*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Dragi mamici,am revenit...
In week-end am evadat din Bucuresti si a fost bine,am fost si pe la tara...
Ati scris foarte mult zilele acestea,o sa incerc sa nu uit pe cineva.
Isa,superbe pozele de la botez!Rafael e un scump,e extrem de expresiv,iti seamana iar tu esti o mamica f frumoasa!
Anes,Remus e tare scump si ceea ce iese clar in evidenta e veselia lui(are un zambet )
Otiliav,ai 2 gogosele delicioase!Felicitari!
Ginye,e spre bine...in curand o sa-si regleze somnul,putere multa,draga mamica!
Miki,felicitari pt dintisorul lui Andrei!
Eli,sanatate multa si mult succes cu !
Nebunica, condoleante!
Sorvint,f scump puiul tau,are o privire ... !
Diamisha,felicitari pt progresele Soniei!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

BAbyzapi micul crstin!

Micky_ea

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

S-a intamplat minunea: o singura trezire la 3 jumate si apoi trezirea definitiv la 6 dimi. Sper sa nu fi fost o intamplare! Acum doarme iar.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

NEATZA

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Gynie, s-o fi inteles cu Sara, trezire la 3, dormit pana la 6, acu doarme iar. Ce bine eeeeeee!

Eli, bafta la condus, asteptam impresii, presimt c-o sa te distrezi.

Mai, la partea cu cuvintele mai am si eu de lucru, ma scap de multe ori, chiar daca stiu ca exista o `putere` a cuvantului, si ce e iesit pe gura e bun iesit. Dar na, m-oi mai cizela cu timpul.

Spiridus, ford ca stau mai bine banii-n el. Dac-as avea la discretie money-money, toyota.

Si la mine-n cap e o nebuloasa cu diversificarea, atatea am citit de m-am tampit. Oi vedea la fata locului, dar citesc in continuare tot ce pica legat de asta...

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Eli bafta la sofat!si insanatosire grabnica si tie si lui Dimitrie..saracul Ion, toate din cauza lui
Ginye felicitari pt singura trezire, si noi azi la fel si ma simt odihnita!

ASeara ii citeam sotului de mania bebeilor pentru etichete si ne distram.. la fel si Thomas..la carusel avem animalute de plus care au etichetele aproape de aceeasi marime ca si maimutoii..la inceput vroiam sa le tai, mi se parea inestetic , Thomas se tot intindea la ele, mi-am dat seama la un moment dat ca el voia etichetele...si pe langa etichete daca de ex am pe mine o bluza cu fermoar, cauta capatul acela, nu stiu cum ii zice(ala de care tragi) si e capabil sa isi faca de lucru cu el cate o jumatate de ora daca e in brate..
ieri de exemplu era in patut(minune), treaz ,inconjurat de jucariile sale, printre care si doi clovni, eu si sotul...si se juca cu punga goala de pampers si cu un bidon de plastic din care era scos aerul.. si ce se mai juca!!!am citit ca sunt mai interesati de maruntisurile astea decat de jucarii.

La muti ani sarbatoritilor de azi!!!!!

O saptamana frumoasa va doresc cu vreme buna sa ne putem scoate piticii pe afara!!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28
... m-au ajuns blestemele Alrei ...

foarte, foarte urat!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Aici chiar imi fac mea culpa ca am spus-o in spirit de gluma.......sub nici o forma nu era ceva serios dar am omis sa pun un emoticon funny......imi pare rau...am uitat pur si simplu,eram pe fuga....poti sa ma ierti????

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Anca Oceanborn

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Anes foarte frumos a crescut cozonacelul tau! M-am uitat la pozici si m-a topit cu zambetul lui strengaresc!
Tare drag imi este, il simt ca "emblema" noastra (nu stiu daca am ales bine cuvantul..intelegi tu..) fiind primul nascut.
Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Citat:
citat din mesajul lui anes

Buna fetelor!
Noi am facut marti vaccinul. A facut febra 38 C, dar cu supozitor cu paracetamol a trecut. La evaluare a iesit de nota 10. Singura problemuta este ca are fontanela putin mai mare si tb. 5 pic. de Vigantol . In rest, 8,600 kg, 70 cm. Doarme toata noaptea (in jur de ora 21.oo, plus, minus juma. de ora, pana la 6.00), asta de pe la 6 luni.
Eu ma mai trezesc pt. ca se foieste de se dezbraca de pantaloni, sau se pozitioneaza de-a curmezisul patului si se enerveaza). Azi dimineata s-a intor pe burtica (prin somn) si s-a ofticat ca nu putea sa se intoarca inapoi pe spate . Intr-o noapte l-am gasit intr-un colt de pat cu picioarele in gura, dormind .
Ziua doarme 1-3 ore.

Se joaca cu picioarele (inclusiv suge degetele de la ele ), iar cand se intoarce pe burtica, atunci cand ajunge pe o parte, se arcuieste cu tot corpul, parca ar face aerobic (nu stiu cum sa explic...ridica capul, umerii si de cealalta parte picioarele).

Nu vrea suzeta neam, dar nici nu isi suge degetele (doar le molfaie).
Acum sunt mai mult ca sigura ca asteptam dintii pt. ca baleste f. puternic, molfaie degete, jucarii, paturica si buza de jos.

Sunt atat de mandra si multumita de copchilu` asta, ca daca mai fac unul, vreau sa fie ca el. Sunt sigura ca intelegeti sentimentul . Ideea ca ce ti-ai dori mai mult...istet este, sanatos este, ia bine in greutate si inaltime, doarme ziua si noaptea, este extrem de vesel si sociabil, papa bine.

Acu`, ca l-am laudat destul (scuzati, dar de asta ne-am adunat aici (si simt nevoia sa spun lucrurile astea prietenelor mele de suferinta si bucurii) , sa stiti ca il mai apuca si nervii, matzaiala si oracaitul . Dar este un bb minunat!

Am mai pus poze la semnatura pt. doritoare!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Miky01 felicitari pentru dintisorul iesit pe nesimtite! E idealul oricarui parinte! Pup dulce pe micutul Andrei!
Sorvint multumesc! Las' ca atunci cand va fi vremea, vine el si bb2.
Eli muuuulta sanatate!
Ginye super noapte ai avut! Asa s-o tineti, sa doarma puiutul bine si mami sa fie odihnita sa poata avea grija de el.

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput