Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Lala mare, Lala mica, multumim, va si eu.
Operatia care se poate face este implantul cochlear - rezervat insa celor care au auzul afectat in proportie > 85%. Aparatele auditive permit nervului auditiv sa lucreze, sa primeasca stimuli etc, in timp ce implantul cochlear este pentru cazurile in care aparatul auditiv nu este suficient.

Doctorul era plin de speranta ca in 10-15 ani se va descoperi ceva, un tip de interventie de refacere a nervului auditiv sau a cililor care preiau sunetul din ureche si il transmit catre nerv.

Acum cautam aici pe forum un subiect rezervat copiilor cu hipoacuzie, dar nu am gasit nimic. Decat o info ca in Germania aparatele auditive se pot achizitiona la preturi aproape de 2 ori mai mici decat in Ro...de ce nu ma mira?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Da, la implant ma gandeam dar nu stiam in ce conditii este folosit.
Si din pacate nu ma mira ca preturile aparatelor sunt mai mici afara
Suntem alaturi de voi

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna seara!
Stancutza, si eu sunt alaturi de voi. Eu am urmarit-o in mod special pe Sofia, fiindca e nascuta in aceeasi zi cu Alexia, si am admirat-o in toate pozele. Imi pare sincer rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva. O sa ma rog sa fie bine. Uneori lucrurile se rezolva neasteptat. Dumnezeu o sa va ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Stancuta, scumpa noastra, suntem aici pentru voi. Nu-mi vine sa cred ca am citit... Dar asa cum ai spus si tu, slava Domnului ca nu sunt probleme si mai grave. Sofiuca este absolut minunata si tu stii asta mai bine decat noi. Chiar daca acum sunteti mahniti si cu inimile indurerate, va fi bine. Veti trece peste asta, se va gasi o solutie. Nu-ti pierde nici o clipa speranta dar in acelasi timp nu te inchide. Ne poti scrie ce simti si iti vom fi alaturi. Suntem mame si stim ce inseamna cea mai mica problema pe care o au puii nostri.
Curaj, mami si tati. Sofiuca mica va fi bine. Va vorbi, va asculta muzica, va v-a incanta cu nazbatiile cele mai diverse. Va imbratisez si eu strans de tot si ma rog la Doamne Doamne sa fiti bine.

Laurici, multumesc mult pentru urari. La fel si sotul meu.

Roli nu-l judeca prea aspru. Eu am trecut linistita pe langa gradinita, desi plecasem de la job cu scopul de a-l lua pe Luca. Noroc ca am vazut la un moment dat un tatic cu copilul de mana si mi s-a aprins beculetul si am intors masina.

Ooofff...sunt trista pentru Sofia....

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Stancuta, imi pare tare rau ca Sofiuta are probleme, dar in acelasi timp ma bucur ca nu e grav, ca exista o solutie si ca totul va fi bine curand si sunt convinsa ca va vorbi repede si corect.

LalaD, Alina, sa fiu sincera si pe mine m-a cam bufnit rasul cand am auzit ca "l-a uitat", dar de fapt am aflat ca nu l-au sunat pe sot de la gradi, ci el si-a dat seama ca l-a uitat si a sunat-o pe directoare care i-a spus sa stea linistit ca mai sunt copii. Noi, daca nu l-am luat asa tarziu niciodata, n-am stiut ca sunt parinti care ajung mai tarziu.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Stancuta si Sofia imi pare nespus de rau pentru diagnosticul primit azi. dar cu multa munca sunt absolut sigura ca totul va reveni la normal iar Sofia o sa va inebuneasca toata ziulica cat va vorbi.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Stancutza,suntem alaturi de voi,nu te inchide in tine,de cate ori simti nevoia sa vb suntem aici.Sa stii ca va fi totul bine In maternitate nu i-au facut teste,Soniei i s-a facut in maternitate

Codruta,si noi tot la tara pana in toamna,sau sept cand ma intorc la servici

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

am citit de Sofi...e bine ca ai avut curaj si ai mers la dr mai ales ca aveai temeri in sensul asta. VEzi, noi acceptam mai usor ideea ca unii poarta ochelari ...ei bine, altii poarta...ochelari de urechi...fruntea sus! uite, sora profesoarei de engleza a Ozanei de la o viroza si-a pierdut auzul 80%...era rezidenta la medicina si primise o bursa in Spania...si-a schimbat specializarea trecand in cercetare, nu a cautat un raspuns pt ceea ce i s-a intamplat ci a cautat solutii sa-si vada de drum. Imi pare rau ca drumul nu e neted pentru voi dar Dumnezeu stie ce are pus deoparte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata , azi dau eu cafeaua

Ma uit pe geam si bodogan ca dupa zilele frumoase ce ne-au obisnuit cu tricou si pantaloni scurti azi bate un vant de iti zboara capu'
Si termometrul indica 13 grade.

Ciudata vreme mai avem ...

Sa aveti o zi buna, frumoasa cu copilasi cumintei

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Stancutza imi pare rau sa aud ca Sofia are probleme.
Ce stiu eu despre copiii cu probleme e ca sunt esentiale doua lucruri: un diagnostic cat mai exact si cat mai devreme(si asta ati reusit datorita instinctului tau de mama extraordinar) si multa afectiune si rabdare(si de asta are parte Sofia din plin). Daca vrei ia legatura cu Oana Geambasu(Kay de pe DC), mama Soniei. Sonia are proteze auditive puse in Germania, Oana are o gramada de informatii despre copiii hipoacuzici si logopedie, sigur o sa te ajute. Pupici si suntem alaturi de tine.
Si exact cum zicea Gratiela() unii au ochelari, altii au proteze auditive nimic special sau anormal.
Laura super tare Dimitris
Cati imi pare rau ca ai avut un incident in Buc, dar e destul de greu sa scapi neatins.si nu lasa asta sa iti intunece sederea in Romania.

Despre noi...nu sunt vesti foarte bune. Dupa o saptamana de gradinita a facut viroza, tummy flu si afta. Fata strangatoare a luat tot odata, nu a mai lasat nimic pentru mai tarziu. Asa ca suntem la regim, aspirat, sirop si multa alintare, rasfat si maraiala. Asta e, trecem noi si de asta. Slava Domnului nu are infectie la urechi(traiasca BB)!

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput