cum ca, daca vreau parola contului comun, sa o cer de la tine, pentru ca tu esti "detinatoarea absoluta"! De mult, tot vreau sa te rog sa-mi spui "codul de acces" pe mail-ul comun...si, mi-am adus aminte cand am citit raspunsul Xandrutzei! Asa ca...te rog...si-ti multumesc!

Roxana, dragii de voi! Nu pot sa-mi imaginez prin ce ati trecut, ieri! Pentru ca ma iau, pe mine, caldura si tremuratul...daramite pe voi! Of! Bine ca ati gasit-o, pe Daria, la timp si ca totul s-a rezolvat cu bine!
Il felicit si pe micutul fratior pentru mers!

Xan, hai la Bacau si te servesc.. Sau facem schimb...imi dai o briosa...ca m-ai lasat ... Si, eu iti dau cati ardei vrei... Am destui... Plus ca, s-a anulat masa pentru prieteni...intrucat trebuie sa ma duc cu micuta la doctor......of! ca iar m-apuca!

Felicitari micutei Diana pentru primul ! Sa-l stapaneasca sanatoasa! Si...la cat mai multi!

Martha, multa sanatate lui Darius!
Bafta cu lista de la gradi'!

O seara placuta, tuturor!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna seara gagici

am si eu un minut de pauza sa va citesc un pic

mexxa, multa sanatate lui sebicu si sa stii ca ma gandesc zilnic la voi multa bafta in gasirea unui alt apartament, am citit ce ati patit cu proprietarul de la apart.unde stati acum.aaa si La multi ani sotului, sa fie sanatos.

roxa, vai ce sperietura ati tras cu Dariuta si eu am patit o data cu Vlad insa l-am gasit repede, dar pret de un minut am crezut ca mor pana l-am gasit

la multi ani sarbatoritilor de C-tin si Elena. multa sanatate

itzyshor - i miss you, de cand cu margelitul, nu mai am timp de nimic, abia astept sa veniti

Vlad e bolnavior, tuseste, mai rarutz, dar tot a trebuit sa ii dau siropele de tuse, in fine, tot weekendul am stat in casa cu el.

cam atat, fug rapid la nani ca sunt rupta de somn
va pup pe toate

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Itzy, spuma de-aia alba de ambalaj (ca am cumparat un aer conditionat in perioada aia si l-a invatat tac'su sa-si faca precum Mr Bean colti albi in nas ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare...intru putin pe fuga....am reusit si am terminat scrisoarea medicala aseara...azi mai fac ultimele corecturi.
Sebi tot cu febra o tine.Azi noapte a ajuns imediat la 39...si pana a urma a cedat cu novocalmin.
Maine mergem la spital sa vedem ce zic medicii....oricum nu mai accept inca o operatie.
Simt ca ajung la capatu puterilor.....

Va pup

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra

D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Xandrutza, felicitari Dianei pentru primul dintisor. Sa dea Dumnezeu sa ii iasa toti repede si fara dureri!
Roxana, scuze, ieri am fost asa de impresionata de povestea ta cu Daria incat am uitat sa te felicit pentru faptul ca Victor merge singurel! Felicitari!
Lilina, oooo, lume noua! Ma bucur ca mai dai pe la noi, ne e dor de tine! Multa sanatate lui Vladone! Iar tie felicitari ca te tii de hobby-ul tau. Eu mi-am anuntat sotul ca peste vreo 2 ani asa, am de gand sa ma inscriu la un curs de croitorie, sa invat sa trag la masina plus ca vreau sa ma perfectionez in ale crosetatului. Si apoi sa te tii ce lucrusoare faine o sa fac, o sa rup gura targului.
Mexxa
Yoanna, ti-am dat PM! Te astept cu mare drag pe la noi, la fel si pe Xandrutza cu toata trupa
Din ciclul "perlele Mariei" citam una de-aseara: se uita la desene. La un moment dat imi spune:
- Uite mami, Goofy se uda cu apa!
- Da, vad, cu ce altceva ar putea sa se ude decat cu apa?
-Cu dushul!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna, fetelor!

azi m-am tuns scurt. vroiam o schimbare si acum o am. inca nu stiu ce sa zic, imi place, dar nu prea sunt eu...

Ioana, vazut pozele. tortul ala arata senzational! draga mea, eu n-as indrazni sa las paharele alea undeva in apropierea dariei, as ramane sigur fara ele in cateva zile! cat despre sarbatorita, o frumoasa dansatoare!

eu mi-am luat un dvd cu tae bo si incerc sa fac macar o data la 2 zile o ora de gimnastica. asta la pranz, cand doarme victor. ieri s-a trezit cand mai aveam 20 min. l-am luat langa mine, l-am pus pe canapea si i-am dat cateva jucarii. era absolut vrajit de cum ridicam eu piciaorele si topaiam pe aici, asa ca am putut sa-mi termin ora.

Mexxa, sunt de acord cu tine ca nu mai tr sa accepti alta operatie. nu stiu, cred ca solutia voastra este o clinica din strainatate. acum cel mai bine este sa afli care te-ar putea ajuta cel mai mult.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana01

eu mi-am luat un dvd cu tae bo si incerc sa fac macar o data la 2 zile o ora de gimnastica. asta la pranz, cand doarme victor. ieri s-a trezit cand mai aveam 20 min. l-am luat langa mine, l-am pus pe canapea si i-am dat cateva jucarii. era absolut vrajit de cum ridicam eu piciaorele si topaiam pe aici, asa ca am putut sa-mi termin ora.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mi-aduc aminte ca si Narcisa era fascinata de lucrul picioarelor, cand faceam eu ceva aerobic; buna treaba, am si eu un cd cu tae-bo de la Eni, ma apuc. Sa stea cuminti fetele A, si sa scap de burta

Mergi la inceput

Buna! Is pe aici. Na ca ajunse caravana dansului la Suceava si eu nu pot iesi din casa Avem in dotare niste muci. Eh, poate la anu`
Andreea, multa sanatate lui Sebicu! Sper sa-i dati de capat, totusi. Of, atatea operatii si parca degeaba
Ioana, sanatate lui Mitzu! Amanam ardeii/briosele, pana se insanatosesc copiii
Lexi, ioi, ce bine; ma pun pachet la avion si-am plecat spre tine Frumoasa perluta Mariei!
Lilico, ma bucur ca ai intrat un pic!! Miss u! Sanatate lui Vladone!
Cata, tu cum te mai simti?
P.S. Multumim pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Yoanna, Lilina sper sa scapati de tuse si noi tot cu tusea ne luptam de mai bine de o saptamana si nici un rezultat, de azi trecem pe zyrtec si flixotide
Apropo, tussin a folosit cineva? ni s-a recomandat si nu il gasesc nicaieri

Mergi la inceput