*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 25
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alra/alra.jpg)
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui leeloo5979 Ce e mai grav e ca la un moment si noi ne vom transforma in soacra, matusi...si Mafalde pierdute. |
la mine chestia asta nu se conjuga la viitor ci la prezent
![](icon_smile_big.gif)
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/criss703/criss703.jpg)
criss703 spune:
Ce poze frumoase am vazuuut ! Ati svut o zi superba de intalnire , insorita .Daa si am incercat sa va recunosc prin poze dar nu am reusit sa asociez toate numele cu fetele din poza
si nici bebicii , poate denumiti voi pozele cu numele mamicilor de la stanga la dreapta
. Oricum ideea e ca a fost o initiativa frumoasa si mi-ar fi placut tare mult sa fiu si eu acolo cu Piscotelu' meu
Alra deci ai fost si tu la intalnire ! Ce s-a dolofanit Nicole , gata nu mai aveti problema greutatii , arata super ...ca si sora-sa cu mutrita ei cea poznasa .Ce idee faina cu casutele alea unde sa poti tine ziua si sa se poata juca cei mici
Madutza am vazut muuuulte poze frumoase de Pasti cu mandrele tale , cea mare e o frumusete , foarte fotogenica ...seamana cu mami
Eu astept sa treaca Oceanborn prin Deva sa ne intalnim macar in 2 sau daca mai are careva drum pe aici astept un telefon
Criss de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
![](images/user_woman.png)
Flowers spune:
Mav multumesc pentru raspuns.Am sunat dr si m-a invatzat cum sa-i reduc febra.Am sa trimit si pe mail cateva insemne ale dansei.Sanatate multa tuturor cozonaceilor.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
Flowers spune:
Madutza, si eu sunt de fel din Ploiesti si din ce observ eu in poze cred ca ne cunoastem.Daca locuiai pe Muzicanti, daca pe fratele tau il cheama Dinu si daca erai depeche-ista convinsa...apai tu esti colega mea din generala.Ramane sa ma descoperi si tu.Chiar daca nu esti, oricum sunteti o familie superba.
Edit: Ce mica e lumea!!
poze
Flowers spune:
Si eu am numarat tot 11 carucioare, dar n-am recunosut toate mamicile si toti cozonaceii.Super initiativa, super poze.
poze
madutza spune:
Da, Flori, cum sa nu te recunosc. Cred ca am stat si in banca impreuna o perioada. Nu te-am mai vazut demult in zona.
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
madutza spune:
Flowers, tot frumusica cu okii aia albastri de te baga in boale ai ramas . Vad ca si tu ai doua printese frumoase!
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
Ramo2007 spune:
Wauuu...ce frumos trebuie sa fi fost ieri, pozele sunt super!Imi pare rau ca n-am ajuns.
Durerea de cap de ieri cred ca e din cauza CM...a venit aseara foarte abundent.Sunt f moale, nu am chef de nimic.Dimineata, la 7 cand papa Sara lapticul, curat si legumele pt. supita si le pun la fiert ca sa fie gata la pranz...ca pe la 11 iesim la plimbare.Astazi nu stiu daca pot s-o scot la pranz pt. ca ma simt rau de tot.Azi papam in supita, morcov, telina si radacina de patrunjel...immm...sa vedem daca-i place.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Flowers spune:
Mada, n-am mai fost in Ploiesti de 3-4 ani.Ai mei au vandut apartamentul in care am copilarit si s-au mutat la tara, fratii au plecat in tari straine...asa ca ce ma mai leaga de acest oras sunt catvia prieteni cu care mai tin legatura pe tel/mess.
Multam de compliment, ochii i-am lasat mostenire printeselor mele, macar atat sa aibe de la mine...
Ai grija cu Mariuca,ca-i frumoasa foc si-i place sa pozezeee....mamaa ce-i mai place...fotomodel nu alta...sa nu ti-o fure vreun flacau.
Tu cum te descurci cu amandoua?
poze
lauramiron spune:
Ce super intalnire ati avut Bravo!! Am vazut poze frumoase, insa nici eu n-am recunoscut pe toata lumea