*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 28
Otiliav spune:
Yupiiiii, am net
.
Fug sa citesc din urma. Sper ca v-ati distrat bine la intalnire ca sa ma oftic eu si mai tare.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
bebecris spune:
un nou episod cu david
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
David-Andrei 
BOTEZ 
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
bebecris spune:
un nou episod cu david
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
David-Andrei 
BOTEZ 
Povestea nasterii
leeloo5979 spune:
Am vrut sa scriu si pentru ce am citit in urma, dar am o migrena de zile mari, a inceput azi la plimbare in parc si vad ca nu da semne ca ar ceda, ci din contra pare sa se amplifice. Pozele sunt frumoase...mamicile sunt intr-adevar niste suple si niste frumoase, pozele in care a incaput toata lumea sunt cele in care casalotul Lacramioara a facut niscai poze...![]()
![]()
, nu fetelor, sa nu sariti ca nu am complexe, mereu fac haz de treaba asta, important e sa fac tot ce pot sa ajung sa ma privesc cu mandrie in oglinda, nu sa ma lamentez si sa ma plang. Ideea e ca greutatea stagneaza la 88, pe acolo se invarte si nu mai vrea sa scada neam. Sper ca pana la urma, asa cum au venit kilele, o sa si plece. Ma bucur din suflet ca v-am cunoscut face to face, si repet, sper din toata inima sa repetam figura cat mai repede si in cerc cat mai mare. Pana la urma, se va gasi o solutie. Pupici Malinas scumpa pentru initiativa si pentru realizare! Nu a ramas doar la faza de plan, a fost si certitudine!
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0
Otiliav spune:
Intre timp noi am dus fata la facultate 3 zile 
. La cursul de metal n-a rezistat decat 5 minute, dupa aceea a inceput sa bodogane, parca se certa cu profesorul.
Am oripilat si studentii. Ieri la pranz, cum am vorbit cu Malinas cum a tras un kk mare de a razbit prin 2 bodyuri si salopeta, asa ca am dezbracat-o pana la piele pe o bancuta si am curatat-o sub privirile curiosilor. La mine nu aveam haine de schimb ca am plecat de acasa fara bagaj sa ma plimb in voie prin Cismigiu
.
Fug sa-i fac baie in curand, acum suge.
A mea nu se intoarce nici de pe spate nici de pe burta
.
Alra, am vazut locul de joaca si nu intelegeam cum? unde? Am fost undeva fff asemanator.
Referitor la ghicitoarea cu scoica pusa pe jos in bucatarie. Am stresuri multe: cutitul din mana sa nu-l scap, sa am grija cu lichidele fierbinti.
Fetele nu-i de gluma cu protectia. Acum 4 ani o fetita de 4 luni si ceva (of doamne, cam cum are Elisa acum) a murit, masina in care era cu parintii si bunicii s-a rasturnat parca la Constanta. Adultii au scapat cu bine, BB nu a avut noroc, o fetita atat de frumoasa si de scumpa.
Maduta, imi plac mult fetele tale. Si Ana mea vrea mereu sa-si ia sora in brate, ma dispera. Azi era in patut aplecata peste ea, se credea mama dinozaur, cred ca vroia sa-i dea sa suga. Am vazut ca si ale tale "se imbratiseaza" de zor.
Hi hi, ce faza ca va cunoasteti fetelor Maduta si Flowers.
A expirat timpul meu.......
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Otiliav spune:
Impart ecranul laptopului cu Ana cat mai atipeste pitica dupa laptic. Mi-e mila sa o trezesc pentru baie ca stiu ca nu dureaza mult nani asta dupa supt.
Lacrimioara, asa ma mai alinta sotul pe mine "casalot"
, vezi, suntem 2
.
Elisa a plans sa-i dau niste para. Mancam in fata ei si m-a mancat undeva sa-i dau pe la gura cu o bucatica de para. Mi-am facut de lucru. Dupa aceea, tragea de mana mea ca sa ajunga iar sa linga putina para, mititica. Si noua ne venea sa radem ca tare se agita sa linga, sa suga asa cum face la titi, a bagat putin si la gingii.
Deocamdata am decretat, nu mai mancam in fata ei, chinuim copilul.
Pozele noastre
malinas spune:
Eu sunt varza, ii tin companie lui leeloo, ma doare capul de nici nu stiu cum ma cheama, noroc ca am salvat user'ul si parola pe calculatorul asta, ca altfel nu stiu daca eram capabila sa ma loghez. Nici sa-i fac baie cum trebuie copilului nu am fost capabila, ca ar fi trebuit sa stau cu capul in jos si aveam senzatia ca pic in cap. Acum bag in mine ciocolata si sper sa-mi treaca.
Eu sunt tare fericita ca intalnirea a avut asa succes si abia astept sa ne revedem. Nu-mi mai acordati atata credit pt aceasta intalnire, fiindca nu am facut mare lucru, meritul e al nostru, al tuturor
, ca ne-am mobilizat si ne-am intalnit, si ce bine a fost.
Poze nu mai pune nimeni????
Ma gandesc ca peste 2 saptamani (saptamana viitoare, in weekend plec din Bucuresti, deci nu se poate) sa facem o intalnire pentru fetele din militari si drumul taberei, undeva in zona asta, sa vina si spiridusul cu cei 2 copii si monicus si celelalte fete care stau in zona si sunt mai greu de deplasat. Poate vine si Andutza cu valentina si alexia. Cred ca ar fi tare frumos.
Mi-ar placea tare mult sa reusim sa ne intalnim o data pe luna, sa schimbam impresii, retete de papa pt cozonacei, retete de frumusete si slabit pt mamici si, de ce nu, sa iesim cu tot cu tatici la un gratar, un mic, o bere, etc. Zau ca mi-ar placea.
Marysa, ce face leyre?Sper ca sunteti bine, ca ieri a fost tare agitata.
Lorellay, ai castigat excursia si nu mai vorbesti cu noi????Glumesc.Sper ca sunteti bine, ca nu ai mai scris de ceva vreme.
Ma duc sa ma bag langa cozonacelul meu...adica sa ma bag la somn, fiecare in patul lui, desi, uneori, tare l-as mai lua cu mine in pat, asa, ca imi e drag.
Gata mamici, va pup. Sa aveti o noapte frumoasa si linistita!
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
alra spune:
| Citat: |
| Elisa a plans sa-i dau niste para. Mancam in fata ei si m-a mancat undeva sa-i dau pe la gura cu o bucatica de para. Mi-am facut de lucru. Dupa aceea, tragea de mana mea ca sa ajunga iar sa linga putina para, mititica. Si noua ne venea sa radem ca tare se agita sa linga, sa suga asa cum face la titi, a bagat putin si la gingii. Deocamdata am decretat, nu mai mancam in fata ei, chinuim copilul. |
bai, a mea urla in brate si se intinde sa ia mancarea din farfurie cu manutele. asa ca azi s-a ales cu cartof nature pistocit de mine in mana in gurita. minunea nu a durat insa mult ca a venit sora-sa cu o juma de cartof in mana sa i-l indese pe gat

gata - am luat morcovi biologizati, o conopida si barabule - maine fac piureuri (morcov + cartof si conopida + cartof), le bag la paharute si la congelator cu ele. ce nu congeleaz bag in madam, estimez ca o sa am succes
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Porumbita spune:
buna tututor!!
o sa da iar buzna pe topicul vostru; am fost vineri si la controlul de 3 luni; are 64 cm si 6700; insa pediatra i-a pus diagnosticul de usoara hipertonie axiala ; si pt fornaiala aia de care va ziceam si in cap anterioare o facem o vizita si la ORL.
am fost azi la control la neurologie pediatrica si intradevar asta e dignosticul; zice ca nu e patalogic si ca se rezolva cu kinetoterapie; ca sa facem in fiecare zi timp de 2 luni; ne-a zis sa mergem in particular la cei de la Obregia; insa nu am de gand sa il duc zilnic la spital in nici un caz...
de ce a pus diagnosticul asta? pt ca la 3 luni la tractiune unilaterala nu se spijina pe cot/palma, dc e culcat pe spate si il ridici de manute capul rmane usor in spate, nu e pe aceeasi linie cu coloana...
ziceti-mi va rog bbii vostri cum erau la 3 luni? cum isi tineau capul? cum se comportau dc ii ridicati de manute?
bebecris spune:
aici tipa intr-un mare fel...
DACA VA PLICTISESC SA MA ANUNTATI C A NU MAI PUN!!!!

Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
David-Andrei 
BOTEZ 
Povestea nasterii