Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Eu imi tot aduc aminte franturi din ce ati mai discutat voi. Intreba cineva cum ies petele de fructe/iarba?? Danonique parca. Eu ii spal babeticile cu detergent de vase, cu mana. Iese orice pata!
Acuma nu stiu daca merita sa incerci la pete de iarba sa le speli hainele la mana. Eu pun in masina un praf Oxy Action cand am hainute patate si ies. Cum ziceam la noi locul de joaca e cu gazon si cand e uscat se taraste de multe ori prin iarba in genunchi!!!!!

Alina023,
as baga acuma somn dar s-a trezit gaza si sper sa mai prindem o gaura in nori sa putem iesi pe-afara.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 29
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Sa va mai zic cu ce m-a surprins gaza azi dimineata?
A insirat pe rand urmatoarele "cuvinte": kk, pipi, tolelete (toilette).

AMR 29
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Salut!

Eu va citesc, dar nu apuc sa scriu deloc. Am in dotare o poznasa care ne dovedeste pe mine si mama. Tata e depasit demult de situatie, nu o mai ajunge cand o ia la fuga(el a avut o fractura la picior si merge mai incet).

Cu mersul deci, se descurca!
Cu vorbitul...acum canta ”nani puii mamii” si ”ninta poglita”(hinta polinta).
Cu mancatul....of! Doar daca are o cutie de chibrituri pe care le imprastie pe sub scaun, scaun pe care sta cam 10 minute, apoi fuga prin casa, eu cu farfuria dupa ea!

Buun. Am vazut multi clopotei frumusei, nu o sa-i nominalizez acum ca sigur uit pe cineva, dar revin, sper!
Am citit de clopotei bolnaviori. Pupici multi si urari de sanatate!

Rlc ca ti-ai amintit de noi! Noi inca la ai mei, am mai fost prin Oradea, doar eu, pe fuga. Nu cred ca fac fata singura doar eu cu ea (si cu tati dupa 17 cand tre sa si gateasca, deci noi doua), asa ca mai stam. Voi tot la tara si voi?

Pupici tuturor zuzicilor si clopoteilor frumosilor!

A, mi-am amintit acum: Lala 20 am trimis datele mele pe mail, nu PM.

. O sa le trimit pe Pm, acum urla gaza: bate, bate, sa o iau in brate, asa ca poate deseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am revenit, plina de nervi, mi-au montat gresit termopanele, desi le-am dat plan, mura-n gura ... si tot ei cu gura mare ca nu e bun planul ca ei monteaza termopane de 6 ani, numai ca planul e facut de sot care e arhitect de 13 ani!

In fine... incerc sa ma calmez...

Cati, Ceska, e o nenorocire traficul si asfaltul in tara asta si mai ales in capitala...bleah, si parca n-ar fi de ajuns aglomeratia, soselele abunda de marlani care nici macar nu stiu sa conduca, daramite sa respecte reguli. Nu exista bun simt, nu se aplica legea, deci e o jungla... mai ales pt voi care veniti din tari civilizate. Si eu urasc din tot sufletul sa ma urc la volan, mai ales in Bucuresti. Evit cat pot. Daca nu sunt cu copiii, sau nu am ceva de carat nici gand sa ma urc la volan ca sa-mi pierd timpul, nervii si benzina prin oras.

LauraD si eu ma uit cu mare ingrijorare cand vad ca netul anunta 31 de grade pt sf. saptamanii...mai ales ca stau la ultimul etaj spre sud...deja am 27 de grade in casa si aerul conditionat nu-l mai deschid chit ca transpir rauri, rauri...ca stiu ca de la bacteriile alea nenorocite care se formeaza ( ca e prost), l-am avut pe Andrei bolnav toata iarna, cat am fost nevoita sa-l folosesc ca aveam 17 grade.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Azi e o zi "minunata". Nu era de ajuns ca m-am enervat cu termopanele...sotul a uitat copilul la gradi!!!!!L-au sunat acum de la gradi...si eu credeam ca sunt pe la magazine sa caute chestii pt acvariu

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Azi e o zi "minunata". Nu era de ajuns ca m-am enervat cu termopanele...sotul a uitat copilul la gradi!!!!!L-au sunat acum de la gradi...si eu credeam ca sunt pe la magazine sa caute chestii pt acvariu

BAIETII MEI IUBITI

Iarta-ma dar m-a bufnit rasul
Pe mine m-a uitat bunicul la gradi ( a avut un motiv intemeiat la vremea aia) si acum tin minte cum ma rugam de portar sa ma lase sa plec ca eu stiu drumul pana acasa

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Roli,
vai ce zi ai avut! Saracul Marc nu s-a speriat ca nu vine nimeni sa il ia?????

Cu LalaD mi-am adus aminte ce ni s-a intamplat noua la gradi. Sora mea facea des urticarie. De la rosii, oua, capsuni. La gradi aveam o asistenta medicala cam dusa. A vazut-o pe sora-mea cu bubite a zis ca e nu stiu ce, m-a luat si pe mine si ne-a izolat la ea in cabinet. Dumneaei a plecat pe la vreo 15, a lasat cheia unei infirmiere care pe la ora cand ne luau ai mei, destul de tarziu intre 17-18 era dusa sa ia paine! Cand a venit mama i s-a spus ca suntem in izolator, cheia nu-i, vine imediat cu infirmiera, noi am inceput sa ne agitam, sa plangem, la geam erau gratii fiind la parter. Mama era sa sparga usa, a facut scandal infirmierelor iar a doua zi era la directoare!
Bine ca nu au plecat toate ingrijitoarele acasa ca era vai de noi!!!!!

AMR 29
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Zuzici,

am intrat pt ca stiu ca asteptati vesti de la noi.

Sofia inca doarme de la anestezie. A trebuit sa bea un siropel f dulce care a adormit-o, cam greu dar am reusit sa i-l dam. Dr a facut vreo 3 feluri de teste, iar miercurea urmatoare suntem asteptati pt o alta serie. De data asta, vor dura cam 1h si jumatate si se vor face sub anestezie generala cu gaz.

Toate astea pt ca, din pacate, banuielile mele s-au confirmat. Nu degeaba ziceam eu una-alta... Conform cu aceste prime teste, se pare ca Sofia percepe sunetele doar in proportie de 30-40%, la ambele urechi. Cel mai precis vom sti saptamana urmatoare.

Deci, va purta aparat auditiv, va trebui sa invete sa auda sunetele, sa se obisnuiasca cu ele, sa le asculte, pt a le putea reproduce. Vom incepe impreuna cu un logoped munca de invatare a Sofiei sa vorbeasca. Cunoscand-o, cred ca o sa fie dornica sa invete, odata ce va descoperi lumea sunetelor. Ea si acum incearca sa imite ce vorbim noi, dar se vede ca nu stie cum sa reproduca sunetele...

Am incercat sa fiu mai seaca in relatare, pentru ca daca nu ma rezum la minim, va scriu o compunere intreaga despre ce simtim noi, parintii ei, in acest moment. Avem inca o mie de intrebari (dr a fost f amabil si ne-a raspuns la cele care ne-au venit cat eram acolo), dileme pt viitor, speranta ca o sa fie bine, suntem si mahniti ca fetita noastra trece prin asta, dar multumim totusi Cerului ca nu e altceva, mai grav, care sa o faca sa sufere...

Dar am promis sa nu scriu totusi compunerea, asa ca ma opresc aici. Va multumesc mult de tot pt ca v-ati gandit la noi, o sa intru s ava spun care e mersul lucrurilor. Si in curand sper sa putem sa sporovaim si noi cu ceilalti clopotei...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Stancutza o sa fie bine . Va fi nevoie de mai multa munca pentru ea dar voi doi sunteti niste parinti extraordinari si sunt convinsa ca va fi bine
Te imbratisez, strans, strans.
O operatie nu e posibila sau inca nu ati ajuns cu discutiile pana acolo ?

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Seara buna.
Stancuta......imi pare sincer rau...dar poate testele viitoare v-or fi macar un pic mai bune...chiar nu stiu ce sa zic sa te incurajez.
Elle ai luat rezultatul analizelor?!
Si acuma vroiam sa anunt si eu bilantul de 1 an si aproape 5 luni: 13,200 kg si 88 cm

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-->NOU!!!
Video-->NOU!!!
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput