*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (46)*
Raspunsuri - Pagina 22
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki01 iar storcator de fructe Moulinex - folosit cam rar este drept, dar nu pot sa zic ca ma dau in vant dupa el. |
Miki, de ce nu te dai in vant dupa el? Eu tot cer pareri sa stiu ce sa iau daca tot dau banii.... Cameliam parca zicea ca e multumita de el....
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
elilov3 spune:
ginye te-ai tuns? sau era parul prins?,,,,stef arata f f bine are niste falcute iam iam
...pupam mami puternica si baietel luptator 

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea
"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus
Adevarurile care nu fac placere determina, de obicei, reactii negative, uneori violente, producand celui care le declar, de multe ori, neajunsuri. De aceea e de preferat tacerea."
elilov3 spune:
spiridush votam pt toyota 

anca eu am un blender de la mulinex l-am primit cadou la cumpararea unui aragaz acu vreo 2 ani..e ok il folosesc cu succes 
ieri am rams perplex o amica de-a mea de a nascut tot in nov ...e din nou gravi
a si va naste tot in nov...si alapta exclusiv...deci veeti cum o comiteti....dupa ce ca fiusu fuse nascut cu 4500 si natural...moama saraca era cam socata...e de inteles am rams eu dar ei....zzic pai cum asa...pai de sf sarbatori de pasti am aflat...zice au fost cele mai socante sarbatori....imi zisese ca lui luca baietelul ei i-au dat dintii intr-o singura zi dimineata a spart gingia si pana seara era dintisorii in gurita la fel fara plansete, urlete si alte cele
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
Adevarurile care nu fac placere determina, de obicei, reactii negative, uneori violente, producand celui care le declar, de multe ori, neajunsuri. De aceea e de preferat tacerea."
miki01 spune:
Anca, pentru ca iese sucul f cremos, de ex sucul portocala ca imi place f tare, nu iese doar zeama, toaca f mult din pielite cred si iese pastos. In rest este ok. Pentru limonada, acum folosesc un storcator manual, cel clasic din plastic
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_27
Miki, de ce nu te dai in vant dupa el? Eu tot cer pareri sa stiu ce sa iau daca tot dau banii.... Cameliam parca zicea ca e multumita de el.... Mami de Sara (8 dec 2008) Poarta-ma, mami! _ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
diana21 spune:
Multumesc de (re)primire
!
poze cu strumfii
http://family.webshots.com/photo/2533807930104325352JgUqcW?vhost=family
................
Bebe e un mancacios, am inceput si noi diversificarea la 5,2 luni cu cereale de orez, iar dupa o saptamana, legume. Manaca bine, are peste 7 kg si vreo 68 cm la sase luni.
Nu sta singur in fundulet, sta sprijinit intre perne, se rostogoleste, si-a descoperit de curand piciorusele...Dinti inca nu are, dar suntem in crize de doua saptamani.
De Paste am fost cu ei in Delta, ne-am distrat super, iar copiii au mancat de-au rupt.
In rest...toate bune!
Nu am mai intrat pt. ca intr-un timp incepuse sa fie o atmosfera cam aiurea aici si nu am vrut sa ma mai enervez (ca ma stiti ca io-s gura mare si greu ma pot abtine
). Insa m-am gandit la voi si am mai citit uneori pe-aici. Adevarul e ca scuteceala da dependenta
!
Pupici!
julia16 spune:
Babyzapi
.
Diana21 bine ai revenit. Ai pus poze?
Maria e tot mai interesata de Tudor. Si Tudor se topeste dupa ea. Am pus inca o poza cu ei doi.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
Flowers spune:
Offffff, am intrat si aseara dar n-am avut timp sa scriu pentru ca am citit muuuuulte postari ...unele cam acide.Discutia dintre personajele principale mi s-a parut constructiva.
Multumesc tuturor fetelor pentru raspunsuri. Asa citisem si eu ca nu-i voie sa pun sare in supa pana la un an, dar dr a zis ca pot pune asa ca eram debusolata.Dar cum mie imi place ca mancarea sa aibe gust am sa presar un strop de sare.
Malinas, multmumesc mult
, ti-am dat PM.
Mirthanu-mi aduc aminte daca ti-am multumit pentru PM...daca nu, iti multumesc acum si pentru "pomelnicul" (ups , nu cred ca suna prea bine nici cu ghilimele)cu diversificarea ,l-am salvat.De cand pandesc eu posturile astea pentru mura-n gura... pica para malaiata...inmuiati is posmagii?....![]()
Madutza,de cand am nascut-o pe Bria nu am avut febra laptelui, nu mi-au curs sanii, cu pompa nu scoteam mai mult de 50 ml si cu toate astea am alaptat-o exclusiv pana la 5 luni, stimuland lactatia cu ceaiuri si pastile galafor.De cand am inceput diversificarea (5 luni si o sapt) am intrerupt galaforul si acum cu ceaiul asta am din nou sanii plini.Nu dau pe afara,dar ii simt grei/plini.La fel ca Mirtha beau 2-3 cani pe zi.
Spiridusule,borcanase nici in cora nu se prea gasesc.Pe timpul Juliei era un stand plin cu tot felul de borcanase acum...bate vantul.
Eu de cateva saptamani am niste nopti jalnice.Se trezeste Bria din jumatate in jumatate de ora in intervalul 23-02, apoi din doua in doua ore.Am tot zis...puseu, dinti...dar nu mai se regleaza.
Aseara am fost in parcul Moghioros si Julia a calarit un ponei...un vis devenit realitate...de cand isi dorea...mai incercasem noi si la zoo Baneasa dar fara izbanda.
Edit: Mirosea hainele Juliei intr-un hal...mult mai rau decat pampersul cu "carne".![]()
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
elilov3 spune:
diana tudor seamana perfect cu tati [cred ca tati e topit
] mai ales in patut cand e pe burtica...si tu arati f f bine in una din poze cu tudor in poze..presupun de la botez..arati vb serios f bine....cat priveste nasturelul
imi place sunteti o familie frumoasa ...sa fiti sanatosi si sa va impliniti toate dorintele 

julia frumosi si copilasii tai si au niste ochi e te topesc la inima...brvaos sa va traiasca minunile 

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

poze
julia16 spune:
| citat din mesajul lui Flowers Aseara am fost in parcul Moghioros si Julia a calarit un ponei...un vis devenit realitate...de cand isi dorea...mai incercasem noi si la zoo Baneasa dar fara izbanda. Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002) poze |
Flowers, poti da detalii? Si Maria e innebunita dupa ponei si calarit.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
julia16 spune:
| citat din mesajul lui elilov3 diana tudor seamana perfect cu tati [cred ca tati e topit imi place sunteti o familie frumoasa ...sa fiti sanatosi si sa va impliniti toate dorintele ![]() ![]() julia frumosi si copilasii tai si au niste ochi e te topesc la inima...brvaos sa va traiasca minunile ![]() ![]() Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de ![]() Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze******************************************* Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) : trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea "Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus Adevarurile care nu fac placere determina, de obicei, reactii negative, uneori violente, producand celui care le declar, de multe ori, neajunsuri. De aceea e de preferat tacerea." |
Eli, multumesc mult!
. Multa bafta la scoala de soferi. O sa vezi ce experienta interesanta o sa fie.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU