*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Julia, frumosi foc copilasii tai, sa-ti traiasca! Asa e si fie-mea cu bebe, e topita dupa el, insa noi inca ne mai luptam cu gelozia. Uf...Dragoste cu nabadai la noi !

Elilov, da, seamana cu tati, insa si cu mine. O sa scanez o poza cu mine bebe sa vezi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

ginye te-ai tuns? sau era parul prins?,,,,stef arata f f bine are niste falcute iam iam ...pupam mami puternica si baietel luptator

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea

"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus
Adevarurile care nu fac placere determina, de obicei, reactii negative, uneori violente, producand celui care le declar, de multe ori, neajunsuri. De aceea e de preferat tacerea."

M-am tuns...

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nu prea aveam chef sa scriu datorita ultimelor discutii, dar ce mi-au vazut ochii: a aparut DIANA21!!!! Te dadusem disparuta am vazut pozicile. Ce seamana Tudor cu Ianca. Sunt extraordinari, au niste ochisori de-ti vine sa-i mananci.

Babyzapi, ai fost o frumoasa la botez. Si Raphael e asa scump.
Amalia, am vazut si pozele voastre. Ai asa o aura...transmiti multa gingasie. Sunteti o familie f frumoasa!
Eli, bafta la sofat!

Spiridusule, Ford mondeo . Revin cu un mesaj sa si argumentez.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Diana, am vazut pozele. Ce dragut e Tudor si ce par are! Si surioara e tare scumpa, iar tu arati super.

Tudor al meu a avut mai mult par cand s-a nascut decat acum. I-a cazut si are unele smocuri cu fire mai lungi, altele cu par f scurt. Ma gandeam sa-l tund peste vreo luna doua. Oare are ceva?

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Julia, frumosi foc copilasii tai, sa-ti traiasca! Asa e si fie-mea cu bebe, e topita dupa el, insa noi inca ne mai luptam cu gelozia. Uf...Dragoste cu nabadai la noi !

Elilov, da, seamana cu tati, insa si cu mine. O sa scanez o poza cu mine bebe sa vezi !

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

Diana. Multumesc frumos. Eu l-am pus pe Tudor cu ea in camera de o saptamana si e mult mai bine asa. Era putin geloasa cred, pentru ca el dormea la noi in dormitor. Tot gasea pretexte sa ramana si ea la noi, sau venea peste noapte. Acum e foartye mandra ca Doarme cu Tudor in camera.

Julia

Mergi la inceput

Diana21 Julia sa va traiasca puiutii! Sunt minunati!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Diana, recunosc ca m-am uitat pe nerasuflate la poze. Un flacau in toata regula, cu-o surioara pe masura! Sa va traiasca si sa fie sanatosi!

Julia, eu am tuns-o pe zibe la vreo 2 luni si ceva cred, sau 3...nu mai stiu. Avea un smoc mare pe crestet si nu-i puteam curata cojitele. Asa ca am uniformizat-o. Taie fara frica, nu pateste nimic. Am bagat pieptenele si-am taiat pe langa el.

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Azi a mancat ou. Succes total! Parca nu-i mai ajungea mancarea!
Si ... a facut si el cunostinta cu gustul degetutelor de la picioare! M-am topit toata cand l-am vazut.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Aseara am fost in parcul Moghioros si Julia a calarit un ponei...un vis devenit realitate...de cand isi dorea...mai incercasem noi si la zoo Baneasa dar fara izbanda.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Flowers, poti da detalii? Si Maria e innebunita dupa ponei si calarit.

Julia

Acolo unde era parculetul bebeilor...unde se jucau cei mici cu nisip...intre saltele si masinutze/buburuze...erau 2 ponei calariti la greu de toti copii, 5 min 10 ron.Nu stiu daca sunt si in timpul saptamanii, poate fetele care frecventeaza parcul zilnic stiu mai multe.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

diana asteptam poza cu interes
ginye buei si tu ...bag de seama ca sunt pasare rara cu pleata ...bravos de reusita lui stef...
amalia spre rusinea mea deabea acuma am vazut pozicile mai bine cu luca imi dai voie sa pap piciorusele si obrajii baietelului curios ...numai spun nimik sunteti niste urati ...glumesc imi plac si comenatrie pe poze sunt totale
mah nu mai sofez....merge nenea la examen cu niste neni 4 la nr....amanaram..ufff ...lasa na ca si asa aveam un stres imi fac curaj pana cand ma prog ...sa vedetei ce amuzant e io...au mai ramas 87 de zile si mai taie o zi din calendar

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea

"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus
Adevarurile care nu fac placere determina, de obicei, reactii negative, uneori violente, producand celui care le declar, de multe ori, neajunsuri. De aceea e de preferat tacerea."

Mergi la inceput