*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

buna tututor!!

o sa da iar buzna pe topicul vostru; am fost vineri si la controlul de 3 luni; are 64 cm si 6700; insa pediatra i-a pus diagnosticul de usoara hipertonie axiala ; si pt fornaiala aia de care va ziceam si in cap anterioare o facem o vizita si la ORL.

am fost azi la control la neurologie pediatrica si intradevar asta e dignosticul; zice ca nu e patalogic si ca se rezolva cu kinetoterapie; ca sa facem in fiecare zi timp de 2 luni; ne-a zis sa mergem in particular la cei de la Obregia; insa nu am de gand sa il duc zilnic la spital in nici un caz...

de ce a pus diagnosticul asta? pt ca la 3 luni la tractiune unilaterala nu se spijina pe cot/palma, dc e culcat pe spate si il ridici de manute capul rmane usor in spate, nu e pe aceeasi linie cu coloana...

ziceti-mi va rog bbii vostri cum erau la 3 luni? cum isi tineau capul? cum se comportau dc ii ridicati de manute?

AM FOST SI EU marti la OBRegia, la dna dr: CARMEN BURLOIU...este o drf fff buna....david a avut probleme la nastere si am primit recomandare din matewrnitate sa mergem la un control neurologic...DAVID ESTE NORMAL DIN PUNCT DE VEDERE NEUROLOGIC...
asa ca iti recomand sa faci un efort si sa te duci...pavilionul pt copii este mic...de faprt sunt 2 sau 3...sunt dr ff buni acolo...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Azi am cunoscut o familie extraordinara, cu 2 copii superbi: Diamantu' si Safira' . Crinuta e ca o floricica delicata, iar Raducu s-a cam lasat greu de cucerit. Zanica mea s-a chinuit sa-i fure un zambet, el serios, facea pe durul
Fug....plange

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
Elisa a plans sa-i dau niste para. Mancam in fata ei si m-a mancat undeva sa-i dau pe la gura cu o bucatica de para. Mi-am facut de lucru. Dupa aceea, tragea de mana mea ca sa ajunga iar sa linga putina para, mititica. Si noua ne venea sa radem ca tare se agita sa linga, sa suga asa cum face la titi, a bagat putin si la gingii.
Deocamdata am decretat, nu mai mancam in fata ei, chinuim copilul.

bai, a mea urla in brate si se intinde sa ia mancarea din farfurie cu manutele. asa ca azi s-a ales cu cartof nature pistocit de mine in mana in gurita. minunea nu a durat insa mult ca a venit sora-sa cu o juma de cartof in mana sa i-l indese pe gat
gata - am luat morcovi biologizati, o conopida si barabule - maine fac piureuri (morcov + cartof si conopida + cartof), le bag la paharute si la congelator cu ele. ce nu congeleaz bag in madam, estimez ca o sa am succes

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Vezi diferenta de varsta intre Laura si Ana, fiecare hraneste bb cum poate. Ana a inteles ca bb papa doar lapte, asa ca s-a infiintat la bb in patut si s-a cocotat peste ea sa o "alapteze". Cred insa ca va fi o mamica buna cand va avea copii, avea grija sa nu cumva sa stea pe Elisa, asta mica nu zicea nici pas.
Sa pun si deasupra patutului o plasa????

Malinas, ieri ca tot am terminat cu scoala la ora 1:15, de nervi m-am ales cu o mare migrena. Reteta mea 1 Nurofen si 1 Paracetamol, nu stiu care a functionat dar dupa 2 ore de stat in pat intre vis si realitate m-am ridicat ca noua si in o ora am dezghetat frigiderul care deja curgea, am spalat bucataria pe jos, hranit copilul mare si mers cu ea la baie, alaptat pitica si schimbat scutec, descurcat cu amandoua in casa, mai vroiam sa scot si rufe pe sarma dar a venit soata acasa.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

-bai, nu, nu ai nimerit-o

alalteieri cat faceam mancare nicole maraia de foame in relax (taica-su nu stiu pe unde era) si laura si-a ridicat bluza si a zis ca da ea "burta" lu nicole (asa zice ea la san ) si s-a intins toata peste nicole si relax si era tare enervata ca nicole nu "mananca burta"!
azi ne-am luptat cu ea ca cica ii da ea bib, aia urla de foame (am luat-o la cumparaturi pt rochie de botez ) si sor-sa ii tinea stramb biberonu si o frustra si mai rau.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Bebecris, multumim pentru filmulete! Sunt mortale!

Leeloo, daca te face sa te simti mai bine, eu am 98, asa ca stai f. bine. Pe mine m-a apucat rau depresia. Azi m-am tuns si nu imi place deloc. Dupa ce ca arat ca o mamaica, avand volumul de rigoare, nu ma mai imbrac in haine tineresti (pentru k masura mea nu gasesc), si in d-alea de mamaica, mi-a facut asta si tunsoare de mamaica. M-a luat destul de scurt, si cum eu am parul ondulat, zici ca sunt o tantica d-aia care vinde cartofi in piata si isi face parul permanent odata la 3 luni .

Criss, Otilia, Flower, multumim pentru aprecierile la adresa fetelor.

Otilia, Arla, sa stiti ca eu cand avea 1-2 luni o protejam pe Adreea de Ana. Acum, Dumnezeu cu mila Lui. Varicela a luat-o, raceli mai putin. Ce o fi, o fi. Sincer, mai multa grija am cu Ana sa nu se imbolnaveasca, sa nu raceasca, la problemele pe care le-a avut iarna asta. O smotoceste Ana de mama focului, o pupa pe toata fata, n-are nici o treaba. Si oricat i-as spune, nu intelege. Cand era Andreea mica si ma mulgeam, Ana se aseaza tacticos langa mine cu o jucarie care avea o maneta, si incepe sa se prefaca ca se mulge, pune in bibe de jucarie si ii da bebelusului ei. Am ras cu lacrimi!

Oricum, eu pe Ana o las sa schimbe pampersul, sa ii faca biberonul, sa o spele la baie. Ma ajuta mult. Nu ai spun, cand suntem in masina cum ii bga suzi imediat cum incepe sa planga si ia o mina serioasa, de parca e datoria ei.

Daca va hotarati vreodata sa faceti intalnire in Herastrau, poate venim si noi.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

andy- victor sta toata ziua cu babetica la gat. baleste toate hainele si ma enerveaza rau ca trebuie sa il schimb. si atunci ii schimb doar babetica!
bebecris- bai ce guraliv e david! nici in parc nu s-a dezis. avea un chef de vorba!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

daaaa...seamana cu mine...mie nu-mi tace gura deloc...
e dulce foc cand vb cu noi....are zile cand o tine non stop cu MAMA, MAAMA, MA-MA...ETC

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

arla, sunt chiar curioasa cum tolereaza conopida. eu stiu ca e cam ca varza, face gaze si e recomandata de introdus mai tarziu. sa ne spui si noua daca "la curbe sinele au trosnit"

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Carmendu multumim pt. explicatiile de la poze

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Ieri la pranz, cum am vorbit cu Malinas cum a tras un kk mare de a razbit prin 2 bodyuri si salopeta, asa ca am dezbracat-o pana la piele pe o bancuta si am curatat-o sub privirile curiosilor. La mine nu aveam haine de schimb ca am plecat de acasa fara bagaj sa ma plimb in voie prin Cismigiu .

eu mi-am luat-o o data rau de tot. am plecat sa ma plimb prin parc si s-a kkat pe el de i-a iesit si prim body si prin salopeta si a udat si caruciorul . si de atunci ii iau si al doilea schimb la mine! ca ne-am facut destul de kko!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Victor

Mergi la inceput