*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (46)*
Raspunsuri - Pagina 21
ginye55 spune:
Ami
Oceanborn
Julia
Babyzapi 
Poze noi la semnatura! 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Am scris messajul anterior inainte sa citesc toate "sfaturile binevoitoarelor" Malinas ![]() ![]() merci pt felul cum ai explicat, ai perfecta dreptate dar vezi tu asa sunt oamenii, nu asteapta si parerea ta, se grabesc sa aprecieze ei...ca vorba aia unii sunt "directori de marketing" si se cred buricul pamantului si nu inteleg ca eu la varsta mea 22 ani am terminat o facultate la zi de 4 ani cu media 10, sunt studentza anul 2 la a doua facultate, am experienta 4 ani in administratia publica locala...expert intr-un cabinet Parlamentar,consilier de Deputat, etc....nu ca astea ar fi relevante insa nu as fi reusit daca as fi fost vreo retardata!!!!Chiar sunt o mama bune pentru copilul meu si nu aceept ca alte persoane sa ma insulte! Mai ales daca nu ma cunosc. Accept cu mare placere sfaturi insa nu pe cele care vin din pura rautate...imi plac oamenii pozitivi si amabili nu cei care se hranesc cu veninul pe care il arunca in jur. |
deci...am hranit copchilul si am venit sa termin ce aveam de zis.
Nu cred ca a venit careva pe forum ca sa-si etaleze functiile si achizitiile la nivel de diplome universitare, postuniversitare sau doctorale.Nu detinerea unei functii sau diplome ne asigura calitatea de om. Am venit toate pe forum, cel putin asa imi place sa cred, pentru a impartasii bucuria unei sarcini, a unui copil, a unei familii implinite, pentru a cere sfaturi si pareri. Daca din discutii colaterale au reiesit functiile si diplomele detinute de anumite persoane, nu imi amintesc sa se fi facut caz de asta. Ce vreau eu sa zic, si poate de data asta imi reuseste, este ca nimeni nu a zis cum ca nu ai fi o mama buna, sau daca esti tanara nu esti fata desteapta, s-a zis doar, sub o forma sau alta, ca nu ai experienta de viata.Eu te admir fiindca la 22 de ani, in loc sa bati cluburile, ai decis sa faci un copil si ii esti dedicata trup si suflet, dar asta nu are nici o legatura cu atitudinea de pe forum. Eu sunt convinsa ca nu ai vrut sa fii rautacioasa, dar din afara asa se vede. Deci, parea mea este ca nu nu cred ca ar strica un dram de diplomatie in postari.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
miki01 spune:
Amalia, Miky-ea 
multumim!
Ref la storcatoare, blendere eu am de cativa ani blender un Braun - 3 in 1 si sunt tare incantata de el iar storcator de fructe Moulinex - folosit cam rar este drept, dar nu pot sa zic ca ma dau in vant dupa el.
Fetelor, ref la dormitul noaptea, Andrei al meu a dormit neinvelit apoape tot timpul, are pijamalute cu maneca lunga si botos dar se dezveleste imediat ce-l invelesc. Noi avem si cam cald in dormitor, mai ales iarna asta, a fost prapad (24-25 grade minim) si stiu ca nu este tocmai bine.
Si noi avem program, cam de 3 saptamani, noaptea mancam la 2-3 si la 6 dim dupa care trezirea este in jur de 9-9.30. Masa la 10, la 13-13.30, la 17.30-18 si baita + ultima masa la 21.30-22. Deci 6 mese pe zi, rar cerem 7.
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze noi
Povestea puiului nostru
mar_ysa_28 spune:
Malias poate ai dreptate cu diplomatia in postari insa eu nu pot sa am o atitudine dublicitara, una sa simt alta sa scriu doar de dragul aparentelor...intelegi ce vreau sa spun...parerea ta, pt ca m-ai cunoscut este f importanta si iti dau dreptate si accept cu mare drag sfaturi. Esti o tipa care a trecut prin cazuri similare si ai o experienta de viata. Traiesc alaturi de un barbat de 38 ani care are o experienta de viata ffff vasta si de la care am invatat mii de lucruri...poate mai multe decat o tipa care a trait nu stiu cati ani....sunt persoaane mature la 20 si ceva de ani cum la fel exista si persoane imature la 30 si - 40 ani.
Imi pari o fata foarte pozitiva si te admir...iar discutia asta total off topic a fost generata de perdoane care nu au legatura cu incidentul...provocator
| Citat: | ||
citat din mesajul lui malinas
deci...am hranit copchilul si am venit sa termin ce aveam de zis. Nu cred ca a venit careva pe forum ca sa-si etaleze functiile si achizitiile la nivel de diplome universitare, postuniversitare sau doctorale.Nu detinerea unei functii sau diplome ne asigura calitatea de om. Am venit toate pe forum, cel putin asa imi place sa cred, pentru a impartasii bucuria unei sarcini, a unui copil, a unei familii implinite, pentru a cere sfaturi si pareri. Daca din discutii colaterale au reiesit functiile si diplomele detinute de anumite persoane, nu imi amintesc sa se fi facut caz de asta. Ce vreau eu sa zic, si poate de data asta imi reuseste, este ca nimeni nu a zis cum ca nu ai fi o mama buna, sau daca esti tanara nu esti fata desteapta, s-a zis doar, sub o forma sau alta, ca nu ai experienta de viata.Eu te admir fiindca la 22 de ani, in loc sa bati cluburile, ai decis sa faci un copil si ii esti dedicata trup si suflet, dar asta nu are nici o legatura cu atitudinea de pe forum. Eu sunt convinsa ca nu ai vrut sa fii rautacioasa, dar din afara asa se vede. Deci, parea mea este ca nu nu cred ca ar strica un dram de diplomatie in postari. Un gand bun pt Ginye ![]() si Stefanut ![]() ._ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz |
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
diana21 spune:

Sa vin, sa nu vin? Tocmai cand ma gandisem ca mi-e dor de "scutece", dau sa intru si ce vad? Iar discutii
aiurea...Of!
Da' hai ca totusi scriu, mi-ati lipsit tare mult si de data asta sper sa nu imi mai iau jucariile si sa dispar
!
Va pun si poze cu Tudor imediat, s-a facut flacau frumos si vreau sa ma laud cu el!
Va pup pe toate!
Amalia spune:
Diana21 bine ai revenit!
Mi-a fost dor de postarile tale si abia astept sa ne mai spui ce mai fac minunile tale mici.
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
diana21 spune:
Amalia,
te pup si eu!
Ce-ti mai face piticul? Eu nu am mai avut timp nici sa citesc in ultima perioada si habar nu am cine, ce a mai facut!
anca_27 spune:
Diana21, welcome back!
De multe ori ne-am intrebat de ce nu mai intri. Asteptam pozici cu minunile. Am si deschis dialogurile strumfesti dar banuiesc ca numai timp de scris la ele nu ai...
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Licurici
ginye55 spune:
Diana21
at m-am bucurat cand ti-am vazut postarea!
Bina ai revenit!
Hai cu pozele!
Ce mai fac puiutii?
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
elilov3 spune:
diana
yuhuuuuu bine ai revenit

buei nu ma mai joc.....cred ca detin coronita la muciii 
![]()
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea
"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus
Adevarurile care nu fac placere determina, de obicei, reactii negative, uneori violente, producand celui care le declar, de multe ori, neajunsuri. De aceea e de preferat tacerea."