*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 27
monicus spune:
La multi ani Matei de mariana28, Sara Andreea de IuliaCospy sa va traisaca bebei si sa aveti parte numaid e bucurii din partea lor. 

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 19 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleinad.g Buna ziua, mamici! Mi-a placut tare mult multimea de cozonacei, cum stateau ei aliniati, ca niste papusi in vitrina. ![]() Ramo, multumesc pentru informatii, eu deocamdata ii pun o masura la 160ml, dar citisem pe cutie ca se fac cu jumatate apa-jumatate lapte si credeam ca nu-i bine cum i le dau. Cand o treci pe lactana 2? Fructe ai inceput sa-i dai? Sau ai inceput cu supa? Eu i-am dat o saptamana mere rase, iar acum am inceput banana. Nu i-am inlocuit pana acum nici o masa ci ii dau cate putin inainte de laptic, ca noi si asa suntem deficitari la capitolul asta, nu reusim sa depasim 600ml/zi. Multa sanatate, ai grija de tine. ![]() Madutza, am vazut ca ati fost la Moeciu. Am vrea sa ajungem si noi in zona la vara. Imi poti da, te rog, mai multe informatii despre locul unde ati stat: pret, zona, daca au incalzit camerele noaptea cand a fost mai rece etc. Mi-au placut tare mult pozele cu printesuca mare pe poiana. O adevarata domnisoara. ![]() Alra, foarte frumoasa intalnirea voastra si foarte bine arata "babuta" ta. Ai inceput sa-i dai papica sau e tot pe lapte exclusiv? Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora |
La 6 luni o sa trecem pe BIO 2.LA ora 10 bea suc de mar si morcov cam 130 ml...la ora 13 supita de 3 zile.O sa incerc si eu alte fructe...la inceput, i-am dat si nectarina dar nu am mai gasit in piata.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
cameliam spune:
Anca,
Poti scapa de necaz (si de niste bani, ce-i drept) daca iei o www.miniblu.ro/Categorii/Articole_calatorie/Accesorii_auto/Maxi-Cosi/Inaltator_scaun_auto_EasyBase_-_Maxi-Cosi" target="_blank">baza care se monteaza aia pe scaun cu centura (sau se infige in isofix) si dupa aia scoica maxi-cosi o asezi doar pe baza asta sa faca click.
Noi asa am facut si e super usor, baza ramane montata in masina, o scoatem doar cand nu suntem cu copila si tre' sa mai incapa a 5-a persoana in masina.
| citat din mesajul lui alra anca, mi-e greu sa fac poza cu maxi cosi si centura cum se prinde. nu e clar in manualul de instructiuni? stiu ca e complicat la inceput si apoi dupa o vreme o faci cu ochii inchisi. ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
cameliam spune:
Foarte fumoase pozele, mamicile si cozonacii!
Cum vi s-a parut sa va cunoasteti personal, ati avut surprize (placute sau neutre, ca neplacute sper ca n-au fost) in sensul ca va asteptati o persoana sa fie altfel decat v-o imaginati? Nu fizic, ca in poze v-ati vazut si inainte, ci ca fel de-a fi?
| citat din mesajul lui carmendu fotografii cu cozonaceii din parc. http://community.webshots.com/album/571543538zEnIFN enjoy! carmen lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre Povestea nasterii lui Victor Victor |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
monicabo spune:
Buna!
Noi ne-am simtit f bine la intalnirea de ieri, multumim Malinas pt idee
. Sper sa ne mai vedem, mai ales ca a venit vremea frumoasa. A trecut f repede timpul, si mi-a parut tare rau cand a trebuit sa plec.
F dragute toate mamicile si toti bebelusii
. Chiar, cati am fost in total?
F frumoase si pozele, Carmen, multumim. Am si eu poze, doar ca nu prea am timp sa le incarc si nici nu ma prea pricep, asa ca rog pe cineva care se pricepe mai bine si are si ceva mai mult timp decat mine, sa i le trimit pe mess si sa le puna in contul comun
Cu alaptatul in public, eu zic ca fiecare mamica e diferita, si fiecare face cum simte. Eu de ex nu am alaptat prea des in public, tot asa, ma enerveaza privirile insistente si evetualele comentarii. Daca nu am fost acasa, am mai alaptat in masina, sau afara la curte. In parc nu prea...bine acum singura cu 2 copii mi-ar fi si f greu...
Monicus, poate se mai fac intalniri si in Politehnica, si acolo as putea ajunge, sau pe aleaa aia cu castani...
Singurele parcuri peste mana imi sunt Tineretului, Carol...sunt mult prea departe. Si Titan-ul la fel, o data am facut o excursie pana acolo cu Andreea mai mica (11 luni), asta vara, la o prietena draga cu o fetita de aceiasi varsta, dar m-au luat toate transpiratiile pana acolo
Am facut 1 ora dus, 45 min intors...
. TReaba buna a fost ca am stiut ca exista locuri de parcare
Julia, ma bucur ca tudor e bine
alra, bafta cu diversificarea!
Spiridus, imi pare rau ca nu am reusit sa ne cunoastem de data asta, poate reusim sa ne vedem prin zona Politehnicii sau in Moghioros (doar sa am unde parca masina in zona!)
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ruthie spune:
O sa incep prin a va multumi...a va multumi ca existati voi si bebelusii vostrii si ca datorita voua, eu, o mamica de Luca, nascut pe 9.12.2008, am reusit sa invat si sa-mi explic o gramada de lucruri.
Va citesc de multa vreme, de cand am aflat ca sunt insarcinata(aprilie 2008), va stiu pe fiecare in parte, am plans alaturi de voi, am ras alaturi de voi.
Nu stiu ce de nu am scris nici un mesaj, am preferat sa va citesc, dar acum am simtit ca e momentul sa va multumesc.
Orice temere as fi avut in timpul sarcinii sau acum, de cand sunt mamica mi-a fost spulberata sau atenuata de voi.
Sunt sigura ca sunt multe mamici, care la fel ca mine, doar va citesc si din cand in cand spun "slava domnului ca exista acest forum".
Ce mi-a placut cel mai mult la voieste ca sunteti civilizate, deloc agresive, intelegatoare, generoase...si nu spun vorbe mari.
Sa fiti sanatoase si sa aveti grija de bebelusi. Va pup pe toate si inca odata va multumesc!!!!
madutza spune:
Flowers, ma descurc destul de bine. Numai ca tb sa car mult si ma doare rau spatele, acum fac fizioterapie. Imi place sa fiu independenta si alerg toata ziua in toate partile, cu ele dupa mine.
Aleinad, am pus poze cu locul unde ne cazam la Moeciu pentru ca mai am prieteni care ma tot intreaba. Povestea casei unde stam (nu e o pensiune) este: cand eram studenti, vroiam sa mergem in zona si am luat trenul si autobuzul de capul nostru. Pe atunci erau 5-10 pensiuni in zona. Am mers la 2-3 pensiuni si preturile erau prea mari si atunci am mers la o taraba si am intrebat pe tanti de acolo daca stie cazare. Si ne-a spus: hai, maica, ca va iau la mine. Asta era acum 10 ani. De atunci si-a mai facut imbunatatiri. Anula asta a pus centrala. Ideea e ca, desi am mers si ne-am permite sa mergem undeva mai nou, mai modern si mai frumos ca pensiune, noua ne place la Tanti Maria. Ma simt exact ca la bunica, la tara. Si pretul e bunicel: 60 lei / camera. Ce imi place este ca are casa departe de drum, sus pe un deal si cand iesi din casa se vede un deal mare, plin de verdeata si cerul albastru. Ca si curatenie, este destul de curat, insa eu cand ajung mai fac un pic, dupa placul meu. Zona este in Cheia, la 1 km pana in Cheile Gradistei, pe langa bisericuta veche.
Legat de Vigantol, el am luat niste picaturi cu D3 de la farmacie, ca nu aveau vigantol. Se dau 5 picaturi pe zi. nu e din cea romaneasca
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
Andy08 spune:
Sa va fie de bine intalnirea! Frumosi puiutzi!
Carmendu: Victor poarta bavetica tot timpul sau doar cand papa? Sa nu-mi spui ca nu scapam de ea nici la 6 luni....ca nu mai pot! Andrei o are in permanenta la gat. Uf!
Oceanborn: Cum ii merge lui Thomas cu ranitidina? E mai bine? Ai introdus solidele? Mai are reflux cu ele?
Andy, mami de
Andrei
Andy08 spune:
| citat din mesajul lui ruthie O sa incep prin a va multumi...a va multumi ca existati voi si bebelusii vostrii si ca datorita voua, eu, o mamica de Luca, nascut pe 9.12.2008, am reusit sa invat si sa-mi explic o gramada de lucruri. Va citesc de multa vreme, de cand am aflat ca sunt insarcinata(aprilie 2008), va stiu pe fiecare in parte, am plans alaturi de voi, am ras alaturi de voi. Nu stiu ce de nu am scris nici un mesaj, am preferat sa va citesc, dar acum am simtit ca e momentul sa va multumesc. Orice temere as fi avut in timpul sarcinii sau acum, de cand sunt mamica mi-a fost spulberata sau atenuata de voi. Sunt sigura ca sunt multe mamici, care la fel ca mine, doar va citesc si din cand in cand spun "slava domnului ca exista acest forum". Ce mi-a placut cel mai mult la voieste ca sunteti civilizate, deloc agresive, intelegatoare, generoase...si nu spun vorbe mari. Sa fiti sanatoase si sa aveti grija de bebelusi. Va pup pe toate si inca odata va multumesc!!!! |
Bine ai venit si poate scrii mai des, ca sa aflam si noi mai multe despre cozonacelul Luca si despre mami lui.

Andy, mami de
Andrei
Andy08 spune:
La multi ani Matei de mariana28, Sara Andreea de IuliaCospy!
Julia, Anes: Andreiutzul e la fel, adica ceva mai bine cu pielicica si cu scaunele. Cred ca va trebui sa renunt la alaptat mai repede decat as vrea si sa-l trec pe o formula hipoalergenica, ca sa fiu sigura ca nu se mai strecoara elemente alergenice din dieta mea (ca tot mai apare sange sporadic..). Incercam sa mergem pana la 6 luni asa, sa vedem cum e. Micutzul, o sa-i fie greu fara tzatza lui, iar eu am lapte destul acum......dar asta este. E greu de luat o decizie.....
I-am facut analize de sange care au confirmat intoleranta la lapte/lactate si au aratat ca nu are anemie (macar o veste buna).
Alra: Chef de chef acolo! Iar Nicolu e tare frumos! Grasun si cu ochi superbi!
Olivia: Mai aveti cu mutatul?
Andy, mami de
Andrei