Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stancutza ooff Doamne .. m-ai lasat fara cuvinte, m-am blocat pur si simplu cand am citit de sofiuca. parca nu-mi vine crede .. sunt sigura ca sofiuca va fi dornica sa invete cu logopedul si ca voi o veti ajuta foarte mult! Dumnezeu a vrut s-o puna la incercarea asta grea, dar i-a dat doi parinti minunati si iubitori cu ajutorul carora va fi o fetita ca toate celelalte. sigur nu se poate implant cohlear la ea? mai ales ca ea percepe 30-40% .. ma gandesc ca asa va auzi normal. sau e mai usor cu aparatul auditiv? tin pumnii si ma rog sa fie totul bine. va imbratisez cald si tare tare si sa stiti ca aici veti gasi mereu un sprijin si o mana de ajutor!

codruta pupam printesuca!

roli vai ce cretini .. si nu mai aveau cum sa le dea jos si sa le puna iara? cat despre sotu' tau .. off sunt asa de imprastiati barbatii astia ..

eliza imi pare rau ca emma a fost asa strangatoare cu bolile de la gradi .. multa sanatate ii doresc printesei si sa se puna repede pe picioare!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

acum sa zic si eu neata ..

lala multumim de cafea!

dau si eu cate o .. numa' buna la vremea de afara ..

am luat ieri rez la copro si nu are nimic .. e curata. acum, nu stiu ce sa fac .. s-o repet sau ba? ea s-a reglat la stomacel, nu mai pute kk si e normal la aspect.

aseara i-am facut sa pape mar copt cu branzica de vaci si banana si nu a vrut sub nicio forma sa le manance .. eu imi pusesem un pic de supa de pui si ce credeti ca a mancat eva de a lins castronul .. i-am scos morcov, cartof si carnita din supa, i le-am pasat cu furculita, am adaugat zeama si niste bucatele de painica si a papat singurica .. apoi a mancat branza proaspata de oaie cu rosie si painica .. apoi, la desert a servit sticksuri .. eu nu prea as vrea sa-i dau paine insa e disperata .. cum vede paine pe masa .. nu mai tace .. papi, pipi .. cum ii vine ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Neatza Elle, pupam mancacioasa

Eliza, multa sanatate micutei ! Dar chiar le-a adunat saracuta de ea

Si ca sa inseninez un pic ziua va prezint un monolog imaginar de ieri dimineata : http://avlaudum.blogspot.com/2009/05/dialog-imaginar-mimica-in-locul.html

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Stancutza, m'ai lasat muta de uimire.
Numai o mama minunata si grijulie ca tine putea sa descopere chestia asta asa devreme. Sunt convinsa ca o sa faci tot ce e mai bine pentru So'. Noi suntem aici sa ne si sa va imbarbatam.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Neata,

Eliza asa e cu gradi, trece repede, se imunizeaza si ai sa vezi ca nu se mai imbolnaveste. La noi au durat racelile vreo 6 luni in lant. Acum, Doamne ajuta, din septembrie e sanatos tun.

Ellenuta, pai Eva nu avea chef de dulce, clar...cat despre burtica, e ok daca s-a reglat scaunul. Ti-am zis, si Marc a avut o perioada cand avea scaune dese, mirositoare urat, insa la copro nu iesea niciodata nimic. In timp s-a autoreglat.
Termopanele...ehh...e greu, au gresit tamplaria in sine, adica au pus usile de la balcoane (am iesiri pe balcon in 3 camere!), pe dos, adica de ex. daca usa trebuia sa fie in dreapta ei au pus-o in stanga...si e important pt ca am pus usile dupa cum stim ca vom pune mobila. De ex. in loc sa mi se deschida usa la living pe peretele cu corpul de TV mi se deschide peste canapea, la la dormitorul nostru se deschide peste pat, adica nici n-are loc sa se deschida de pat . Acum or sa le intoarca, dar ne vor ramane niste gauri in plus pe care cica le acopera...ce sa mai zic...

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

LalaD, f dragut tizu' in pantaloni scurti. Exact asta mi-am imaginat si eu si am intrebat-o pe mama daca nu e foart caraghios Andrei acum ca i-a pus pantaloni scurti.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Zuzici,

am intrat pt ca stiu ca asteptati vesti de la noi.

Sofia inca doarme de la anestezie. A trebuit sa bea un siropel f dulce care a adormit-o, cam greu dar am reusit sa i-l dam. Dr a facut vreo 3 feluri de teste, iar miercurea urmatoare suntem asteptati pt o alta serie. De data asta, vor dura cam 1h si jumatate si se vor face sub anestezie generala cu gaz.

Toate astea pt ca, din pacate, banuielile mele s-au confirmat. Nu degeaba ziceam eu una-alta... Conform cu aceste prime teste, se pare ca Sofia percepe sunetele doar in proportie de 30-40%, la ambele urechi. Cel mai precis vom sti saptamana urmatoare.

Deci, va purta aparat auditiv, va trebui sa invete sa auda sunetele, sa se obisnuiasca cu ele, sa le asculte, pt a le putea reproduce. Vom incepe impreuna cu un logoped munca de invatare a Sofiei sa vorbeasca. Cunoscand-o, cred ca o sa fie dornica sa invete, odata ce va descoperi lumea sunetelor. Ea si acum incearca sa imite ce vorbim noi, dar se vede ca nu stie cum sa reproduca sunetele...

Am incercat sa fiu mai seaca in relatare, pentru ca daca nu ma rezum la minim, va scriu o compunere intreaga despre ce simtim noi, parintii ei, in acest moment. Avem inca o mie de intrebari (dr a fost f amabil si ne-a raspuns la cele care ne-au venit cat eram acolo), dileme pt viitor, speranta ca o sa fie bine, suntem si mahniti ca fetita noastra trece prin asta, dar multumim totusi Cerului ca nu e altceva, mai grav, care sa o faca sa sufere...

Dar am promis sa nu scriu totusi compunerea, asa ca ma opresc aici. Va multumesc mult de tot pt ca v-ati gandit la noi, o sa intru s ava spun care e mersul lucrurilor. Si in curand sper sa putem sa sporovaim si noi cu ceilalti clopotei...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Imi pare rau Nici nu stu ce sa iti zic
O sa fie bine!
Cum zici tu, bine ca nu e mai grav.
O sa fie bine, si Sofia scumpa o sa vorbeasca de nu o sa se mai opreasca.
Ateptam vesti si sa stii ce te poti descarca aici sa spui absolut tot ce simti, scrie compunearea aia mare ca noi o vom citi si vom fi alaturi de tine pt incurajare.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata.

Stancuta, fara cuvinte...!!! Sunt alaturi de voi, as vrea sa pot face ceva pentru sofiuca, sa o pot ajuta!
Ma rog la Dumnezeu ca testele de saptamana viitoare sa va dea vesti mai bune... sa nu fie afectat chiar in proportie de 40%...Este posibil?
Cat de sigur este diagnosticul pus pana acum?
Offffffffffffffffffff!!!!

Nu mai stiu ce am mai citit...

Eliza, uffff si pentru voi Micuta emma...Din pacate asa ceva se intampla la intrarea in colectivitate... Sanatate multa! Cu cine sta acum? O mai duci la gradi?

Elle, ce bine ca rezultatele sunt bune !!!! Daca si-a revenit si la scaune, daca ai si un rezultat negativ la copro... de ce sa mai repeti ? Draga de evita,... deci vrea sa pape supica de la tine... Tu ii dai la fel de sarat ca pentru voi? Sau si voi mancati mai putin sarat...?
A avut si eleni de duminica pana ieri mai multe scaune moi. Am bagat-o pe regim si i-am dat debridat si smecta in ceai de menta. Era saraca moarta de foame ieri.. Se tot ducea la bucatarie si se agata de scaunelul ei de masa ca sa-i dam sa manance
Astazi dimineata insa a dat-o in constipatie a plans si i s-au inrosit ochii pana a reusit sa faca

Ce parere aveti ? sa continui sa-i dau debridat 2 saptamani ??

Lala, mai intai si pentru retetele de ieri de pe blog!!! Mare bine mi-ai facut! Le-am salvat si le-am scos si la imprimanta. Ma apuc sa-i gatesc si eu din bunatatile postate de tine!!!
si apoi, pentru dialogul imaginar...
laura pletoselul scump si expresiv!!!!!

Eleni a mea, in dimineata asta, m-a vazut cum curatam un ardei galben sa-i puna mama in supa de galusti... Si incepe sa zica "mee, mee, papa" Am crezut ca nu aud bine si i-am luat un mar golden din cosuletul de fructe, i-l arat si o intreb ce este ; "mee" mi-a raspuns.. deci stia fata mea ca este mar iar ardeiul il confundase cu marul Eu sunt tare emotionata si mandra de ea pentru ca dimitrakis a inceput sa vorbeasca dupa 2 ani jumate iar eleni... in fiecare zi invata cate unul sau 2 cuvinte noi...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Sa va mai spun despre noi
Multumim fetelor de sugestii cu carutzul. Mergem pe quest mod atunci caci nu e o mare dif de greutate.
Zilele astea am stat cate 4-5 ore pe la plimbare.
Mama e imobilizata la pat si voi stitzi cum e fara ajutor??? Horror.
Stitzi voi, ce sa va mai spun eu. Noroc ca uneori imi mai pregateste masa de prans doamna care ii ajuta pe bunicii mei. Altfel cred ca o treceam pe fast food ca nu apuc sa'i fac sa manance.
Doarme o ora si putin toata ziua. In rest vrea numai la joaca. Si musai la "pac" (parc).
In casa nu pot sa va spun ce dezastru e. Nu am mai apucat sa fac o curatzenie d'aia de'a mea de 2 saptamani.
Mananc cu sotzu' seara numai kfc si mc donalds.
Abia asteptam sa isi intre Buni iar in mana ( mai bine zis in picior ).
Maine facem vaccinul si sper sa nu aiba reactii adverse.
Mai tarziu pun pozici din parc sa vedetzi cu ce ne omoram timpul
La noi azi ploua si cred ca o sa stam numai in casa.
va pe toate

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roli prima data cand s-a vazut in pantaloni scurti a fost de-a dreptul caraghios
Se tragea de ei, isi plesnea picioarele, striga dupa mine cu mainile pe pantaloni " mama, maaamaaa " de parca cine stie ce grozavie avea pe el.

Laurici pup fetita mancacioasa si vorbareata . Andrei nu e asa vorbaret insa intradevar are o moaca tare expresiva, cu o privire parca spune o mie de cuvinte . Cu un urlet si o burta impinsa in fata spune un adevarat "roman" .Daca mai gasesc retete o sa le postez .

Shose stiu exact cum te simti fara ajutor. Pup fetele si multa sanatate mamei tale. La mine mama a avut in ultimile 2 saptamani mai mult timp liber si a venit sa il scoata pe Andrei afara. Ce bine mi-a prins

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput