*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 26
aleinad.g spune:
Buna ziua, mamici!
Mi-a placut tare mult multimea de cozonacei, cum stateau ei aliniati, ca niste papusi in vitrina. 
Ramo, multumesc pentru informatii, eu deocamdata ii pun o masura la 160ml, dar citisem pe cutie ca se fac cu jumatate apa-jumatate lapte si credeam ca nu-i bine cum i le dau. Cand o treci pe lactana 2? Fructe ai inceput sa-i dai? Sau ai inceput cu supa? Eu i-am dat o saptamana mere rase, iar acum am inceput banana. Nu i-am inlocuit pana acum nici o masa ci ii dau cate putin inainte de laptic, ca noi si asa suntem deficitari la capitolul asta, nu reusim sa depasim 600ml/zi.
Multa sanatate, ai grija de tine. 
Madutza, am vazut ca ati fost la Moeciu. Am vrea sa ajungem si noi in zona la vara. Imi poti da, te rog, mai multe informatii despre locul unde ati stat: pret, zona, daca au incalzit camerele noaptea cand a fost mai rece etc.
Mi-au placut tare mult pozele cu printesuca mare pe poiana. O adevarata domnisoara. 
Alra, foarte frumoasa intalnirea voastra si foarte bine arata "babuta" ta.
Ai inceput sa-i dai papica sau e tot pe lapte exclusiv?
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora
aleinad.g spune:
Felicitari pentru parametri, chiar sta bine la toate capitolele. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Buna mamicutelor! ![]() Abia acum apuc si eu sa scriu ceva... Noi tocmai ne-am intors de la controlul de 6 luni si de la vaccinurile aferente (doua la numar) . Stam foarte bine in parametrii, a crescut frumos. Are 8200 g si 70 cm, deci a luat 640 g si 2 cm de luna trecuta. Se pregatesc sa iasa cei doi dintisori de jos (nu degeaba acum 2 nopti ne-am trezit de 8 ori.. )...dar momentan doar roade tot si e gingia putin inflamata. Tot din cauza dintilor, acum 2 zile a avut un scaun mai moale, nasul a curs cu mucisori clari si temperatura a crescut la 37,5.Diametru capsorului a ajuns la 44 cm, iar al toracelui la 43 cm, ambele de la 41 cm de luna trecuta. In concluzie, suntem "niste frumosi cu ochi migdalati", cum ne-a alintat doamna doctora. A fost cuminte la vaccinuri si a plans putin. Acum doarme dupa ce i-am pus vreo 2 comprese cu apa rece....ce-i drept a adormit foarte greu. La sfatul doctorei, lasam sa treaca cateva zile de la vaccin si incepem si noi diversificarea. O sa incepem cu sucurile de fructe (mere, morcovi, piersici..)...cate un fruct, o lingurita pe zi...pana ajungem la 30 ml...dupa care trecem la alt fruct. Initial neamestecate pentru a vedea toleranta sau eventualele alergii, mai apoi incepem sa adaugam si pulpa..iar inspre finele lunii a 6-a si branzica facuta in casa.M-am gandit si eu mai bine si avand in vedere ca Luca are scaun o data la 2-3-4 zile, am sa merg pe sfatul doctorei sa incep cu sucurile de fructe pentru a regla tranzitul. poze cu minunile mele Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Teodora
julia16 spune:
Buna fetele,
am fost incantata sa ne intalnim ieri.
Malinas, meritul este in cea mai mare parte al tau, tu ai avut initiativa si iti multumesc. 
Carmendu, multumim pentru poze, o sa pun si eu.
Alra, mi-au placut pozele de la intalnirea ta.
Amalia,
pt Luca. Sa ne tii la curent cu diversificarea.
De la intalnire am plecat direct la Medicover ca aveam programare la ortoped. L-a consultat si e bine, nu are nicio problema. M-am dus ca sa stau linistita, mai ales pt ca a avut fractura de clavicula la nestere. I-am zis ca ii dau vigantol si mi-a zis ca in ultima vreme au crescut cazurile de rahitism si se pare ca vigantolul nu lucreaza cum ar trebui si ca era mai bine cand se facea injectabil vitamina D. Parca Olivia zicea ca in Cipru nu se va Vigandol, trebuie sa-i faca injectii.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
julia16 spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Ce super intalnire ati avut Bravo!! Am vazut poze frumoase, insa nici eu n-am recunoscut pe toata lumeaLaura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005) http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Laura, sa stii ca ne-am gandit la voi. David al lui Bebecris a fost cel mai mare cozonacel
de la intalnire (are 8 kg si ceva) si ne-ar fi placut sa o vem si pe Cati acolo.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
aleinad.g spune:
Cam asa ceva ne-a zis si noua pediatra cand am intrebat-o daca trebuie schimbata sticluta lunar. Si a zis ca nu conteaza asta, ca oricum nu are efectul pe care il avea vitamina injectabila.
Dar eu ma gandesc ca acum vine vara si voi vedea la toamna daca e cazul sau nu s-o intep.
| citat din mesajul lui julia16 I-am zis ca ii dau vigantol si mi-a zis ca in ultima vreme au crescut cazurile de rahitism si se pare ca vigantolul nu lucreaza cum ar trebui si ca era mai bine cand se facea injectabil vitamina D. Parca Olivia zicea ca in Cipru nu se va Vigandol, trebuie sa-i faca injectii. |
Teodora
malinas spune:
bebecris, de unde ziceai ca i-ai comandat hainute lui David? Ca ma lasa memoria

Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
bebecris spune:
ma bucur ca am reusit sa ne vedem si sa ne cunoastem...site-ul se numeste: w w w. i m b r a c a m i n t e c o p i i. c o m....scoateti voi spatiile...
adevarul este ca nu am probleme cu el cu mancarea doar cu apa care il constipa...iar noi luam de o saptamana DEBRIDAT...
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
David-Andrei 
BOTEZ 
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
lauramiron spune:
Julia
Eu cred ca elefantica mea e in top 3, alaturi de bebe Balacila si fetita lui Z_Iulia....Cati la 4 luni jumate avea 8.8kg![]()
Ce bine de voi ca sunteti multe din Bucuresti si va puteti intalni relativ usor.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui julia16
Laura, sa stii ca ne-am gandit la voi. David al lui Bebecris a fost cel mai mare cozonacel de la intalnire (are 8 kg si ceva) si ne-ar fi placut sa o vem si pe Cati acolo.![]() Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
alra spune:
anca, mi-e greu sa fac poza cu maxi cosi si centura cum se prinde. nu e clar in manualul de instructiuni? stiu ca e complicat la inceput si apoi dupa o vreme o faci cu ochii inchisi.
aleinad, gand la gand - MAINE incepem sa ii dam piureuri lui nicole! ma duc azi cand ies sa iau legume proaspete (morcov cartof si inca o leguma belgiana de nu o stiti) si maine fac piureuri sa pun si la congelator caci am niste containere mititele de la avent pe care le luasem cu "avant" in ideea ca o sa congelez lapte muls ![]()
nicole se cere diversificata de vreo saptamana, nu ii mai ajunge clar laptele caci cere des si apoi incearca sa ne smulga mancarea din mana cand o tinem in brate la masa. era cat pe ce alalteieri sa se autodiversifice cu capsuna lui taica-su ![]()
voi incepe cu piure zemos de cartof cu morcov - 2/3 morcov, 1/3 cartof si un pic de ulei de masline.
am sa il fac cu batzu ala cu care fac de obicei piureul de cartofi, cred ca e ok, iese suficient de fin.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
anca, am gasit filmulet!!!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

)...dar momentan doar roade tot si e gingia putin inflamata. Tot din cauza dintilor, acum 2 zile a avut un scaun mai moale, nasul a curs cu mucisori clari si temperatura a crescut la 37,5.
O sa incepem cu sucurile de fructe (mere, morcovi, piersici..)...cate un fruct, o lingurita pe zi...pana ajungem la 30 ml...dupa care trecem la alt fruct. Initial neamestecate pentru a vedea toleranta sau eventualele alergii, mai apoi incepem sa adaugam si pulpa..iar inspre finele lunii a 6-a si branzica facuta in casa.
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1