*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Neatza....

Da Hera am niste poze dar nu am unde sa le pun....da-ti un mess sa le dau cuiva...pls...

Am 1000000 nervi...am luat-o pe urma lui Ion, m-au ajuns blestemele Alrei si am ramas fara permis 1 luna........exact cand incepe sesiunea.....m-a mancat ieri undeva sa ies la cumparaturi pt fiimea si am trecut pe rosu....neintentionat...am stat la 4 semafoare in rond la Razoare si pe al cincilea nu l-am mai vazut....si Politistul pune gaz pe foc si zice ca m-ar fi iertat dar nu putea ca a mai fost un tip si am plecat amandoi odata.....asa ca 2 permise dintr-un foc...

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Aoleu Marysa, ce-aveti mai? Tu, soatza, Ionu.... . Las ca trece o luna cumva, soatza are 2 daca da examen, si 3 daca nu, Ionu cate are? Sa facem AMR.
Si eu mai fortam portocaliul la semafor si treceam pe rosu pe sub el, da` nu mai fac. Promit.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Neatza doamnelor!
Greu mai ajung sa scriu zilele astea, nu stiu ce se intampla, s-a scurtat timpul

Babyzapi, sunteti toti 3 niste frumosi, iar bebe a luat cei mai frumos de la amandoi
Sorvint, ti-am vazut flacaul, tare dulce Nu stiu ce sa-ti spun de punctele negre, ma gandesc sa-i cureti bine fata, sa nu transpire sau sa ramana cu lapte sau saliva pe fata....sprayul cu apa termala este foarte bun, eu asta folosesc pentru Ecaterina.

Programul nostru de masa este ceva de genul:
ora 5-5.30 biberon cu lapte 150ml
ora 9-9.30 pireu de fructe cu suc de morcov (de doua zile bag si cate un biscuite)
ora 12.30-13 biberon cu lapte 180ml
ora 16.30-17 pireu de legume (morcov, pastarnac, telina, cartof, dovlecel) la care adaug si putin lapte.
ora 18-18.30 biberon cu lapte 150ml
ora 21.30-22 biberon cu lapte 180ml

Inca n-am bagat cereale..... Chiar daca e grasuna, medicul mi-a spus sa nu exclud cerealele care au rolul lor, sunt imbogatite cu fier etc Doar sa-i dau cu masura, eventual o zi da, si una nu. Probabil ca asa voi face, ii voi da de 2-3 ori pe saptamana.

Deci singura masa la care am exclus total laptele este cea de la ora 9.30 de fructe. Pana la 6 luni intentionez sa ajungem la 3 biberoane de lapte pe zi + 2 mese exclusiv diversificate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Uuff Marysa, tare nasol Dar hai ca o luna trece repede. Te-am admirat in poze....Doamne cat de tanara poti fi

Alra, e bun doua linguri Eu daca nu imbunatatesc pireul nu papa Asa ca adaug unt sau ulei de masline si lapte. Asa-i place si papa cam 120-150ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Diamisha am citit ca sunteti bine! E bine ca o luati din vreme si cu socrul tau. Multa sanatate si sa ne dai numai vesti bune!
Mar_ysa imi pare rau pentru permisul tau.
Oceanborn ma bucur ca Thomas incepe sa doarma mai bine! S-o tina tot asa.
BraveGirl pup dulce o mamicuta obosita! Arianna ta imi seamana mult la comportant cu David cand era bebe...a fost un copil la fel de solicitant. Vestea buna este ca ...trece perioada asta in curand.. Ce-i drept, pare o vesnicie pana trece...dar merita. Multa sanatate sa fie!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Ginye ce mai faceti? E mai bine cu somnul de noapte? Diversificarea cum merge? Pupici frumosului mic!

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

La multe lunite astazi pentru Alexandru de Cherieactiv!
Sa fi sanatos puiutule si sa-ti bucuri parintii!

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Ginye ce mai faceti? E mai bine cu somnul de noapte? Diversificarea cum merge? Pupici frumosului mic!

poze cu minunile mele

Tot mai avem 3-4 treziri pe noapte. DAr e spre bine. Sper! Cu dive merge f bine. Mananca tot ce-i dau. Numai cu supa nu se impaca, dar asta e.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Anca eu nu am fortat nimic doar ca am stat la semafor s-a facut verde si am plecat...la 2 m pe o bara sus mai era un semafor pe care nu l-am vazut....nici eu nici colegul meu de trafic care a ramas si el bineinteles fara permis....se pare ca daca nu eram prima masina la semafor nu plecam pt ca in 3 sec dadea drumul masinilor din dreapta si doar nu ma duceam ca nebuna si vedeam....dar asta e....omul porivit la locul nepotrivit...
Am mare grija mai ales cand sunt cu asta mica in masina...dar am gresit...

Am uitat am si dovada 15 zile...deci luna incepe din 17 mai-17 iunie, exact cand am examene...ma duc cu taxiul ce sa fac.

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Neatza....

Da Hera am niste poze dar nu am unde sa le pun....da-ti un mess sa le dau cuiva...pls...

Am 1000000 nervi...am luat-o pe urma lui Ion, m-au ajuns blestemele Alrei si am ramas fara permis 1 luna........exact cand incepe sesiunea.....m-a mancat ieri undeva sa ies la cumparaturi pt fiimea si am trecut pe rosu....neintentionat...am stat la 4 semafoare in rond la Razoare si pe al cincilea nu l-am mai vazut....si Politistul pune gaz pe foc si zice ca m-ar fi iertat dar nu putea ca a mai fost un tip si am plecat amandoi odata.....asa ca 2 permise dintr-un foc...

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Aoleu Marysa, ce-aveti mai? Tu, soatza, Ionu.... . Las ca trece o luna cumva, soatza are 2 daca da examen, si 3 daca nu, Ionu cate are? Sa facem AMR.
Si eu mai fortam portocaliul la semafor si treceam pe rosu pe sub el, da` nu mai fac. Promit.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Licurici

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Am uitat Babyzapi sunteti 3 frumosiiiiiiiiiiiii....BB Raphael are niste parinti super...va pup!!!

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

spiridus, la cresa duc numai laptele praf si pampersii, in rest se ocupa ei. fac zilnic o oala mare de terci pentru copiii pana in 2.5 ani si mancare gatita pentru cei care merg deja la scoala, caci miercurea au numai juma de zi si mananca de pranz la ei.

cum nicole e prima din cei mici de tot care incepe cu piure mi-a zis ca pot decide eu ce sa ii dea, piureul pentru cei mai mari e deja cu carne in el. ii va da in jur de 11 si la 11.15 voi veni eu sa o alaptez.

unde mergem noi e la o familie acasa. e un sistem generat din faptul ca unele mamici stateau acasa cu copiii cum faceti voi si atunci au zis uite niste bani si in plus puteti castiga niste bani extra daca mai primiti si alti copii. numai ca trebuie sa indeplinesti niste standarde de securitate in casa si sa te inscrii intr-o asociatie care te controleaza. cei unde mergem noi sunt sot si sotie, fara copii personali. ca sa faci asa ceva nu trebuie sa fii slab de inger si sa ai nervii foarte tari si sa iti placa paracetamolul, caci migrena faci des

schema de diversificare din belgia:

- dimineata lapte
- 11-12 LEGUME (nu se dau fructele prima masa din zi) legume = 2/3 leguma sau amestec de legume + 1/3 cartof sau orez + > 1 lingurita ulei de diverse tipuri (lauramiron, aici uleiul intra in reteta, nu e optional, e bun pentru dezvoltarea creierului)
- 15-16 FRUCTE (primul piure e mar+banana+zeama de portocala+praf de biscuite cu gluten sau fara in functie de varsta)
- seara lapte

se incepe la alegere cu fructe sau legume. carnea se da dupa 6 luni, cam la 2 luni de la inceperea diversificarii de fapt.

eu insa i-am mai dat laurei legume si la 6 dupa cum am zis caci nu putea fi tinuta numai cu lapte seara. mie mi se par o masa foarte potrivita.

azi ii voi da piure cu conopida lui nicole. in cartea mea (editia 2008) conopida e recomandata pentru inceput, drept leguma usor digerabila (ca raspuns la ce zicea madutza) - conopida, rosie, morcov, brocoli si inca o leguma belgiana pe care nu o stiti.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput