*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (46)*
Raspunsuri - Pagina 9
alra spune:
malinas ii poti lasa deja o jucarie cu care sa nu se sufoce. ai insa grija ce ii lasi caci copiii incep sa isi aleaga animalul preferat si e bine sa ai dubluri. laura a ales din mai multe jucarii un iepure din prosop, l-a botezat de una singura "tini" si inca doarme cu el pe oriunde ne ducem. poa' sa fie patu plin de jucarii, laura tot cu tini sub burta doarme.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
malinas spune:
alra, saru'mana. David oscileaza intre jucarii, dar castigatorul pare sa fie un hipopotam.Pe mine nu prea ma incanta sa doarma cu el fiindca zornaie si daca-l tragi de un inel mai si canta, deci nu cred ca e bun de dormit.Dar are si el un iepure, destul de maricel, moale si pufos care il atrage si ma gandeam ca e mai bun decat hipopotamul. David se rasuceste bine pe toate partile, si-a tras si paturica pe cap intr-o noapte si nu a patit nimic, doar eu m-am speria de n-am mai dormit, de aceea ma gandeam ca poate o jucarie l-ar face sa se simta ceva mai in siguranta, ca, de fapt, cred ca asta este problema.Multumesc mult.
O seara buna mamici si cozonacei.Ma bag la somn.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
alra spune:
baga patura sub saltea pe margini sau ia sac de dormit
e bine ca animalu de nani sa fie usor de spalat in masina si de bumbac caci le place sa suga la el.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
spiridusul spune:
am scris un mesaj mai devreme si am uitat sa il trimit, asa ca mi-a inkis tati calculatorul 
alra multzam fain de raspuns
am si io o curiozitate: ce le da la voi la cresa de haleala la copii. duci tu de acasa? or,,....?
e pura curiozitate
in mintea minte cresele de la voi sunt ca niste stupi, si imi imaginez cumstau ei micutzii acolo, cu niste albinutze mai mari pe langa ei; nu's de ce da' io cred ca as fi cea mai fericita sa lucrez acolo
malinas, alex n ua acceptat nici o jucarie; a avut o vreme in care a vrut o perna de saten cu o poza pe ea; apoi a dormit cu oac.. e o broscutza din ikea, super-mega misto- (o sa ii fac o poza) numa buna de pet pt nani
el are alta treaba; doarme cu COTZ; m-a innnebunit cotz in sus, cotz in jos... atsa aste un colt de perna, sau coltul de la cearceaf; partea aia tare unde se imbina materialul
; partea buna este ca gasesti cotz oriunde, si daca ramanem peste noapte in loc strain, nu duce dorul vreunui animalutz (si crede-ma ca ni se intampla des sa plecam de nebuni, si sa mai inoptam prin "sat")
ce am scris eu acolo, e un soi de program actul de mancare
de ex azi
dimineatza tizti, nu stiu la ce ora, ca nu ma uit la ceas
la 10:30 un mar+2 prune
la 13:00 legume cam 100 de gr( morcov, patrunjel, pastranac, ardei, dovlecel, un fir de patrunjel verde, o ceapa mica -pe asta o scot, o las doar la fiert-) trebuia sa introduc carnea de pui mort azi, dar nu am gasit in piata decat de joi, asa ca am zis pass
la 15 urla de foame; deci tzitzi
la 18 a mancat niste cereale lungite ( adica mai mult apa decat cereale; a fost prima data cand i-am dat)
apoi am pierdut sirul; nu mai stiu cat si cand am apelat la tzitzi
peste noapte se mai trezeste de 3-4 ori, sa manace, sau sa faca prezenta
alra, tu ce zici acolo? 2 mese de legume? sa stii ca mi se pare mai ok decat iaurt
aaaa
malinas, pe alexandru nu il intereseaza mancarea.. semana cu muma-sa
azi a mancat asa 250 lapte, 250 ml suc de portocala cu morcov.. vreo 4 felii de castravete+3 de rosie+juma de pulpa superioara la cuptor+ 2 felii de cartof...+2 briose+lapte.. iar.. muuult.. cred ca 400 de ml
refuz sa alerg cu linguritza dupa el
il testez sa vad cand cere de mancare
are fructe prin toata casa.. uneori mai ciupeste fructe
MAI SCRIETI SI VOI PROGRAMUL VOSTRU DE MASA; dati cu share; k io am o mare lene sa mai iau toata documentatia la mana;
fetele de afara, haidetzi cu scheme, idei, combinatzii.
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Sorvint spune:
Ramo2007,Flowers,Babyzapi,anca27,alra, va multumesc mult pentru aprecierile la puiutul meu.
Babyzapi stiu ca mi-ai mai scris tu mai demult ca folosesti apa termala de la avene si am folosit si eu,dar nu Pediatril pentru ca nu am gasit ci apa termala de care foloseam si eu. Cele de pe obrajori si de pe frunte au mai trecut in mare parte, dar cele de pe gusita nu au nici un gand.La pediatru nu am intrebat cand am fost pentru ca lui i se par nesemnificative problemele astea si imi spune ca trec de la sine.
Sper totusi ca mai sunt fete care ma pot ajuta cu un sfat.
Daca nu vor trece voi ajunge la dermatolog.
Hera25 spune:
Oceanborn eu eram cu diareea, cu raceala si apoi mi-a venit si CM-ul ![]()
![]()
.
Anca si eu am avut un CM fff abundent care a durat 7 zile. Iar productia de lapte a scazut rau de tot. Dar de cand mi sa terminat CM-ul si-a revenit, am lapte din plin. Ce bine..
Leeloo merci de aprecieri la adresa zanei mele. Tot sa mai fac pe bebe 2 nu?
Ce poze frumoase de la intalnire
, se uita lumea la noi ca la urs, cat demulte carucioare erau si bebei.![]()
Multumim si de poze babyzapi si carmendu.
Si parca marysa mai avea niste poze nu-i asa?
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Nu mai stiu cine era racita sau cu diaree....de se pangea ca i-a scazut productia de lapte...oare cata_micky sau hera........nu stiu exact.. si eu am fost in aceeasi situatie de 2 ori, cand am fost racita si saptamana trecuta...deja ma gandeam ca bagam laptele praf cu R ala pt bebeii cu reflux...si uite ca la mom potrivit l-a apucat foamea pe fiu-meu si acum tzitzi pocnesc din nou.. sper sa-si fi revenit si la voi productia! mami de Thomas |
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea
babyzapi spune:
Neatzaaaa!
Azi plecam cu socrii si cu Raphael la nasi la un gratarel.
Alra felicitari pt Nicole ca a papat piure
.
Malinas al meu are o jucarie din bumbac care ii place tare mult si o are mereu cu el in patut. De cateva ori chiar l-am gasit dormind cu jucaria in brate desi eu o lasasem doar langa el.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Amalia spune:
Neata mamicutelor!
Uf, n-am avut net zilele astea si taaare greu mi-a fost fara voi!
M-am tot straduit sa citesc din urma ca ati fost vrednicute si ati scris, nu gluma.![]()
Alra mi-au placut pozele de la intalnirea voastra. Spatiu larg de joaca, copilasi fericiti...ce sa mai, in elementul lor. Are Nichole niste falcute tare dulci, se vede ca ii mege bine! Am vazut si mocutza poznasa a Laurei, se vedea ca era fericita acolo.
Ruthie sa-ti traiasca micutul Luca si sa fie sanatos!
Te asteptam sa iei parte la discutiile noastre cand ai vreme si sa ne mai povestesti cate ceva despre puiutl tau.
Bebecris mi-ai placut foarte mult filmuletele pe care le-ai postat!
E un vorbaret si jumatate David!
E imposibil sa nu te indragostesti de el!
Otilia am vazut filmuletul cu ursuletul.
Copilul tot la copil trage.
Asa sunt si ai mei..noi nu reusit sa-l facem pe Luca sa rada in stilul in care reuseste David.
Sunt dulci foc gogoselele tale, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele!
Nebunica-zapacica imi pare rau, trista veste!
Condoleante!
Eli multa sanatate si putere colegei tale.
Cruda e viata asta..
Babyzapi multumesc ca ai intrebat de noi!
Am vazut pozicile de la botez. A fost un scump printisorul tau, cu ochisorii lui mari si frumosi!
Mi-a placut foarte mult cum ti-a stat in rochita! Esti o mamica tanara si sexi!
Va iubeste aparatul pe amandoi.![]()
Sorvint am vazut pozele cu Raducu si e un dulce!!
Are niste ochi maaari frumosi, curiosi si mirati...o dulceata!
Si cu pufuletul ala pe post de par, seamana cu Luca, care e la fel de "pletos"
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Julia16 

Spiridus super, scrie acolo programul de masa si-n continuare...ce-i mai bagi..cat..sa mai avem si noi o idee.
Noi suntem inca incepatori...abia de astazi incepem si am scris ultima data cu voi doza sucul de fructe. Pe masura ce voi baga si altceva, am sa scriu si eu programul.
Sigur am sarit pe careva..
..ma mai trageti voi de maneca daca am uitat sa-i raspund cuiva..![]()
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
anca_27 spune:
Spiridusule, a propos de COTZ.... sora-mea vitrega, deodata cu mine, adormea doar cu coltul de la perna la nas cand era mica, si-l si sugea. Faza e ca i s-a modificat dantura de la atata supt la cotz si si-acum, la aproape 30 de ani cauta de multe ori, in somn, fara sa-si dea seama, cotzul. Daca-i spunem, nu ne crede...
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Licurici
mar_ysa_28 spune:
Neatza....
Da Hera am niste poze dar nu am unde sa le pun....da-ti un mess sa le dau cuiva...pls...
Am 1000000 nervi...am luat-o pe urma lui Ion, m-au ajuns blestemele Alrei si am ramas fara permis 1 luna........exact cand incepe sesiunea.....m-a mancat ieri undeva sa ies la cumparaturi pt fiimea si am trecut pe rosu....neintentionat...am stat la 4 semafoare in rond la Razoare si pe al cincilea nu l-am mai vazut

....si Politistul pune gaz pe foc si zice ca m-ar fi iertat dar nu putea ca a mai fost un tip si am plecat amandoi odata.....asa ca 2 permise dintr-un foc...
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii