Bucurii de sept-oct 2006 (165)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Andreea, fac azi un mail cu poze si-l trimit; pana deschid eu mess-ul... mai trec cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata.

pentru doamne.

Noi de azi am inceput sa cautam apartament....am o stare super aiurea. Sebi azi noapte mi-a facut febra si plangea de nu stiam ce sa -i mai fac....dupa ce sa calmat am vazut ca a inceput sa curga urechea si sa miroasa putin.
Am sunat de dimineata la spital dar medicu nu e pana miercuri. O sa incerc sa il tin cu antitermice pana miercuri....sau in caz ca nu merge vom merge acolo la alt medic.

Mie mi sa umflat partea dreapta de la o masea...cred ca am facut un abces ceva...nici nu stiu.Si ma doare rau rau rau

Si azi mai este si ziua sotului...insa el este plecat si vine abia maine.

va pup si o saptamana cat mai buna!!!!

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra

D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna, fetelor!

andreea, imi pare tare rau de voi, cu sebi, e incredibil cu nu reusiti voi sa va puneti pe picioare.

despre noi: ieri am pierdut-o pe daria in parc la titan. a fost cumplit. eram si eu si sotul meu. sotul meu era cu victor in brate, iar pe mine m-a intrebat o mamica la ce gradi am inscris-o pe daria. eram langa daria, la 1 m de ea, i-am spus mamicii la ce gradi si cand m-am intors cu fata la daria nu mai era langa mine. cred ca a durat mai putin de 30 sec. nu m-am impacientat, ca trecuse prea putin ca sa dispara, am strigat-o, dar cand am vazut ca nu mai era nicaieri parca am innebunit. o strigam si nu era nicaieri. plus ca era extrem de aglomerat si orice fetiota cu pantaloni roz mi se parea ca e ea. am inceput sa alerg prin parc strigand-o, sotul meu l-a pus pe victor in carutz si o cauta si el. eram in fata parcului, pt cine cunoaste zona. eu am fugit la bodyguard sa dea prin statie ca am pirdut-o si i-am spus sotului meu sa mearga in spatele parcului, unde o mai dam pe daria la un carusel. nu prea credeam ca a ajuns asa departe singura, dar nu stiu ce m-a facut sa-i zic asta. in mom in care o dadea bodyguardul pe statie si se pregateau sa se uite la inregistrarile camerelor de luat vederi m-a sunat tudor ca a gasit-o la iesirea din spate a parcului. mai avea 2 m si iesea total din parc, direct pe strada si mai departe intr-o padurice. caci dupa acea padurice parcasem noi masina. dar Dumnezeu stie daca nu dadea vreo masina peste ea sau se ratacea in paduricea aia. ce sa zic, Dumnezeu ne-a ajutat ieri si ne-a dat un semnal. eu in min alea nici nu aveam aer sa respir. parca nu era adevarat, parca era un cosmar incredibil. aveam impresia ca totul se prabuseste si ca eu nu mai tr sa exist.

daria era f relaxata, nu si-a dat seama de nimic. i-am spus doar ca am fost ingrijorata si ca e bine sa nu mai plece fara sa ma anunte, ca mama se sperie rau. m-a luat in brate si m-a pupat.

in rest, ea a facut stomatita dupa operatie, asa ca acum tratam asta. cam atat.

victor inca nu doarme noaptea si ne termina, dar este un copil extraordinar. are 11 luni fix si merge singur deja, este f vioi si rade tot timpul.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Buna. dragutelor!
Mai e cineva p'aci?!

Raportez un weekend cu iesiri la padure, gratar, beute (cu masura...)... de rece si, relaxare totala !
Sambata spre duminica, pe la unu jumate noaptea- dimineata,ma rog, m-a apucat un chef de gatit de numa'-numa'... Am ajuns acasa de la aer curat, pe la 11 jumate, caci, ne-am urnit mai tarziu spre gratar. Pana i-am facut dus fii-mii, pana am facut si eu dus etc...s-a facut 1 ceasul... si cred ca dusul m-a energizat.... ...Sotul a crezut ca am glumit cand i-am spus Noapte buna si ca ma car in bucatarie sa gatesc... Si...am facut ardei umpluti si bors cu perisoare... Stiu...sunt intr-o dunga......Ieri, am fost subiectul de amuzament al zilei...Iar, azi, am invitati la masa...caci, mancarea trebuie probata...

Itzy, multumesc, Sincer?! Am pus pozele in Picasa...gandindu-ma la tine...
Ai maaaaaaaare dreptate si cu fetele...Copii fidele ale sotilor! Eh...eu, inca mai sper ca poate ca viitorul bebe va semana numai si numai cu mine... Ca altfel... ... Glumesc...sanatosi sa ne fie, copiii, caci e cel mai important!

Xan, multumesc pentru aprecieri!
Multa sanatate Dianei!
Si, dupa cum spunea si Itzy, chiar ca ai rarit postarile pe forum! Iti simt lipsa pe forum!

Ah...mey, dragutelor, Itzy si Xan, va multumesc pentru gest. Pentru ca ati avut placerea (si timpul...) sa vizionati si pozele postate de mine! Va

Andreea, offffff! Imi pare atat de rau sa aud de starea lui Sebicu....... Multa sanatate si sper sa nu fie ceva grav! Offff... cate probleme aveti acum si cu apartamentul....Multa bafta, putere si intelegere!

La multi ani si sotului!

si restul fetelor! O saptamana frumoasa tuturor!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
In primul rand la multi ani cu intarziere celor care si-au sarbatorit onomastica de Sf. Constantin si Elena! In special la multi ani lui Mitzu, Dariutei, lui David Constantin Marian, lui Dorian Constantin si mamicii Elenia!
Roxana, groaznica patania cu pierdutul Dariei, cred si eu ca ai murit si ai inviat. Slava Domnului ca s-a terminat cu bine!
Yoanna, sa va fie de bine petrecerile. Ma bucur ca v-ati simtit asa de bine! Am vazut si pozele, Mitzu e o scumpa si o frumoasa si pare mereu pusa pe sotii, ca fii-mea.
Mexxa, la multi ani sotului! ii doresc in primul rand multa sanatate. Cat despre problemele pe care le aveti, nu mai stiu ce sa mai spun...
Xandrutza, multa sanatate Dianei!
Elenia, felicitari pentru un baietel asa cuminte!
Eu am avut un weekend prelungit asa ca nu am mai apucat sa intru. Nu am facut mare lucru, doar curatenie, gatit si stat cu copilul, dar a fost frumos. Ne-am topit de caldura, avem 32 de grade in casa, dar nu ma plang, sper din suflet sa tina vremea asta cat mai mult.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monica, multumesc pentru pozele de la mare, sunt superbe! Cosmi e dulce si vesela si zambareata ca intotdeauna!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mexxa, bafta la gasirea unui apartament cat mai bun si mai convenabil
Sanatate lui Sebi!
La multi ani sotului si toate cele bune!

Azi am fost sa ne inscriem si noi la gradi, ramane de vazut daca o sa fim si pe lista de inscrisi

Va pup pe toate..acum ma pregatesc sa plec la dr cu baiatu ca suntem iar bolnavi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Monica, multumesc pentru pozele de la mare, sunt superbe! Cosmi e dulce si vesela si zambareata ca intotdeauna!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Inseamna ca trebuie sa intru pe mail... Sa le vad si eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mexxa

Buna dimineata.

pentru doamne.

Noi de azi am inceput sa cautam apartament....am o stare super aiurea. Sebi azi noapte mi-a facut febra si plangea de nu stiam ce sa -i mai fac....dupa ce sa calmat am vazut ca a inceput sa curga urechea si sa miroasa putin.
Am sunat de dimineata la spital dar medicu nu e pana miercuri. O sa incerc sa il tin cu antitermice pana miercuri....sau in caz ca nu merge vom merge acolo la alt medic.

Mie mi sa umflat partea dreapta de la o masea...cred ca am facut un abces ceva...nici nu stiu.Si ma doare rau rau rau

Si azi mai este si ziua sotului...insa el este plecat si vine abia maine.

va pup si o saptamana cat mai buna!!!!

Andreea, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra

D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Andreea, sper din tot sufletul sa se termine perioada asta grea, prin care treceti de atata timp! Ii doresc multa sanatate lui Bibi! Sper sa nu mai faca febra. Tu cum te mai simti acum? Te mai doare?
Sper sa gasiti si un apartament cat mai curand.
La multi ani sotului, sanatate, bucurii si multe reusite! De orice fel!
P.S. Am trimis un mail, cu poze. Sper sa fie ok. Am trimis pe ambele adrese, nu stiam care e buna...

Mergi la inceput

Roxanica, prin ce momente cumplite ati trecut! Asta e una din marile mele fobii; bine ca s-a terminat totul cu bine Felicitari lui Victoras pentru mers
Lexi, da, ma mut la voi, la 32 de grade; la noi sunt doar 20 si bate un vant rece...
Ioana, mi-ai facut pofta de ardei umpluti! Las` ca-s buni si facuti noaptea. Sau dimineata devreme
Martha, succes la gradi! Sper sa fiti pe lista. Si multa sanatate!

Mergi la inceput