*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Deschizator de drumuri il vad si eu pe Remusica,
apropo am vazut si eu poze cu el, un scump mare!
si cu Sara de Anca, o dulceata!imi plac la nebunie pozele cu fetite la tatici in brate, imi aduc aminte de mine si tata ...o relatie speciala
Bianca Alexia de Micky_ea alta dulceata! in rochita verde
Leyre deMarysa cu zambetul ei care te topeste!
si cu Stefanut de Ginye un frumos cu niste ochi mari si veseli

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Oceanborn povesteam cand eram insarcinata ca exact astea il tentau si pe David. Luca ii calca si el pe urme si el. Daca te uiti in carti vechi pentru ingrijirea copilului, pe langa ca te invatau sa le faci papusi de carpa, iti spuneau sa pui intr-o sticla mai mica de plastic cateva boabe de fasole si va fi cea mai distractiva jucarie. Eu le-am incercat pe toate si merge ..mai ales cand intru in pana de idei.
Cand era un pic mai mare (8-9 luni), David era incantat de lingurile de lemn, de tel, de batut cu lingura intr-o oala sau castron adanc...putem gati linistita cu el pus jos langa mine daca-i dadeam cateva cutii goale de plastic in care ascundeam un capac de borcan sau altceva ce-mi trecea prin cap si nu se putea rani cu el.
Sunt scumpi foc, curiosi si isteti!

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

ieri de exemplu era in patut(minune), treaz ,inconjurat de jucariile sale, printre care si doi clovni, eu si sotul...si se juca cu punga goala de pampers si cu un bidon de plastic din care era scos aerul.. si ce se mai juca!!!am citit ca sunt mai interesati de maruntisurile astea decat de jucarii.

La muti ani sarbatoritilor de azi!!!!!

O saptamana frumoasa va doresc cu vreme buna sa ne putem scoate piticii pe afara!!

mami de Thomas

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

ups, am uitat de David frumosul Amaliei si Luca cel care sorbeste nectarul zeilor de aceea e asa de scump!!! cu o mamica frumoasa cu ochi plini de bunatate pe langa ei

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Am scris messajul anterior inainte sa citesc toate "sfaturile binevoitoarelor".

Malinas merci pt felul cum ai explicat, ai perfecta dreptate dar vezi tu asa sunt oamenii, nu asteapta si parerea ta, se grabesc sa aprecieze ei...ca vorba aia unii sunt "directori de marketing" si se cred buricul pamantului si nu inteleg ca eu la varsta mea 22 ani am terminat o facultate la zi de 4 ani cu media 10, sunt studentza anul 2 la a doua facultate, am experienta 4 ani in administratia publica locala...expert intr-un cabinet Parlamentar,consilier de Deputat, etc....nu ca astea ar fi relevante insa nu as fi reusit daca as fi fost vreo retardata!!!!Chiar sunt o mama bune pentru copilul meu si nu aceept ca alte persoane sa ma insulte! Mai ales daca nu ma cunosc. Accept cu mare placere sfaturi insa nu pe cele care vin din pura rautate...imi plac oamenii pozitivi si amabili nu cei care se hranesc cu veninul pe care il arunca in jur.

Anca merci pt sustinere.
Mirtha, Babyzapi tocmai am spus ca nu a fost decat in spirit de gluma.
Monicus no coment-poate o sa iti treaca, stii nu iti face bine daca esti suparata...ce sa zic....deja sunt atacata din toate partile...doar nu ma asteptam sa isi vada fiecare de treaba lui...si aici revin la persoanele carora le place sa se bage si ele...poate poate vor fi apreciate.

Alra...chiar imi pare rau si nu vroiam sa te acuz...in mesajele anterioare chiar mi-am asumat intreaga responsabilitate...Chiar am o parere buna despre tine si despre felul tau, cum incerci sa iti cresti copilasii (care sunt doua fetitze scumpe foc), si pe care le admir cu placere de fiecare data cald le vad sau citesc despre ele.

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Miky, Ginye multumesc
Felicitari Ginye pt Stefanut ca s-a trezit o singura data.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

diamisha,spor la munca si o prima zi cat mai usoara.

anca, si noi. Eu sofer de serviciu.Vineri plecam la Sambata, primul meu drum lung.Am un pic emotii.

de darling mai stie cineva ceva.Zicea ca vine in tara si nu a mai scris nimic.Nu o fi avand internet.

anes, inteleg exact ce simti si ce zici.La fel sun si eu cu David, si cred ca majoritatea, daca nu toate, mamicile de aici.

Eli, sper sa-ti placa condusul si sa-l tii peion doar in dreapta.

Mirtha, lasa-mi adresa de email pe MP.Stiu ca e undeva in contul comun, dar nu am timp sa o caut.|Oricum, am trimis cartea si in contul comun, cine o vrea fie imi da adresa de email fie o ia de acolo.

Amalia, super idei de distrat copilul.

ma duc sa-i rad copchilului maru (azi are zi de mar) ca-si mananca degetele.

Cine-mi zice si mie cum ati facut la bebei spanacul, stevia si alte cele?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Buna dimineata!

Am pus si eu poze de la intalnire.

Babyzapi, ti-am admirat pozele de la botez. Sa-ti traiasca micul crestin. La pozele de la intalnire am vazut ca sunt trecuta Z_Iulia. Stiu ca e greu de modificat, dar daca nu-ti cer prea mult, te rooog...

Ginye, ma bucur ca ati avut numai o singura trezire. Sa o tineti tot asa.

Spiridus, eu as opta pt Toyota Avensis. Anul trecut am fost in concediu in sudul Spaniei si Gibraltar. Acolo Toyota e cea mai po****ra masina. Si noi am inchiriat tot o Toyota si am fost incantati.

Mirtha, m-am uitat si eu la storcator. Ce mi se pare ciudat e ca la date tehnice nu e trecuta puterea, care e f importanta. Mie nu-mi inspira incredere produsele prezentate la TV. Am impresia ca sunt mult mai scumpe decat valoreaza, de fapt. Eu am un storcator care arata aprox la fel ca asta, dar l-am luat cu 50 RON de la TCM, acum 2 ani. E OK si sunt multumita de el.
Un storcator care mi-a placut mult e asta http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Storcatoare_de_fructe,_citrice/Philips/Storcator_de_fructe_Philips_HR1861. L-am vazut in magazin.

Am citit din urma. Sunt mahnita de conflictul izbucnit. Comunicam doar in scris si unele mesaje pot capata accente nedorite. Sunt sigura ca Mar_ysa nu si-a dorit sa iasa asa. Punerile la punct ulterioare mi s-au parut disproportionate in raport cu ce s-a intamplat, de fapt.

si o saptamana excelenta va doresc!

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Diamisha de unde sti tu draga ce experienta am eu???

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Julia mii si mii de scuze iubita ...eram zapacita la intalnire si cum mi-ai zs ca esti Iulia, m-am gandit imediat la z-iulia. Scuze, scuze, e drept ca ai zis si de Tudor, dar nu am mai facut legatura. Sarutmana de coplimente ....gata am si schimbat pe webshots numele.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Saru' mana esti o draguta!

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

ups, am uitat de David frumosul Amaliei si Luca cel care sorbeste nectarul zeilor de aceea e asa de scump!!! cu o mamica frumoasa cu ochi plini de bunatate pe langa ei

mami de Thomas

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput