*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 30
carmendu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Carmendu multumim pt. explicatiile de la poze ![]() |
mai, multumesc, da' nu e meritul meu. a venit tinker bell si le-a scris.

carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Victor
stewie spune:
Dragi mamici, eu ma prezint ca o mamica terminata psihic. Daca nu cedez acum inseamna ca sunt mare. Lui Thea vor sa-si faca aparitia 4 dinti Inca nu au spart gingia insa sunt 4 puncte albe, doua sus si doua jos. Nu ma gandeam ca o sa iasa asha devreme si mai ales nu toti patru in ac timp. Drept urmare Thea e ingrozitor de nervoasa si plange aproape non stop. Nu mai vrea sa doarma la pranz si seara mai face tambalau. La voi, mamici de bebei cu dinti tot asha de rau a fost???... ca deja am intrat la idei sa nu fie de la altceva. Mai are si problema cu intorsul acum, nu vrea sa stea decat pe burta si se mai enerveaza cand oboseste si nu mai poate sa-si tina capul. Ce mai e o feerie...
Aaaa si alta intrebare daca puteti sa ma ajutati...ati fost cumva cu bebe pana acum la un drum cu masina de aprox 6 ore??? Ca pe noi ne-ar tenta o mica escapada peste vreo 2 sapt insa nu stiu daca rezista atatea ore in scaun ( chiar si cu opririle de rigoare).
In alta ordine de idei , am vazut poze de la intalneala.... fooooarteee frumoase, bombonele de bebei si mamici super, mi-ar placea sa vad mai multe
Va pup pe toate si va rog daca se poate sa-mi dati si mie un sfat, adica sa-mi spuneti daca e normal ce se intampla, macar panica sa-mi treaca ca oboseala si terminarea psihica nu cred.
Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80
madutza spune:
Buna dimineata!
Stewie, da, se poate si mai rau
. Zii merci ca nu e bolnava sau altele. Banuiesc ca ii dau cu gel de calmare. Pe langa asta, eu ii dadeam Anei niste bilute homeopate, dizolvate in apa. Camomile parca se numeau. Si eu as tie-o mai mut afara, asa cred ca nu e la fel de bazaita.
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
Mada spune:
salut fetele
maine avem botezul offf caz pe ultima suta de m cu alergaturile si pregatirile
babizapy off nasol cu sotul, sper sa nu uitam si noi, oricum vcand am cununat o pereche am uitat certificatul nostru de casatorie, era sa nu ii mai cunune pe fini preotul a cam stambat din nas
imi pare rau ca nu am venit la intalnire, dar a fost ziua mea in acea zi si stiti si voi cum e telefoane, niscai, musafiri
copiii sunt bine, au fost cam, raciti, doar muci si ilinca cu tuse le-am dat doar eurespal si curatat mucii
deci spiridus cum ai rezistat saptamana aia cu 4 ca asa era si eu, 2 ai mei si 2 ai sora-mii gemenii de 9 ani jumate
deci despre mine un pic, criza de fiere de 3 zile dureri de cap voma, si greata de rigoare. si de ieri noapte am facut infectie la san la sfarc cu un guguloi de puroi cat unghia, cu durerile si zvancnelile de rigoare, stau pansata si ma planggggg si ma vaitttt
noi cu refluxul stam ceva mai bine, papa dimineata fructe si pe la 5 6 depinde cereale, titi nu mai suge deloc avea la 7 luni si 3 zile 7,400
pupici multi
Ilinca si Rares
leeloo5979 spune:
Cristina pupici la David tiparet si radicios!
Otiliav...lasa draga ca slabim noi, sa vedem ce o sa mai zica atunci!Tu de unde crezi ca am luat ideea cu casalotul? Oare cine ma striga asa? ![]()
Malinas...aceeasi migrena de ieri, la alti parametrii de suportabilitate...ma doare de imi vine sa iau pe cineva la bataie. Patila luata, destul de puternica a fost vax albina. Ma duc sa baf doua Nurofen forte.
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0
ginye55 spune:
Fetelor, voi cate zile pe luna dati calciu la bebei?
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
lauramiron spune:
Stewie, daca te ajuta cu ceva, sa stii ca si a mea e asa, irascibila, nervoasa, nu-i mai intru cu nimik in voie, imi sta numai cocotata in brate, se trezeste noaptea de 2-3 ori si trebuie s-o plimb ca sa adoarma, geme si se vaita in somn, rupe tot ce prinde, baleste la greu......o feerie, vorba ta
Si cum stau agata cu ea in brate mai toata ziulica, s-a trezit si domnisorica cealalta sa-si arate coltii de gelozie si-mi cere atentie permanent, prin te miri ce feluri![]()

De-ar iesi odata dintii astia pana nu ma termina psihic, ca fizic sunt varza de mult
Ma duc azi sa cumpar remedii homeopate, si la Rebeca le-am folosit cu succes in perioada de eruptii dentare. Voi incepe cu Chamomilla CH 9.....parca cu concentratia asta am inceput la Rebeca.
anca_27 spune:
| citat din mesajul lui alra anca, am gasit filmulet!!! ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Maaaaare, maaaaare multzumita!
Ce simplu e.... atat doar ca eu l-am primit de la cineva si nu are unele accesorii, o sa caut in comert, sper sa si gasesc, buretei de aia ce-o protejeaza de taietura centurii, ca avem doar centurile simple si nici protectia aceea din burete pt cap. Mno, calul de capatat nu se cauta la dinti.Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Licurici
ginye55 spune:
Teodora de Aleinad 
David de Gabriella 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
carmendu spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Fetelor, voi cate zile pe luna dati calciu la bebei? |
10 zile /luna, 6 ml
dar nu ii dau in fiecare luna. 1 data la 2 luni.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Victor